Ο Λήο πρέπει να θεραπευτεί και να ζήσει

Tι ομορφο πραγμα ,να βλεπεις αυτα τα ματακια να χαμογελανε παλι!!

Και εγω συμφωνώ απόλυτα. Χαρηκα μέσα απο την καρδιά μου που αυτη η ψυχούλα βρήκε ενα σπίτι που θα τον αγαπάνε και θα τον φροντίζουν, οσο σκέφτομαι και είδα αυτα που τράβηξε πονάει η ψυχή μου..:(:(

Γιατι να υπάρχει θεε μου σε αυτη την ζωη ο καθε ειδους ψυχανώμαλος που φέρεται απάνθρωπα στα ζωάκια που δεν φταινε σε τίποτα..υπαρχει ομως και αυτο που λέμε θεια δίκη οτι κάνεις εις βαρος καποιου αλλου ειτε ειναι ανθρωπος η ζωάκι κάποια στιγμη την πληρώνεις..
Ντροπη και αίσχος στο ανθρωποειδή κτηνος που φέρθηκε ετσι στον Λήο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι να υπάρχει θεε μου σε αυτη την ζωη ο καθε ειδους ψυχανώμαλος που φέρεται απάνθρωπα στα ζωάκια που δεν φταινε σε τίποτα..υπαρχει ομως και αυτο που λέμε θεια δίκη οτι κάνεις εις βαρος καποιου αλλου ειτε ειναι ανθρωπος η ζωάκι κάποια στιγμη την πληρώνεις..
Ντροπη και αίσχος στο ανθρωποειδή κτηνος που φέρθηκε ετσι στον Λήο..
Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες, αν κ για τη Θεία Δίκη δεν είμαι κ τόσο σίγουρη πλέον:/: γιατί βλέπω όλα αυτά τα δίποδα να περνάνε καλά κ αξιόλογοι ανθρωποι να μη μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, τεσπα ας κάνουμε εμείς όλοι που αγαπάμε τα ζώα κ που έχουμε συνείδηση κάτι παραπάνω για να γίνουμε το τοίχους που θα προστατέψει όλα αυτά τα αθώα πλάσματα από κάθε ανώμαλο κομπλεξικό Χομο Χαμπιλις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιά χαρά ξεκίνησε η χρονιά!!!!!:)

Σήμερα πήρα είδηση την καλή κατάληξη του Λήο διαβάζοντάς το στο ένθετο της εφημερίδας.
Επιτέλους υπάρχουν πότε πότε νέα που σε κάνουν να χαμογελάς.
La vita e bella :)

Qualche volta si ma alcune volte ti fa soffrire:). Κάποιες φορές μα κάποιες άλλες σε κάνει να υποφέρεις
Σωστά Ράνια μου!! Πάντως πολύ χαρηκα με την κατάληξη του Λήο. Να ζήσει πια ευτυχισμένος μόνον χωρίς πόνο.!!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back