Ο Μέμος

memy

Νεοφερμένο μέλος

Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Ο Μέμος λοιπόν είναι το γκρι τιγρέ γατάκι που έχω εδώ και δυο μέρες, χάρη στη φίλη μας την Μάριελ! Χθες βράδυ επισκεφτήκαμε τον κτηνίατρο και μας επιβεβαίωσε ότι είναι αρσενικό και πολύ πολύ όμορφο!
Υπολογίζει ημ/νία γέννησης 25/9. Μου είπε ότι μπορώ να του δίνω κι αγελαδινό γάλα αραιωμένο με χαμομήλι στο μπιμπερό και σιγά σιγά ρυζάλευρο, παιδική τροφή, ώστε να περάσουμε στο πιατάκι. Ακόμα δεν χρησιμοποιεί την άμμο, τον κάνω εγώ με βαμβακάκι και τα κάνει, αλλά πάντα πάνω από την άμμο. Έχει ζωηρέψει αρκετά τώρα που μας συνήθισε, πιστεύω ότι είναι καθ'όλα υγιής. Ο γιατρός μου είπε να πάω σ'ένα μήνα για φάρμακο για τα σκουληκάκια και για εμβόλια αργότερα. Και το πρωτοφανές: δεν μου πήρε χρήματα! Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και τέτοιοι γιατροί...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως ηρθες στο κλαμπ κ στην οικογενεια των γατιων ετσι ειναι αρκετοι γιατροι προσεχε το μωρο σου γιατι τωρα ειναι σε μια ευαισθητη ηλικια φυλαγε τον σαν τα ματια σου να σου ζησει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτα ειναι ευχαριστα νεα:) !!να υποθεσω οτι ο μικρουλης σας χει ηδη κλεψει την καρδια:rolleyes: ?μπραβο στον κτηνιατρο που δε σας πηρε χρηματα!μηπως ομως αν του αλλαξεις το γαλα απο εβαπορε σε φρεσκο τον πειραξει?οταν βρεις χρονο στειλε μας και καμια καινουργια φωτο να τον δουμε:P

Nice! Καλωσήλθες στο κλαμπ! Και γω καινούριος είμαι και περνάμε πάνω-κάτω τα ίδια. Βάλε και καμμια φώτο... :)
Υπομονή και καλή διάθεση εύχομαι!
Στέλιος

καλώς ήρθες! Να σου ζήσει ο Μέμος και να τον προσέχεις!

Άντε, να σου ξαναματαπώ "καλώς ήρθες"!!! :P

Και το Μεμάς θα του πήγαινε!:rolleyes:

Όσο πάει και με τρελαίνει το μωρό μου... Όλο το μεσημέρι κοιμόταν στην κοιλιά μου και με πιπίλαγε! Το γάλα που του έδινα εγώ δυο μέρες ήταν το ειδικό σε σκόνη και από σήμερα το μεσημέρι του έδωσα πρώτη φορά φρέσκο, μπας και κάνει κακάκια του, γιατί από χθες το πρωί δεν έχει κάνει καθόλου!
Το μόνο που με ανησυχεί είναι το ότι στην πολυκατοικία μου δεν έχουν ανάψει καλοριφέρ και νομίζω κάνει κρύο μέσα στο σπίτι. Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα...

Ξέρω ότι τα μικρά χρειάζονται ζεστασιά.
Βάλε κάτι ζεστό και χνουδωτό στο καλαθάκι του, κι αν μπορείς να το σκεπάζεις...

Καλώς ήρθες κι από εμένα και καλώς τα δέχτηκες :) :) . Να είναι πάντα κάλα. Το κρύο εντός σπιτιού στην ηλικία που είναι δεν νομίζω πως είναι τόσο επικύνδινο. Αλλά η ιδέα να του βάλεις κάτι ζεστό είναι καλή. Του αρέσει εξάλλου να χουχουλιάζουν

Καλά, αυτό εννοείται! Το κουτί του είναι γεμάτο πουλόβερ και λούτρινα ζωάκια! :P

Αχ... Λούτρινα έχει κι ο αλητάκος ο Τόνι κάτω, ελπίζω να τον κρατούν λιγάκι ζεστό! Χθες το βράδυ τρύπωσε και στο αυτοσχέδιο σπιτάκι έξω από το γκαράζ μας. Πολύ διακριτικό, δεν ξεχωρίζει από μακριά: λευκή μελαμίνη πλαγίως στο λευκό τοίχο και στην εσοχή φελιζόλ στρωμένο κάτω και στο πλάι, και από πάνω ένα τεράστιο λούτρινο!

Ο Ποκίτο μου τα φοβαται τα λούτρινα:/:
Του έδωσα μια μέρα ένα μεγαλούτσικο λούτρινο ποντίκι που είχα και του έκανε όλη την ώρα χχχχχ με σηκωμένη τρίχα!!! Είχε φρικάρει τελείως!!!

ποκιτο Power!!!!:up:

Καλωσόρισες και από μένα , να σου ζήσει το νινί!! :up:

Καλότυχος ο μικρός ο Μέμος!!! Και πάντα να μείνει έτσι!!! Καλώς μας ήρθες και να σου ζήσει!!! :up: :up: :up:

Να τον χαίρεσαι:up::up:
Λατρεύω τα γκρι γατάκια.
Καλωσόρισες και από 'μενα:up:

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους!
Το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας ξεπεράστηκε (δυστυχώς όμως όχι πάνω στην άμμο!)
Συνεχίζουμε το τάισμα με μπιμπερό, του οποίου όμως η θηλή έχει κοπεί εντελώς για να περνάει και το παχύρευστο φαγητό. Λόγω του ότι ο δικός μου βγήκε "σφιχτός", δεν του έδωσα καθόλου ρυζάλευρο, περάσαμε κατευθείαν στην παιδική τροφή. Κάθε μεσημέρι τρώμε μοσχάρι με κοτόπουλο και λαχανικά (σε πουρέ), αραιωμένο με λίγο νεράκι για να περνάει από τη θηλή. Τρελαίνεται! Σίγουρα είναι σε ηλικία που θα μπορούσε να τρώει σε πιάτο, είναι όμως τόσο βολικό το μπιμπερό! Δε γινόμαστε χάλια κι είναι και γλυκύτατος έτσι που το κρατάει με τα χεράκια του!
Ναι, ξέρω, θα το κάνω ένα μαμόθρεφτο και μισό!....

αχ τι μου θυμισες την πατρουνα μωρο μεχρι 2 μηνων μονο μπιμπερο ηθελε αντε κ απο το χερι λιγο παιδικη τροφη

Ναι, ξέρω, θα το κάνω ένα μαμόθρεφτο και μισό!....

:lol: :lol: :lol:

σιγουρα θα'ναι γλυκα ετσι οπως θα τρωει!!ευτυχως που ξεπεραστηκε και το προβλημα με τη δυσκοιλιοτητα:up: !!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back