Ο Λήο πρέπει να θεραπευτεί και να ζήσει

Αχ βρε Λήο....:( Ορθοποδείς σιγά σιγά,πάντως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ας ελπισουμε το καλυτερο και μετα την αναρωση του Ληο να μην ξεχαστει το θεμα την στιγμη που θα ζηταει οικογενοια για να μεινει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα αυτό που του χρειάζεται είναι να βρεθεί και ο κατάλληλος γιατρός για την ψυχούλα του και αυτός δεν θα είναι άλλος από τον άνθρωπο που θα τον αγαπήσει και θα τον υιοθετήσει.:)

Βρε παιδιά βλέποντας και ξαναβλέποντας τα βίντεο θέλω να πω ένα ακόμα μπράβο στον κτηνίατρο που είναι πραγματικός άνθρωπος. Παιδιά δεν υπάρχουν τόσο σωστοί επαγγελματίες και άνθρωποι που να μην σε βλέπουν στην τσέπη. Πολύ τρυφερός άνθρωπος και πάλι μπράβο του:up:

καλημερα!! ξερει κανενας για την πορεια του σκυλου??

Κι εγώ το ίδιο ήθελα να ρωτήσω.Κανένα νέο?

Γεια χαρά σε όλους...είχα γραφτεί πριν αρκετό καιρό αλλά δεν γράφω στο φόρουμ, προτιμώ να διαβάζω μόνο.

Δυστυχώς η περίπτωση του Λήο δεν είναι η μοναδική. Εγώ είμαι σίγουρος ότι καθημερινά πεθαίνουν ζώα με πολύ χειρότερο τρόπο από αυτόν που γλύτωσε ο Λήο. Ντρέπομαι που ανήκω στο ίδιο είδος με αυτούς που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο στα ζώα. Αισθάνομαι μίσος γιατί η ρόδα δεν γυρίζει για όλους και δυστυχώς αυτός που το έκανε αυτό στον σκυλάκο πιθανότατα δεν θα τιμωρηθεί ποτέ του.

Εδώ είναι ένα δεύτερο βίντεο σχετικά με την πορεία του Λήο https://www.koproskilo.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=649&Itemid=2...μια χαρά τα πάει. Πολλά μπράβο στον γιατρό!

edit:
Μόλις είδα ότι το βίντεο αυτό υπάρχει και σε προηγούμενο post...συγνώμη. Ανυπομονούμε για νεότερα του Λήο.

ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΗΟ....
ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ????(3000 ευρώ)
https://www.choice4.tv/site/site/videoplay.php?file=https://72.55.188.117/site/flv/421.flvE-mail : mayorpor@otenet.gr

Για ξεκινήστε παρακαλώ στελνετε mails διαμαρτυρίας...Ο Δήμαρχος υπαρχει φήμη ότι παραδεχτηκε ότι είπε ότι θα αναλαβει οικονομικά τον Λήο λόγω τουριστικής περιόδου τοτε και μόνο!!!!
E-mail : mayorpor@otenet.gr

Τι λες τώρα:down: Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι αυτό

Πέρα από αυτό ξέρουμε ποιος θα αναλάβει πλέον το σκυλάκι; Κλειάνα έχεις μάθει κάτι;;

Κλειάννα αν ξέρεις ενημέρωσε μας. Άν όντως ισχύει να στείλουμε και σε αυτούς κάποιο email:hmm:

Δεν έχω μαθει,αλλα σκουπευω να τηλ.το απογευμα στον κτηνιατρο να δω αν εχει βρεθει οικογενεια/αν θελει να βαλω αγγελιες κλπ.Ειναι κ Γλυφαδα οποτε μπορω να παω κ να τον φωτοργαφησω.

το mail ισχυει,αυτο ειναι κ το τηλ του Δημαρχείου 22980-22250, 22220

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ!!!

ΝΤΡΟΠΗ!!!
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!
ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΛΗΟ,ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΛΠ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!
EΛΕΟΣ!!
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Τ ΑΡΝΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!
ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ!!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
https://www.choice4.tv/site/site/vide...te/flv/422.flv

Χθες το απόγευμα πέρασα και το είδα, για δευτερόλεπτα βέβαια.
Του μίλησα, μου κούνησε την ουρίτσα του, είδα και αυτά τα ματάκια του να με κοιτάνε .. καταλαβαίνετε. Γενικά έδειχνε καλά και μόνο τα σημάδια στο σώμα του φανερώνουν τι τράβηξε.

Δυστυχώς ο γιατρός είχε δουλειά και δεν μπόρεσα να μιλήσω μαζί του, να μάθω αν έχει βρεθεί η ανάλογη οικογένεια για να τον αναλάβει.
Το βράδυ τηλεφώνησα στην κυρία που τον είχε βρει και φρόντισε να έρθει στην Αθήνα. Εκείνη με ενημέρωσε για την άρνηση του δημάρχου, να πληρώσει τα έξοδα.
Τι κάνουμε ? Αρκεί να τον κράξουμε μόνο τηλεφωνικά ή στέλνοντας φαξ ?

Χθες το απόγευμα πέρασα και το είδα, για δευτερόλεπτα βέβαια.
Του μίλησα, μου κούνησε την ουρίτσα του, είδα και αυτά τα ματάκια του να με κοιτάνε .. καταλαβαίνετε. Γενικά έδειχνε καλά και μόνο τα σημάδια στο σώμα του φανερώνουν τι τράβηξε.

Δυστυχώς ο γιατρός είχε δουλειά και δεν μπόρεσα να μιλήσω μαζί του, να μάθω αν έχει βρεθεί η ανάλογη οικογένεια για να τον αναλάβει.
Το βράδυ τηλεφώνησα στην κυρία που τον είχε βρει και φρόντισε να έρθει στην Αθήνα. Εκείνη με ενημέρωσε για την άρνηση του δημάρχου, να πληρώσει τα έξοδα.
Τι κάνουμε ? Αρκεί να τον κράξουμε μόνο τηλεφωνικά ή στέλνοντας φαξ ?

Παιδιά αντίδραση πρέπει να έχουμε και γραπτά:hmm:

Υπόψη κου Δημάρχου

[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,[/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Με λύπη μας ακούσαμε ότι αρνείστε να τηρήσετε τον λόγο σας και την δέσμευσή σας η οποία αφορά την κάλυψη των εξόδων του ατυχούς ζώου Λήο που κακοποιήθηκε βάναυσα στο νησί σας. Θεωρούμε ότι αυτό είναι το λιγότερο που θα μπορούσατε να κάνετε ως άρχοντας της πόλης σας για να εξαγνίσετε μια τόσο αποτρόπεα πράξη η οποία μας συγκλόνισε όλους. Τα ζώα καλώς ή κακώς για μερικούς, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και η κακοποίηση αυτών από κάποιους ασυνείδητους αποτελεί έλλειψη κουλτούρας. Σε ένα νησί όπως ο Πόρος ο οποίος αποτελεί τουριστικό προορισμό για πολλούς θεωρώ ότι μια τέτοια πράξη αποτρέπει πολλούς τουρίστες να τον επισκεφτούν. Σας καλούμε να αποδείξετε ότι στον Πόρο υπάρχει ακόμα πολιτισμός και κουλτούρα. Το χρηματικό ποσό θα μπορούσατε εύκολα να το μαζέψετε διενεργώντας μία πολιτιστική εκδήλωση για αυτό το σκοπό. Τα πράγματα είναι απλά. Προκλητική όμως είναι η δήλωση σας ότι αρνείστε να καλύψετε τα έξοδα του σκυλιού ενώ είχατε δεσμευτεί για αυτό καθώς και η έλλειψη ενδιαφέροντος για την πορεία της υγείας του όλο αυτό το διάστημα.[/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Ο Λήο ίσως είναι ένα άτυχο αδέσποτο όπως πολλά άλλα στην χώρα μας η οποία ακόμα δεν σέβεται τα δικαιωμάτά τους όμως εσείς καλείστε να δώσετε μέσα από αυτόν το καλό παράδειγμα στους κατοίκους του νησιού σας αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους. [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Περιμένουμε να ενεργήσετε ΑΜΕΣΑ.[/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif][/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Με εκτίμηση[/FONT]

Αυτά τους έγραψα σε email.

Ουρανία μου,
έστειλα κι εγώ το mail, με μικρές παραλλαγές (για να μην σου κλέψω το copyright;)), και νομίζω πως πρέπει το inbox του να κατακλυσθεί με όσα περισσότερα γίνεται.
Tο έστειλα και σε όλους τους γνωστούς μου με την πράκληση να τον κατακλύσουν κι αυτοί στα mail και να το προωθήσουν και σε όλους τους δικούς τους φίλους.
Έτσι του πρέπει του μ@@@κα του "Μαυρογιαλούρου"

Ουρανία μου,
έστειλα κι εγώ το mail, με μικρές παραλλαγές (για να μην σου κλέψω το copyright;)), και νομίζω πως πρέπει το inbox του να κατακλυσθεί με όσα περισσότερα γίνεται.
Tο έστειλα και σε όλους τους γνωστούς μου με την πράκληση να τον κατακλύσουν κι αυτοί στα mail και να το προωθήσουν και σε όλους τους δικούς τους φίλους.
Έτσι του πρέπει του μ@@@κα του "Μαυρογιαλούρου"

Και δεν το έκλεβες βρε Μίκυ μου:) σιγά απλά πρέπει να μάθουν να είναι έντιμοι και σταθεροί στον λόγο τους

Κορίτσια έλαβα απάντηση από τον Δήμο.

Αξιότιμη κυρία Βασιλάκη, το ενδιαφέρον μας για το Λήο, από την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε την κατάστασή του δεν έπαψε να υπάρχει. Πληροφορούμασταν την πορεία της υγείας του από τον ίδιο τον κτηνίατρο που τον περιέθαλπε και ενημερώναμε στην ιστοσελίδα του Δήμου μας για τις εξελίξεις στην υγεία του συμπαθούς τετράποδου. Ο Δήμαρχος, ουδέποτε υπαναχώρησε από την δέσμευσή του να αναλάβει ο Δήμος τα νοσήλια του Λήο, για να συντομεύσει μάλιστα τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες που υπάρχουν σε μια Δημόσια Υπηρεσία όπως είναι ο Δήμος Πόρου, τακτοποίησε το οικονομικό ζήτημα ο ίδιος, σε συνεννόηση με τον κτηνίατρο. Νέο Δελτίο Τύπου θα εκδώσουμε άμεσα, με την αποχώρηση του Λήο από την κλινική.
Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας είναι: www.poros.gov.gr

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας

Γκρουμούτη Ζωή

Μπραβο βρεε ουρανια αστερι μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back