Ο Λήο πρέπει να θεραπευτεί και να ζήσει

μακάρι να βρουν τον δράστη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχει σημασία το θέαμα,ο Λήο είναι όμορφος έτσι κι αλλιώς,σωστά?:inlove: Άσχημος είναι αυτός ή αυτοί που τον κακοποίησαν.
Αν δεν φύγω αυτήν την εβδομάδα τελικά από Αθήνα και θα είμαι Δευτέρα εδώ,θα πάω κι εγώ με την κυρία Βούλα και θα τον αγαπήσουμε πολύ πολύ εκ μέρους όλων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βίντεο με την πορεία της υγείας του!!!:)
https://troktiko.blogspot.com/2008/07/video_28.html

Ψυχή μου τι τράβηξε το σκυλάκι... τα ματάκια του τα είδατε? όλο νόημα...ξέρει ότι πλέον είναι σε καλά χέρια... ξέρει ότι το χέρι πού τον χαιδεύει τον αγαπάει! Μακάρι να τον υιοθετήσει ένα τέλειο σπίτι... να το αγάπησει και να το φροντίσει πραγματικά. Και μακάρι να βρεθεί ο ένοχος. Να τημωρηθεί με τον ίδιο τρόπο γίνεται??????????? Ετσι πρεπει.. ακουγομαι σκληρη αλλά αυτά τα καθαρματα έτσι πρεπει να τιμωρούνται.

'Εχω σοκαριστεί για μια ακόμη φορά.

Βίντεο με την πορεία της υγείας του!!!:)
https://troktiko.blogspot.com/2008/07/video_28.html

Σ' ευχαριστούμε julia . Μόλις είδα το βίντεο του Λιο. Μπράβο για την εξέλιξη του μικρούλη Λίο. Μακάρι να βρεθεί μια σωστή οικογένεια να τον υιοθετήσει. Πραγματι είναι τόσο σοκαριστικό το πόσο κακούργοι είναι οι "άνθρωποι" μερικές φορές.\
Πάντως αυτό που προτεινει ο γιατρός στο βίντεο για την εθελοντική συνεισφορά όσων οικογενειών θέλουν (για ένα ετήσιο ποσόν των 10 ευρώ ετησίως) είναι μια πολύ καλή ιδέα. Μακάρι να μπορέσουμε να το κάνουμε. Αν μάθει κάποιος κάτι, ας το δημοσιεύσει.

Εγώ τώρα μόλις είδα το βίντεο με τον Λήο ... και μου ήρθε αμέσως η εικόνα στο μυαλό πώς ήταν όταν τον βρήκαν,αν η τωρινή του κατάσταση θεωρείται βελτιωμένη :(:(:( μια ψυχή άνευ λόγου άγρια κακοποιημένη.Φαίνεται τόσο θλιμμένος ...:cry:
Δεν καταφέραμε να τον δούμε,τελικά,σήμερα με την κυρία Βούλα,μας είπε ο κτηνίατρος από Σεπτέμβρη καλύτερα.Στεναχωρεθήκαμε,αλλά το καταλαβαίνουμε λόγω της κατάστασης που βρίσκεται ο Λήο.
Εύχομαι τόσο πολύ να γίνει καλά ο σκύλος αυτός...

Mα καλά, κανείς απ' όσους τον αγαπούν δεν είναι κοντά του? Θα δυναμώσει από την αγάπη τους. Γιατί δεν αφήνουν να πάτε κοντά του?

:(:(:(:(:(

ειναι σοκαριστικό ειλικρινα...
Ενα μεγαλο μπράβο στις κυρίες που τον ετρεξαν στο γιατρο αλλα και στον γιατρό

Ίσως είναι καλύτερα να περιμένουμε μέχρι το σκυλάκι να αναρώσει πλήρως. Ίσως έτσι να πρέπει. Μετά θα του δώσουμε πολύ πολύ αγάπη:)

Εγώ πιστεύω ότι απλά.. αν δεχεί ο Κτηνίατρος καποιους.. μετά θα πρέπει να τους δέχεται όλους... και μετά δεν θα κάνει άλλη δουλειά... ;)

Κέντρο διερχομένων θα γίνει.:cool:

Anima, ξέρω ότι πολύς κόσμος έχει εκφράσει την επιθυμία να επισκεφθεί τον Leo. Και κάπου δικαιολογώ τον γιατρό για την απόφασή του να μην αφήνει κανένα προς το παρόν να τον βλέπει. Όλοι μας μεταφέρουμε μικρόβια και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος των λοιμώξεων.
Χθες που πήγαμε με την Orangelo, μας είπε από αρχές Σεπτέμβρη θα μπορέσουμε να τον δούμε. Σίγουρα θα το επιχειρήσω ξανά.
Μακάρι να ξέρε αυτό το σκυλί πόσος κόσμος το έχει αγαπήσει και πόσοι ενδιαφέρονται γι'αυτόν.
Συγκεκριμένα χθες βράδυ μου είπε η κόρη μου, ότι έχει γίνει θέμα στο περιβόητο "face book" με 18.000 περίπου συμμετοχές.
Για σκεφτείτε, ίσως είναι ελπιδοφόρο κι αυτό, ότι περίπου 18.000 άτομα, παιδιά στην πλειοψηφία τους, έχουν εκφράσει τον αποτροπιασμό τους για ότι έγινε.

Η μεταφορά μικροβίων σε αυτού του ίδους τις πληγές είναι πολύ σοβαρός λόγος να παραμείνει όσο πιό προστατευμένο γίνεται το σκυλάκι.Οι πληγές του σώματος θα θεραπευτούν,με τις πληγές της ψυχής τι γίνεται;Το βλέμμα του λέει τόσα πολλά...

To νέο βίντεο του Λήο https://troktiko.blogspot.com/2008/07/video_2867.html μήν ανυσυχείτε τον αγαπάνε πολύ κι ας μην τον βλεπουμε ολοι κι εκει καλα ειναι μια χαρα καλυτερα λιγοι και φροντιστες γιατι ειναι κι ενα κακοποιημένο ζωακι μη ξεχναμε

Αχ η ψυχούλα μου...Μπράβο,ελπιζω τα ζώα που του έκαναν τόσο κακό να το δουν και να σκάσουν σαν μια μεγάλη σαπουνόφουσκα απο το κακό τους!:mad:

Tα ειδα τα βιντεακια.Δεχεται πολυ αγαπη απο τους ανθρωπους εκει.Αυτο που μενει πλεον ειναι να γινει προσεκτικοτατη επιλογη οικογενειας.Μακαρι να βρει τελειους ανθρωπους με πολλα αποθεματα αγαπης και να ξεπερασει το σοκ η ψυχουλα του σιγα-σιγα με τον καιρο!!

Ωραιο το φιλι αυτη ειναι και η σωστη σταση με τα κακοποιημένα ζωααλλωστε στην αρχη χρειαζεται να δινεις εσυ περισσοτερα για να εμπιστευτουν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back