Ο Μάγκας...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπράβο Βάσω μου!!!!!!! Φανταστικά νέα! Μας έφτιαξες τη μέρα !
Να του δώσεις πολλά φιλιά του κούκλου και αναμένουμε φωτό να τον θαυμάσουμε!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ορίστε και οι πρώτες φωτό από το παντοτινό του σπίτι!
12246931_10208392293913393_8574176525803689079_n.jpg

12115449_939631446073888_3782790100026204145_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι ο Μάγκας βρήκε το σπιτάκι του!:clapup::clapup::clapup:
Ζωή-ζάχαρη να έχει ο κούκλος :D

Αλήθεια;;; τι όμορφα νέα!!!!:clapup: το Μάγκα τον κοινοποιούσα και στο fb και έχω παρακολουθήσει την ιστορία του και την εξέλιξή του!!! Πολύ το χάρηκα, μπράβο σας Βάσω μου και σένα και στη φίλη σου που άνοιξε το σπίτι της!!! καλή ζωούλα!!!

Ανάμεσα στην κατάσταση και στο χάος που επικρατεί τον τελευταίο καιρό ίσως το καλύτερο νέο που άκουσα.Του αξίζει όσο τίποτα τόσο καιρό τον βλέπαμε..Συγχαρητήρια Μάγκα....:D:P:clapup::hug::yahoo::bigarmhug

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back