Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Το ξαναλέω όμως ότι δεν ξέρω από σκυλιά. Αλλά ξέρω ότι για ένα αντίστοιχο περιστατικό με γάτα το ποσο δεν θα ήταν αυτο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Βιβή, συμφωνώ απόλυτα. Δεν ξέρω βέβαια τι έχει γίνει στο σκυλί, αν έχει υποβληθεί σε επέμβαση ή επεμβάσεις, αλλά αφενός το ποσό είναι τεράστιο, αφετέρου ο γιατρός θα έπρεπε να σκεφτεί ότι τα χρήματα θα βγουν από την τσέπη ενός μόνο ανθρώπου (ο ίδιος, άλλωστε, δεν δέχτηκε οικονομική εισφορά από ιδιώτες) και να προσπαθήσει να μειώσει το ποσό. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι έγινε κάτι από αίσθημα "εκδίκησης", αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι μόνο τα φάρμακα και οι γάζες κόστισαν τόσο. Στα άλλα (νοσηλεία, τη δική του εργασία) θα μπορούσε να κόψει κάτι, ας μη γελιόμαστε...Το ξέρω και να λυπάμαι που το λέω αλλά δεν ειναι καλό αυτο και αφήνει κακό προηγούμενο. όχι οτι ο δημαρχος τα έδωσε απο την καλή του την καρδια, αλλά εδώ γίνεται αγώνας να ασχοληθούν οι δήμοι και να ευασιθητοποιηθει ο κοσμος, αμα βγει στη φόρα ότι η νοσηλεία ενός σκύλου για ενα μηνα στοίχισε ΤΟΣΑ λεφτά δεν βοηθάει σε τίποτα.
Το ξαναλέω όμως ότι δεν ξέρω από σκυλιά. Αλλά ξέρω ότι για ένα αντίστοιχο περιστατικό με γάτα το ποσο δεν θα ήταν αυτο.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το ξέρω και να λυπάμαι που το λέω αλλά δεν ειναι καλό αυτο και αφήνει κακό προηγούμενο. όχι οτι ο δημαρχος τα έδωσε απο την καλή του την καρδια, αλλά εδώ γίνεται αγώνας να ασχοληθούν οι δήμοι και να ευασιθητοποιηθει ο κοσμος, αμα βγει στη φόρα ότι η νοσηλεία ενός σκύλου για ενα μηνα στοίχισε ΤΟΣΑ λεφτά δεν βοηθάει σε τίποτα.
Συμφωνώ κι εγώ ίσως κάποιος που έχει παρακολουθήσει το θέμα από κοντά μπορεί να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες

aretha
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Είναι δύσκολες εποχές... και ΠΑΛΙ καλά που καλός, ή κακός μπήκε στην μέση ο Δήμαρχος και λύθηκε η κατάσταση. (Με το καλό ή με το κακό δεν έχει σημασία)
Λυπάμαι που το λέω.. και σε επέκταση το ζητούμενο είναι ακριβώς το αντίθετο. Να αρχίσει δηλαδή ο κόσμος να μην φοβάται να εμπλακεί.. να αναλαμβάνει και να παίρνει πρωτοβουλίες.

Havana
Διάσημο μέλος
μιλαγε χωρις διακοπες και φυσιολογικες αναπνοες που σημαινει οτι ειχε κατι τυπου auto q , ενω παραλληλα πλασσαριζοταν και το επαιζε θυμα ταυτοχρονα...
δεν θελω τιποτα μονο να παρουν τηλ να δουν τι κανει ο λεο ,
μεταφραση δεν θελω τιποτα μονο 4500 και διαφημιση..
καταλαβαινω οτι εριξε προσωπικη δουλεια , οτι πηγαινε και σαββατοκυριακα στο ιατρειο για να δει το σκυλι αλλα θα με συχωρεσεται 4500 δεν δικαιολογουνται..
και ο δημαρχος ειπε πως δεν ενημερωθηκε για τιποτα...
πιστευω πως και ο κτηναιτρος ηταν υποχρεωμενος να παρει ενα τηλ αλλα και απο το γραφειο του δημαρχου...
και τα πληρωσε απο την τσεπη του για να μη τον διασυρουν αλλο...
ειναι σε καλυτερη μοιρα απο το δημαρχο ραφηνας ο οποιςο αμς εμπαιζει λεγοντας μας πως εμεις οι πολιτες πρεπει αν αμζεβουμε και να στειρωνουμε αδεσποτα..και οτι ειναι δικη αμς ευθυνη και ντροπη.. τστστσ
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
πραγματικά... αλλά ΤΕΛΕΙΩΣΕ τώρα....και δεν μπορούμε και να μάθουμε...
ΥΓ. αυτό με την Διαφήμιση μου χτύπησε και μένα αμέσως, αλλά το δικαιολόγησα ότι το έκανε το κανάλι από μόνο του...σαν ¨αμοιβή¨ και "ευχαριστώ".
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τώρα που το λες ρε Ρανια....πραγματικά... αλλά ΤΕΛΕΙΩΣΕ τώρα....και δεν μπορούμε και να μάθουμε...
![]()
Στην αρχή είπαν 3000 μετά γίναν 4500. Τέλος πάντων τουλάχιστον την γλύτωσε το σκυλάκι

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
γεγονοτα:
β. το περιστατικο πηγε αθηνα σε ιδιωτη γιατρο και οχ σε ειδικευμενο μερος για αδεσποτα που οι τιμες θα ηταν καλυτερς σαφεστατα αν και στα σκυλια ειναι ακριβα ολα.Αυτο εγινε αν καταλαβα καλα γιατι ο δημος δεν εχει δικους του γιατρους και δεν εχει ασχοληθει σοβαρα με τα ζωα
γ. το να δινει ενας μονο ανθρωπος μετα απο τετοια πιεση τοσα χρηματα για ενα σκυλι απο τη μια δειχνει δικη του καλη εικονα απο την αλλη δεν προαγει τη γενικη φιλοζωια γιατι και ο γιατρος και ο δημαρχος αρνηθηκαν ιδιωτικες εισφορες.
Tι μπορουμε να κανουμε?
Μπορουμε ολοι μας να γραψουμε στον δημο ευχαριστωντας τον καταρχας που ανελαβε ο δημαρχος του το ποσο, αλλα επιστηνοντας του την προσοχη παραλληλα στο οτι ο Ληο δεν ειναι το μονο σκυλακι του τοπου εχει κι αλλα.Γι αυτο με την ευκαιρια αυτη και για να μην φορτωνετα ενας ανθρωπος με τετοια ποσα υπερβολικα, καλο θα ηταν να δημιουργηθει η να βοηθηθει μια φιλοζωικη οργανωση επι τοπου με γιατρο καλο και να αρχισουν να στειρωνουν..
Οταν τα ζωα δεν ειναι πολλα δεν ενοχλουν και ετσι αποφευγουμε την κακοποιηση!
Εξισου μπορουμε να γραψουμε στον γιατρο, πληροφορωντας τον για το προβλημα των αδεσποτων και ζητωντας του αν ενδιαφερεται πραγματικα να τα φροντιζει με χαμηλότερες τιμες για να μην ειναι αποτρεπτικο αυτο για τους ανθρωπους να τα περισυλλεγουν κα να τα φροντιζουν( αν ειναι εμπορικος δεν θα το κανει οπως πολλοι, αλλα φαινεται ευαισθητος ανθρωπος ποιος ξερει?)
Για την αποφυγη μελλοντικών Ληο και μελλοντικων γιατρων που δεν ξεουν το προβλημα των αδεσποτων( φανηκε απο το οτι ο ανθρωπος προτεινε να δημιουργηθει ενας χωρος καταφυγιου για τα αδεσποτα με την εισφορα ιδωτων στη ΔΕΗ α θυμαστε. Δεν εχει καμμια σχεση με σωματεια και δε γνωριζει οτι οποιοδηποοτε καταφυγιο καταληγει με τριπλασια λκκαι μη φροντισμενα ζωα δυστυχως η λυση ειναι πολλα πραγματα μαζι και κυριως στειρωσεις) αν και ειναι καλοι στο επαγγελμα τους
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Ο ΛΗΟ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!
Ο Λίο έγινε άθελα του ο πρωταγωνιστής στο «θέατρο του παραλόγου» και μιας ιστορίας με όλα εκείνα τα στοιχεία που προκαλούν το κοινό αίσθημα και διεγείρουν συνειδήσεις.«Τρύπωσε» στις καρδιές μας και απασχόλησε τις «σκέψεις» μας ελπίζοντας πάντα πως στην τελευταία «πράξη» θα γραφόταν το happy end.Και οι προσδοκίες δεν διαψεύσθηκαν.Η κυρία Φαίη Κοκκινοπούλου,ο κ.Αντώνης Καφετζόπουλος,ο γιός τους Σπύρος και η όμορφη μποξερίνα τους «Βόλτα» θα είναι από σήμερα η οικογένεια του Λίο…Το choice4.tv πιστό στις υποσχέσεις του,σας παρουσιάζει την ευτυχή κατάληξη της ιστορίας του Λίο αφήνοντας του τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι τέλους..
Video:
https://www.choice4.tv/site/site/videoplay.php?file=https://72.55.188.117/site/flv/425.flv
moukelis
Επιφανές μέλος

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

τέλος καλό,όλα καλά για τον Leo!
drusilia
Διάσημο μέλος

Πράγματι το στόρυ του σκυλιού αυτού ειναι απίστευτο!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο που υπήρξαν τόσο καλοί άνθρωποι.
Θα τους το ξεπληρώσει με πολλές αγκαλιές και πίστη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool