Ο Μελαγχολικός γύρισε χτυπημένος...

Παιδια κι εμενα υπολογιστε με. Αλλα αν επιμεριστει πολύ το κοστος εγω που δεν σας βλεπω πώς να συμβάλλω;;; Καταθεση 5 ευρω; Το δεχονται; Ξερει κανεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως να περιοριστούμε στα μέλη της Αθήνας? Είναι πιο εύκολο να συναντηθούμε για κανένα καφέ και να δώσουμε τα χρήματα στην Ελένη. :hmm: Έτσι κι αλλιώς και 8 & 9 να μαζευτούμε 9-10 ευρώ στον καθένα είναι. Όσο δύο καφέδες....;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ κρίμα να μην καταλαβαίνουν τα καημένα ότι ότι κάνουμε το κάνουμε για το καλό τους. Πάντως μετά από δική μου εμπειρία που μου είχε αφήσει παράλυτο από τη μέση και κάτω ένα αυτοκίνητο το γατάκι μου, έθρεψε από μόνο του και μάλιστα μπόρεσε και περπάτησε κανονικά. Και επειδή είναι και αρσενικό μην σε ανησυχεί. Δυστυχώς η δική μου στη γέννα δεν τα καταφέρε και μου έμεινε στα χέρια. Το ατύχημα βλέπεις της είχε στενέψει την λεκάνη και δεν μπορούσε να γεννήσει. Άσε να μην τα θυμάμαι καλύτερα.

Έρχεται και τρώει ο Μελαγχολικός! Κατεβάζει μία μεγάλη κονσέρβα στην καθισιά του. Όμως το ένα του πίσω ποδαράκι το κρατάει και δείχνει να πονάει όταν περπατάει. Βεβαίως αν τον πλησιάσω, γίνεται καπνός και ξεχνάει το πονεμένο πόδι. Μακάρι να τα καταφέρει!!!

Αχ μπραβο που γυρισε. Εσυ βαζε του φαγακι οπως κανεις!!! Μπραβο!!! Για τη παγιδα αν θελετε θα ειμαι Αθηνα το Σ/Κ 23 και 24 Ιουνιου. Μαλιστα θα το θεσω και για κανενα καφε τοτε, αλλανα πλησιασει λιγο ο καιρος. Φυσικα μπορω κι απο τραπεζα η τηλεφωνικη επιταγη οποτε μου πειτε

υπολογιστε κι εμενα...μακαρι να την ειχαμε ηδη γιατι η μια απο τις γατουλες της Ευβοιας ειναι σε χαλια κατασταση.η μια πλευρα του λαιμου της ειναι καταμαδημενη και με μια μεγαλη ανοιχτη πληγη...δεν τη βλεπω ν'αντεχει πολυ...:cry:

περαστικα Βικτωρια στον γατουλη!!!!

Και εγω μεσα παιδια αλλα δε ξερω εαν θα ειμαι αθηνα για αυτο ισοσ πρεπει να μου δωσετε κανεναν λογαριασμο τραπεζας η κατι καμια διευθυνση να τα στηλω.

Μεχρι στιγμης ειμαστε 13 για την παγιδα...

Ελένη δεν χρειάζεται! Θα τα βρούμε στον επόμενο καφέ!
Θέλω κι εγώ να τσοντάρω ρε παιδιά!:happy:
υπάρχει λογαριασμός τραπέζης?
Υπολογίστε με κι εμένα

και εγω παιδια,αλλα καλυτερα να τα βαλω σε καποιο λογαριασμο γιατι δεν ξερω αν θα μπορεσω να σας συναντησω λογο αποστασης και μωρου!

15 ειμαστε!

Ποια εχει την τιμη της παγιδας?
Ποσο βγαινει στον καθενα?

80 ευρώ + 19% ΦΠΑ = 95,20

Ειναι περιπου 6 ευρω στην καθεμια.

Βικτωρια θα παρεις αυριο τηλεφωνο?

Ναι, ναι θα πάρω!
Να προτείνω και κάτι ακόμα; Να καταθέσω εγώ στην Ελένη (sardela) το σύνολο των χρημάτων και μου τα δίνετε όταν συναντηθούμε για καφέ οι υπόλοιπες; Είναι βλακεία να καταθέτουμε όλες 6 ευρώ! Μόνο τα έξοδα που θα πληρώσουμε, είναι βλακεία!!!

Η Κατερινα και η Ισμηνη μου εχουν δωσει τα χρηματα ηδη.;)

Παντως οτι θελετε, δεν εχω προβλημα!

Και επισης να συνενοηθουμε πως θα στης δωσω Βικτωρια.
(νομιαζω εσυ θα την παρεις πρωτη?:hmm: )

Τι λέτε;

Έγώ λέω πέρα απο τα λεφτά για την παγίδα -προφανώς μέσα είμαι- να μαζέψουμε και κάποια χρήματα για πρώτη ανάγκη. Κάτι σαν ταμείο για προβλήματα που πιθανόν μπορεί να προκύψουν και αχρείαστα να είναι. Είμαστε καμιά εικοσαριά άτομα που πια έχουμε κατακτήσει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης. Εάν καθιερώσουμε ένα πάγιο ποσό έστω και 5 ευρώ το μήνα η κάθε μια μας μπορούμε και με έξτρα εάν χρειαστεί να βοηθηθούμε, όχι για τα δικά μας γατιά αλλά για τα αδέσποτα. Ανοίγουμε ένα βιβλιάριο στη τράπεζα, διαλέξτε εσείς σε ποιας απο εσάς το όνομα στην Αθήνα και εκεί μπορεί να βάζει ο καθένας όσα λεφτά θέλει, αλλά με ένα πάγιο 5 ευρώ το μήνα σίγουρο. Τι λέτε;:redface:

Με την νερινα ειμαστε 16, αρα παλι γυρω στα 6 ευρω βγαινουν.

Εγώ είμαι ΜΕΣΑ!

Κι εγώ μέσα είμαι ούτως ή άλλως, αλλά το ξανασυζητήσαμε το θέμα και άκρη δεν βγάλαμε....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back