Ο Μελαγχολικός γύρισε χτυπημένος...

chouzouris

Πολύ δραστήριο μέλος

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
Ένας από τους γάτους που ταίζω στον κήπο δεν ήρθε σήμερα το απόγευμα για φαγητό. Τον άκουσα να μου νιαουρίζει με πόνο από τον δίπλα κήπο. Πήγα και προσπάθησα να τον πλησιάσω. Δυστυχώς δεν πιάνεται. Περπατάει με μεγάλη δυσκολία και μισοπατάει το πίσω πόδι. Ή το έχει σπάσει ή του έχουν χτυπήσει την λεκάνη. Πήραμε τον Αίλουρο τηλέφωνο... Όπως πάντα ήταν εκεί. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ. Μας έδωσε οδηγίες να του βάλουμε ένα χαρτόκουτο με μία τρύπα μήπως μπει μέσα. Δυστυχώς, όταν τον πλησιάσαμε έφυγε τρεκλίζοντας και πήγε στο γειτονικό χωράφι που είχε αγριόχορτα. Του βάλαμε φαγητό εκεί... μετά από λίγο πήγε και έφαγε. Δυστυχώς στην κούτα δεν πήγε... Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό!!

Μου έκανε εντύπωση ο Πάνος (Αίλουρος) που ήταν stand-by Κυρική βράδυ να του τον πάμε στο ιατρείο. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ. Να ξέρεις ότι θα είναι εκεί στην ανάγκη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( Ωχ.....τι στεναχώρια
Πες μας νέα του γατούλη όποτε έχεις...είναι φοβερό να μην μπορείς να τον πιάσεις...θέλει γερή υπομονή.
Καλή δύναμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νιώθεις ανήμπορος όταν θες να βοηθήσεις και δεν μπορείς...

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του αφηνεις νεράκι και φαγάκι, με την ελπίδα οτι θα καλυτερεύσει και θα μπορέσεις να τον πιάσεις.....αχ τι πίκρα είναι αυτή...:(

Καλη τυχη.....
:( :( :(
Ο καημενουλης!!! Μακαρι να γινει καλα........

Μηπως μπορεις να δανειστεις απο ενα γιατρό η σωματειο μια παγίδα γατας που κλεινει μόνη της??? ετσι θα τον επιανες σε λιγες ωρες μέσα και τσουπ στο γιατρό

Κρίμα που δεν μπορείς να τον πιάσεις, αλλά αν είναι όντως πρόβλημα στη λεκάνη, έχει πολλές πιθανότητες να "θρέψει" μόνο του.

Αυτή την παγίδα όλο την ακούω, αλλά 1-2 φορές που την ζήτησα δεν κατάφερα να βρω κανέναν να μου την δώσει! Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές τα φιλοζωϊκά σωματεία δεν εντοπίζονται όταν τα έχεις ανάγκη. Δεν λέω ότι το κάνουν επίτηδες, προφανώς τρέχουν τα μέλη τους από εδώ κι από εκεί σε τόσα αδέσποτα... Απλώς αυτό δεν αλλάζει την διαπίστωσή μου...

Μακάρι να καταφέρεις να πιάσεις το γατάκι Βικτώρια. Μήπως είναι τελικά καλό το να αγοράσουμε μια παγίδα για δική μας χρήση? Κι όταν λέω δική μας εννοώ το MyCat...

Δεν ήρθε ο γατούλης για φαγητό απόψε..... :(:(:(

Ασπασία αν βρω που τις πουλάνε, θα πάρω μία να υπάρχει.

Βικτώρια μην απελπίζεσαι...ξέρεις καμμια φορά όταν έχουν χτυπήσει μια -δυο μέρες εξαφανίζονται και εμφανίζονται-ως εκ θαύματος- γερά και πάλι. ας ελπίσουμε ότι θα είναι έτσι...:)

Μακάρι να καταφέρεις να πιάσεις το γατάκι Βικτώρια. Μήπως είναι τελικά καλό το να αγοράσουμε μια παγίδα για δική μας χρήση? Κι όταν λέω δική μας εννοώ το MyCat...

Δεν ήρθε ο γατούλης για φαγητό απόψε..... :(:(:(

Ασπασία αν βρω που τις πουλάνε, θα πάρω μία να υπάρχει.
Υπάρχει Βικτώρια εδώ το έχω ξαναναφέρει. Απ'ότι έχω καταλάβει οι παγίδες αυτές είναι ακριβές, οπότε δεν έχει νόημα να την πάρει ένας μόνο, αλλά αν συνεισφέρουμε όλες, ή όσες μπορούν και θέλουν, να πάρουμε μια παγίδα και να την χρησιμοποιούμε όποτε την χρειαζόμαστε. Π.χ. σε περιπτώσεις όπως αυτή του Μελαγχολικού...;)

Καλη ιδεα. Μεσα!!!
Αναρωτιεμαι δεν μπορεί καποιος σε επειγουσες περιπτωσεις να δανειστει μια παγιδα απο φιλοζωική εταιρεία;

Κι εγω μέσα για την παγίδα!

και εγώ. :)

Κι εμενα υπολογιστε.....

Κι εγώ μέσα (μετά από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου που θα πληρωθώ)

Τώρα το είδα.... κι εγώ μέσα!

Μέχρι στιγμής είμαστε 7. Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο από εδώ για να μάθω το κόστος για την παγίδα, γιατί θα πέσει κράξιμο από παντού. Εδώ στον άνδρα μου αποφεύγω να μιλάω γιατί είναι τρομερά κουτσομπόλιδες. Αν μπορεί να πάρει κάποιος άλλος ή θα πάρω το απόγευμα από το σπίτι.

Άκυρο! Μόλις είδα ότι έχει mail για τις παραγγελίες και ζήτησα να μου πουν κόστος και αν γίνεται αποστολή.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back