Tsakoulinaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα.
21-11-15
12:53
Μπράβο Βάσω μου!!!!!!! Φανταστικά νέα! Μας έφτιαξες τη μέρα !
Να του δώσεις πολλά φιλιά του κούκλου και αναμένουμε φωτό να τον θαυμάσουμε!
Να του δώσεις πολλά φιλιά του κούκλου και αναμένουμε φωτό να τον θαυμάσουμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
21-11-15
19:48
Ορίστε και οι πρώτες φωτό από το παντοτινό του σπίτι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
21-11-15
21:06
Κι ο Μάγκας βρήκε το σπιτάκι του!

Ζωή-ζάχαρη να έχει ο κούκλος

Ζωή-ζάχαρη να έχει ο κούκλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
22-11-15
09:16
Αλήθεια;;; τι όμορφα νέα!!!!
το Μάγκα τον κοινοποιούσα και στο fb και έχω παρακολουθήσει την ιστορία του και την εξέλιξή του!!! Πολύ το χάρηκα, μπράβο σας Βάσω μου και σένα και στη φίλη σου που άνοιξε το σπίτι της!!! καλή ζωούλα!!!
το Μάγκα τον κοινοποιούσα και στο fb και έχω παρακολουθήσει την ιστορία του και την εξέλιξή του!!! Πολύ το χάρηκα, μπράβο σας Βάσω μου και σένα και στη φίλη σου που άνοιξε το σπίτι της!!! καλή ζωούλα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soularas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 25 μηνύματα.
22-11-15
14:58
Ανάμεσα στην κατάσταση και στο χάος που επικρατεί τον τελευταίο καιρό ίσως το καλύτερο νέο που άκουσα.Του αξίζει όσο τίποτα τόσο καιρό τον βλέπαμε..Συγχαρητήρια Μάγκα....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum