Ο Μέμος

Ο Ποκίτο μου τα φοβαται τα λούτρινα:/:
Του έδωσα μια μέρα ένα μεγαλούτσικο λούτρινο ποντίκι που είχα και του έκανε όλη την ώρα χχχχχ με σηκωμένη τρίχα!!! Είχε φρικάρει τελείως!!!
Τι πλάκα έχουν... :D :lol: :lol: :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ τι μου θυμισες την πατρουνα μωρο μεχρι 2 μηνων μονο μπιμπερο ηθελε αντε κ απο το χερι λιγο παιδικη τροφη
\

:hmm: :hmm: Τι είναι κορίτσια η παιδική τροφή;Τα μικρά έκλεισαν σήμερα τις 4 βδομάδες και έχω καταντήσει να τα ταίζω κάθε 11/2 ώρα.Μήπως πρέπει να τους αλλάξω φαγάκι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

\

:hmm: :hmm: Τι είναι κορίτσια η παιδική τροφή;Τα μικρά έκλεισαν σήμερα τις 4 βδομάδες και έχω καταντήσει να τα ταίζω κάθε 11/2 ώρα.Μήπως πρέπει να τους αλλάξω φαγάκι;
https://www.mypetz.gr/threads/Πώς-να-φροντίσετε-ένα-ορφανό-γατάκι.219061/

Ο Μέμος είναι ενός μηνός και τρώει 3 γεύματα την ημέρα. Πρωί και βράδυ ένα μπιμπερό γάλα και το μεσημέρι ένα μπιμπερό με αλεσμένη παιδική τροφή (αραιωμένη με νερό). Του έχω βάλει εντωμεταξύ και ειδική ξηρά τροφή για γατάκια σ'ένα πιατάκια μόνιμα δίπλα του και νεράκι φυσικά κι όλο και κάτι ψευτοτρώει απ'αυτό σε περίπτωση ανάγκης που αργήσει η μαμά να γυρίσει σπίτι!...

μπορεις να δοκιμασεις να βρεχεις την ξηρα τροφη για να ειναι πιο μαλακη στην αρχη και να την τρωει πιο ευκολα;)

;) Δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά τους αγόρασα αυτό το μους της Gourmet gold από μια κουταλία σε 5 πιατάκια:up: :up: :up: :up: :up: ,το υπόλοιπο στη Μπέμπα.
Εγινε πανικός ο Θανάσης που είναι το φαγανό έγλειψε και τα υπόλοιπα πιάτα και η μεγαλύτερη πλάκα ήταν όταν άρχισε να αγριεύει στην Μπέμπα χιχιχιχιχιχιχι:blink: η άλλη τα 'χασε τόσο μικρο πλασματάκι και τέτοια φασαρία,όποτε σαν γεναία γάτα που είναι έφυγε από το δωμάτιο τρέχοντας.:P :bleh:

;) Δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά τους αγόρασα αυτό το μους της Gourmet gold από μια κουταλία σε 5 πιατάκια:up: :up: :up: :up: :up: ,το υπόλοιπο στη Μπέμπα.
Εγινε πανικός ο Θανάσης που είναι το φαγανό έγλειψε και τα υπόλοιπα πιάτα και η μεγαλύτερη πλάκα ήταν όταν άρχισε να αγριεύει στην Μπέμπα χιχιχιχιχιχιχι:blink: η άλλη τα 'χασε τόσο μικρο πλασματάκι και τέτοια φασαρία,όποτε σαν γεναία γάτα που είναι έφυγε από το δωμάτιο τρέχοντας.:P :bleh:
Ωραία!! :up: :D

Μπραβο!!!!

Πρεπει ηδη να εχεις συνειδητοποιησεις ποσο σου εχει αλλαξει η ζωη σου!!! Και που εισαι ακομα!!!! Αυτο το μικρο πλασματακι θα σε κανει να τα ξεχνας ολα!!!!
Μεγαλωνοντας προσπαθησε να μην του βγαλεις τα νυχια αλλα παρτου παιχνιδακια για να ασχολειται. Κορμους για τα νυχια , μαλακα μπαλακια....
Θα τα βρεις ολα σε οποιοδηποτε μαγαζι για κατοικιδια.
Καλο Κουραγιο (με την καλη εννοια) και Καλη Ζωη με τον μικρουλη σου.

Πρεπει ηδη να εχεις συνειδητοποιησεις ποσο σου εχει αλλαξει η ζωη σου!!! Και που εισαι ακομα!!!! Αυτο το μικρο πλασματακι θα σε κανει να τα ξεχνας ολα!!!!
Μεγαλωνοντας προσπαθησε να μην του βγαλεις τα νυχια αλλα παρτου παιχνιδακια για να ασχολειται. Κορμους για τα νυχια , μαλακα μπαλακια....
Θα τα βρεις ολα σε οποιοδηποτε μαγαζι για κατοικιδια.
Καλο Κουραγιο (με την καλη εννοια) και Καλη Ζωη με τον μικρουλη σου.

Ζουζού φωνάζω και τα μικρά μου μόνο που δεν είναι ένα αλλά:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: και μία η Μπέμπα που στις 30 γίνεται 6 μηνών.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λογαριασμός στο πετ σοπ για τα εν λόγω παιχνίδια, πιατάκια, καλαθάκι κ.λ.π. του κυρίου: 150 ευρώ! χαλάλι του!....

Θα μου πεις, εδώ υπάρχουν παιδάκια που πεινάνε κι εσύ δίνεις τόσα λεφτά για πολυτέλειες του γατιού; Σωστό, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Για να μην αναφέρω τα ποσά που έχω ξοδέψει για τα ενυδρεία! 4ψήφια νούμερα...

κι εγω οποτε παω σε πετ-σοπ με πιανει υστερια και ο,τι βρω το παιρνω στην Τσικι....εχω ξοδεψει ποσα λεφτα για παιχνιδια,λιχουδιες κτλ:redface:

υ.γ.στειλε μας καμια φωτο του μικρουλη :P

Παιδιά γειά σας!
Μετά από 10 μέρες απουσίας, είμαι και πάλι σπίτι μου, κοντά στο παιδάκι μου και τα ζωάκια μου!
Πέρασα μια απίστευτη περιπέτεια με την υγεία μου και ήμουν στο νοσοκομείο. Τώρα είμαι και πάλι στο σπίτι, θα μείνω όλη τη βδομάδα μέσα και μετά δουλειά - πρώτα ο Θεός!
Θέλω να σας γράψω τόσα πολλά, αλλά δεν έχω το κουράγιο! Θα τα λέμε εν καιρώ. Ο Μέμος μου έχει μεγαλώσει πολύ, τρώει κανονικά και βέβαια δε με θέλει καθόλου! Με ξέχασε! Εντωμεταξύ έχει στην ουρά του και στα πίσω πόδια κακαδάκια, σαν τριχοφάγο, πρέπει να είναι μήκυτες απ'ότι θυμάμαι κι από άλλα γατάκια που είχα. Παρακάλεσα τη μητέρα μου να τον πάει στον κτηνίατρο, αλλά μέχρι να δω τι είναι φοβάμαι τις πολλές αγκαλιές. Θα σας βάλω φωτογραφίες να τον δείτε, έχει μεγαλώσει πολύ! Αυτά προς το παρόν, την υγειά μας να'χουμε και στο επανειδήν!

Πολλά περαστικά Memy!

Περαστικά βρε memy. Πρώτα σε σένα αλλά και στο Μέμο.

πρωτα απο ολα περαστικα σ'εσενα Μεμυ!!ειμαι σιγουρη οτι ο Μεμος δε σε ξεχασε,μολις σε ξαναδει ολη μερα στο σπιτι θα'ναι παλι οπως πριν;) κοιτα να γινεις τελειως καλα και μετα μας στελνεις και φωτο του και μας λες και πιο αναλυτικα τα νεα του:up:

Γίνει γρήγορα καλά και μη φοβάσαι ο Μέμος θα σε εκπλήξει, θα σε αγαπήσει σκληρά και αλύπητα!!!!!!!:)

περαστικα Να δης που θα σε θυμηθη γαλιφιες κανει για να τον καλοπιασεις

Κι απο εμένα περαστικά και σιδερένια!!

Περαστικά σου Memy. Όσο για τον γατούλη θα σε ξαναθυμηθεί γρήγορα μην ανησυχείς. Κάνε του και μερικές αγκαλίτσες και χαδάκια και θα δείς!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back