Ο Λούθερ, το τυφλό χνουδομπαλάκι, ψάχνει σπίτι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Περιττό να πω ότι η παραπάνω φωτογραφία είναι απλώς υπέροχη!!! :D
Άντε, γιορτές έρχονται οπότε αυτός ο μικρός πρέπει να είναι στο σπιτικό του. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:thumbsup:Καλησπέρα Λουθεράκο! Την αγγελία πράγματι την έβαλαν στο γκρουπ για κουφά/τυφλά ζωάκια. Θα σας πείραζε να την έβαζα και στην άλλη σελίδα για αδέσποτα γατάκια; Έχει 8000+ φίλους η σελίδα, θα την δουν περισσότεροι την αγγελία και θα πω να την μοιραστούν και με άλλους. Φυσικά θα έχει τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας και θα είναι όπως την γράψατε. :vroum:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγάπη μου κοιμάσαι τόσο γαλήνια στα λευκά σεντόνια που είσαι σαι να κοιμάσαι στα σύννεφα.
Στο έχω πει ότι σου έχω τρελλή αδυναμία?

Οτι και να πω ειναι λιγο!!!!Αυτος ο γατουλης ειναι απλα πιτσικουλης!!!Να τον ζουλας και να μην μπορεις να σταματησεις τις αγκαλιτσες μαζι του.Χουρχουριστη ψυχουλαμου,μωρακι μου....πεντε εχω!!!!Αλλιως στην αγκαλιτσα μου θελω να βρεθεις!!!!!

Αγάπη μου κοιμάσαι τόσο γαλήνια στα λευκά σεντόνια που είσαι σαι να κοιμάσαι στα σύννεφα.
Στο έχω πει ότι σου έχω τρελλή αδυναμία?

Παιδιά, νομίζω με λίγη πίεση, η Κάλλια θα πέσει...:P:P:P (πλακίτσα!!)

Κάθε φορά που κοιτάζω στα θέματα και βλέπω το συγκεκριμένο να είναι ανανεωμένο, χτυπάει η καρδιά μου και εύχομαι να έχει γίνει το θαύμα..
Όμως θα έρθει και εσένα η σειρά σου Λουθεράκο!Κάνε λίγη υπομονή!:)

η αλήθεια είναι ότι το έχω σκεφεί απειρες φορες αλλά δεν μπορώ. μακάρι να μπορούσα, μακάρι :(

η αλήθεια είναι ότι το έχω σκεφεί απειρες φορες αλλά δεν μπορώ. μακάρι να μπορούσα, μακάρι :(
:(

Πανέμορφο!! Καλή τύχη εύχομαι!!! Μακάρι να βρεθεί σε σπίτι!!!
P131111_1403_01-1.jpg

Γεια σας και πάλι!
Την έβαλα την αγγελία και στο άλλο γκρουπ στο Facebook...ως link να παραπέμπει εδώ. https://www.facebook.com/pages/Adespota-gatakia/140706656970
Εύχομαι να γίνει κάτι, αυτό το γατουλίνι είναι πραγματικά απίστευτο!

Γεια σας. Είχατε επικοινωνία από κανέναν για τον απιθανούλη που είδε την αγγελία; Ελπίζω να έδειξε κάποιος ενδιαφέρον, όπου και να είδε την αγγελία. Αυτό το ψιψινελάκι θα βρει οπωσδήποτε σπίτι, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Όλες οι ευχές μας μαζί του! :hug:

Ο Λούθερ υιοθετήθηκε!!!!!!!
Μόλις μου στείλει φωτογραφίες η (τυχερή) κοπέλα που τον πήρε θα τις ανεβάσω!
Είμαι πολύ χαρούμενη! Μου λείπει ήδη βέβαια... Είναι το πιο γλυκό ζουμπάκι!

Άααααντεεεε!!!!!!!
:clapup::clapup::clapup::clapup:
και ξανά :clapup::clapup::clapup::clapup:
και πάλι :clapup::clapup::clapup::clapup: !!!!
Του εύχομαι ό,τι ό,τι καλύτερο, του αξίζει!!
Και μπράβο στην κοπελιά που ανέλαβε αυτή την ιδιαίτερη υιοθεσία!!

τέλεια νέα! θα περάσουν όμορφα και αυτός κ η νέα του μαμά! :clapping::group:

Ποσο πολυ ηθελα να το δω αυτο να γραφεται!!Καλοτυχο να ειναι το μικρο μας..:clapup::clapup::clapup:

Υιοθετήθηκε; Υιοθετήθηκε ο μικρούλης μας; Το πιο αγνό πλασματάκι πήρε αυτή η κοπέλα.. πόσο καιρό περιμέναμε να γίνει αυτό;!! Κι έγινε επιτέλους τώρα, παραμονές Χριστουγέννων :)

΄Ενα μεγάλο μπράβο στην κοπέλα που τον υιοθέτησε :clapup::clapup:
Τυχερούλης ο μικρούλης πολύ χάρηκα, άντε βρε παιδιά μέσα στην κατήφεια που είμαστε όλοι, κάτι τέτοια καλά νέα ακούμε και μας εμψυχώνουν!!

Έχω κατασυγκινηθεί!!!
Μόλις τώρα έλεγα για τον Λούθερ σε ένα φίλο μου στο τηλέφωνο και διάβασα ότι υιοθετήθηκε και βούρκωσα!!!

Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο στην κοπέλα που τον πήρε :)

Αυτό που περίμενα να δω τόσο καίρο ανοίγοντας αυτές τις σελίδες, έγινε επιτέλους!:D

Μπράβο! Πραγματικά, γίνονται θαύματα!

Παιδιά, ειλικρινά έχω χαρεί πάρα πολύ με τα ευχάριστα νέα της υιοθεσίας του Λούθερ! :D:D:D
Αυτός ο γάτος είναι πολύ ξεχωριστός, πολύ όμορφος, και αξίζει την καλύτερη τύχη του κόσμου.
Ένα μπράβο στην κοπέλα που τον υιοθέτησε κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να περάσουν πολλές ευτυχισμένες κι όμορφες στιγμές μαζί! ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back