lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
12-07-06
15:14
Χτες περασαν οι γονεις μου απο την Χαλκιδα και ρωτησαν τα ξαδερφια μου αν εμφανιστηκε ο Μισκα αλλα και παλι τιποτα! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
13-07-06
10:46
Ευχομαι και γω να τον βρεις! Και μην απογοητευεσαι! Εγω ειχα βρει ενα γατο (παλια αυτο) που μας επεσε απο τον τριτο οροφο μετα απο ενα μηνα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina finitsi
Νεοφερμένο μέλος
Η katerina finitsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
05-08-06
08:29
Ο Νιάου μου
Ελπίζω να τον βρείς τον Μίσκα σου, ξέρω πολύ καλά πως νιώθεις, Είναι πολύ δύσκολο, σαν να σου κόβουν κομμάτι απο τη σάρκα σου...
Ελπίζω να τον βρείς τον Μίσκα σου, ξέρω πολύ καλά πως νιώθεις, Είναι πολύ δύσκολο, σαν να σου κόβουν κομμάτι απο τη σάρκα σου...

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
05-08-06
14:51
Ευχαριστω πολυ Κατερινα, και ολους για την συμπαρασταση.
Κατερίνα Χαρισιάδου
Νεοφερμένο μέλος
Η Κατερίνα Χαρισιάδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
06-08-06
03:40
Η γάτα ενός φίλου μου εμφανίστηκε μετά από αγωνία και σχετική απογοήτευση δύο μηνών...Δεν θ' αναφερθώ στις περιπτώσεις σκυλιών που ξέρω (ακόμα και 2 και 1/2 χρόνια μετά). Οι ανακοινώσεις σε τοπικές εφημερίδες και οι αφίσες είναι πολύ σωστή κίνηση. Τουλάχιστον να βρεθεί κάποιος να σου δώσει μία απάντηση! Κουράγιο και, όπως ήδη σου είπαν, μην χάνεις τις ελπίδες σου ζουζούνα!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
08-09-06
16:15
Αν βαλουν φαγακι εξω στην αυλη θα το μιρισει και ισως ερθει.Αφου ειπες οτι ξαναγυρισε αλλα δε τον τσακωσαν σιγουρα θα ξαναρθει αλλα πρεπει να ειναι καπιος εκει η να τον παρει στο κατοπι να δει που παει η να τον τσακωσει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum