stellak
Διάσημο μέλος
διότι τότε δεν θα παραπέμπουν σε αρχαία αλλά σε κούρδικα.

Αχ, θα με αφήσει στον τόπο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αχ, θα με αφήσει στον τόπο...
![]()
Καλά η Ζωή είναι το κάτι άλλο σε αυτά οκ ακούω προτάσεις από όλους .......
Πάμε λοιπόν!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και μη μου πειτε οτι δεν ειναι αρκετα "αντρικο" ονομα γιατι1. Ειναι πολυ ομορφος!

2. Αφου θα στειρωθει καποια στιγη!
(
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

niki, επειδή βλέπω έναν οίστρο, με τα ονόματα... μπορείς να προτείνεις και κάτι για... σκύλα??

αλλά όχι εδω.. μην μας κράξει η μάνα....

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μάγισσα να σου ζήσει και επίσημα!!!!
niki, επειδή βλέπω έναν οίστρο, με τα ονόματα... μπορείς να προτείνεις και κάτι για... σκύλα??
αλλά όχι εδω.. μην μας κράξει η μάνα....![]()
Τζούλια δεν ξέρω τι να σου πω προς το παρών του βάλαμε κίτρινο κολάρο και είναι σαν παπιγιόν

Όσο για το αν θα μου ζήσει ή όχι δεν ξέρω γιατί η Κλειώ μου κρατάει πολύ πόζα και δεν ξέρω ακόμα και ξεπεράσω τα υπόλοιπα προβλήματα αν θα τα καταφέρω να τον κρατήσω είναι πολύ άγρια μαζί του και αγριεύει και σε μενα όταν τον βλέπει και σε περίπτωση καυγά με καμία δύναμη δεν θα μπορέσω να τα χωρίσω μόνο που με βλέπει να βγαίνω έξω με κοιτάει με μισό μάτι

ακόμα και στις παντόφλες μου που έχουν μαύρο χρώμα αγριεύει!!!!!

Δεν ξέρω τι θα κάνω πάντως μόλις έρθει ο γιατρός για να την δει αυτήν θα δει και τον μικρό!!!!!
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό που έχω να πω είναι ότι γίνεται σκοτωμός μόλις τον δέι έστω και για λίγο αρχίζει τα κχι και κχού και αυτός ατάραχος σαν την σφίγγα άλλο πράγμα αυτή να τον φάει θέλει καμία ιδέα πως να ηρεμήσει λίγο ούτε να τον χαιδέψω δεν μπορώ φοβάμαι γιατί μετά ορμάει και σε μένα και την φοβάμαι γίνεται άλλο πράγμα!!!!!![]()
Αυτη ειναι η πρωτη αντιδραση απο την Κλειω.Και η Μυρτουλα την πρωτη στιγμη που πρωτοειδε τον Αρη ετσι ακριβως εκανε.Ορμουσε και σε μενα, ηταν τελειως εκτος ελεχου.Αλλα σιγα,σιγα ηρεμησε.Οχι οτι εχουν γινει κολλητοι, αλλα καπως ανεχεται το ενα το αλλο.
Μονο υπομονη χρειαζεται.

aalyah
Διάσημο μέλος
Αυτό που έχω να πω είναι ότι γίνεται σκοτωμός μόλις τον δέι έστω και για λίγο αρχίζει τα κχι και κχού και αυτός ατάραχος σαν την σφίγγα άλλο πράγμα αυτή να τον φάει θέλει καμία ιδέα πως να ηρεμήσει λίγο ούτε να τον χαιδέψω δεν μπορώ φοβάμαι γιατί μετά ορμάει και σε μένα και την φοβάμαι γίνεται άλλο πράγμα!!!!!![]()
Μαγισσα ειναι φυσιολογικο. Οταν ο Φριξος ήρθε για πρώτη φορα αντιμέτωπος με τον Τέιζ έγινε χαλασμος κυρίου σπίτι! Αλλά όταν λέμε χαλασμός χαλασμός!! Φέυγαν τούφες δεξιά αριστερά άκουγες στριγγλιές και προσευχόσουν να βγουν ζωντανοί!!! Εντός ολίγων ημερών κοιμόντουσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Μην ανησυχείς ειναι φυσιολογική η αντίδραση.
Παρεπιπτόντως εμένα μ'αρέσει πολύ το "Εκτορας" σαν όνομα που αναφέρθηκε πιο πάνω. Και νομίζω οτι του πάει.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εμένα μου αρέσει το "Ορέστης". Έχει και το Σ και θα το ακούει, νομίζω!
Μήπως θυμασαι ποια είναι τα σύμφωνα που ακούν οι γάτες????

aalyah
Διάσημο μέλος
Μήπως θυμασαι ποια είναι τα σύμφωνα που ακούν οι γάτες????![]()
Το Φ το Ξ και το Σ. Εξου και ο δικός μου λεγόταν Φρίξος

Ισως και το Ψ αλλα δεν ειμαι σίγουρη.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Και το Ψ το ακούνε, αλλά άντε να βρεις αξιοπρεπές όνομα με Ψ (εκτός από Ψιψίνος και Ψιψίνα)!Το Φ το Ξ και το Σ. Εξου και ο δικός μου λεγόταν Φρίξος
Ισως και το Ψ αλλα δεν ειμαι σίγουρη.

Εξ άλλου στην Ελλάδα ψιψιψι τα φωνάζουμε κι έρχονται...
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα πάλι ο γιατρός μου είπε ότι την πρώτη συλλαβή καταλαβαίνουν απλά αν συνδιασεις το κάλεσμα του ονόματος με φαγητό μαθαίνουν το παρασύνθημα πιο γρήγορα και τους τραβάς την προσοχη.Δε ξέρω αν ισχύει..Εγώ ξέρω για λ, ρ , σ και ψ....![]()
aalyah
Διάσημο μέλος
Εμένα πάλι ο γιατρός μου είπε ότι την πρώτη συλλαβή καταλαβαίνουν απλά αν συνδιασεις το κάλεσμα του ονόματος με φαγητό μαθαίνουν το παρασύνθημα πιο γρήγορα και τους τραβάς την προσοχη.Δε ξέρω αν ισχύει..
Αυτο εγω πάλι το βρίσκω πολύ λογικό και πιο κοντά στην φύση της γάτας....

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Άντε για να σοβαρευτούμε να σκεφτούμε κάτι ξεχωριστό για τον μικρό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μπομπ Μάρλει καλέΆντε για να σοβαρευτούμε να σκεφτούμε κάτι ξεχωριστό για τον μικρό.
Ε! ναι ντε αφού το Άδης δεν είναι και πολύ αποδεκτό αλλά εμενα μου άρεσε για το ξεχωριστό του βοηθήστε με λίγο!!!!!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εμενα παντος μου αρεσε πολυ το Μορφεας
που προτινε ο αντρας σου.
Μια αδυναμια στα αρχαια ονοματα την εχω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool