Ο Μορφέας και η Κλειώ...

Λοιπόν τα σημέρινα μας νέα .......ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ εκτός από το ότι η Κλειώ όλο το βράδυ νιαούριζε δεν ξέρω γιατί τώρα τα κχι έχουν γίνει ελάχιστα έως και καθόλου και ο καλός μου θεωρώ ότι μαλλον στον μικρό έχει αδυναμία και αρχίζει να λέει ότι η άλλη είναι μία στρίγγλα :lol::lol::lol: Τελικά μάλλον τον ήθελε πολύ τον γιό πιο πολύ από ότι παραδεχόταν :up::up::up: Αυτά λοιπόν και θα επανέρθω για τα υπόλοιπα!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν ωριμάσει η ώρα, δείξε στον Δημήτρη το εξής ντοκουμέντο:

https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=831610&postcount=12

Κοίτα στο τέλος-τέλος τι σου εύχομαι "γραπτώς και επισήμως"!!! Και εσύ και η Νίκη, που περιλαμβάνεστε στην τελευταία παράγραφο, διπλοψιψινιάσατε σε διάστημα λίγων μηνών...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίτα στο τέλος-τέλος τι σου εύχομαι "γραπτώς και επισήμως"!!! Και εσύ και η Νίκη, που περιλαμβάνεστε στην τελευταία παράγραφο, διπλοψιψινιάσατε σε διάστημα λίγων μηνών...

Τώρα το μόνο που απομένει ειναι να βγάλεις και τους αριθμούς τους λοτο και να την κάνουμε ταράτσα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι τωρα το θυμηθηκα και εγω, και να σκεφτεις τοτε ουτε που μου περνουσε απο το μυαλο το δευτερο γατι.;)
Καλα πως το ειχες προβλεψει?:cool::lol:
Εχουμε δευτερη μαγισσα στο φορουμ και δεν το ξερουμε!:blink::lol::lol:

Ναι τωρα το θυμηθηκα και εγω, και να σκεφτεις τοτε ουτε που μου περνουσε απο το μυαλο το δευτερο γατι.;)
Καλα πως το ειχες προβλεψει?:cool::lol:

Αχ!!!! Σας παρακαλώ μόνο το χάρισμα της διόρασης έχει όχι και μαγισσα όχι και μάγισσα, μάγισσα είναι μόνο μία εδώ μέσα!!!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ!!!! Σας παρακαλώ μόνο το χάρισμα της διόρασης έχει όχι και μαγισσα όχι και μάγισσα, μάγισσα είναι μόνο μία εδώ μέσα!!!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:blink::lol::lol::lol::lol::lol:
Μαγισσα ειναι μονο μια!:up:

Μήπως είναι καιρός να γίνει ένα Μάνιακ:hmm:

Αρχική Δημοσίευση από niki;237779 [U:
Μαγισσα ειναι μονο μια![/U]

Ναι πες που και πότε:cool::cool::cool::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μάλλον εσύ θα μας δώσεις τις συντεταγμένες;):D

Μάλλον εσύ θα μας δώσεις τις συντεταγμένες;):D

Για εξήγησέ μου τι πρέπει να κάνω????? Γιατί με μπέρδεψες?????:cool::cool::hmm::hmm:

Καλημέρα σας τι μου κάνετε εγώ δεν πέρασα και τόσο ωραία εχθές το βραδύ εκεί που όλα έδειχναν καλά και βλεπαμε όλοι μαζί ταινία και τα γατιά κοιμόντουσαν όλο το απόγευμα απόφάσισαν ότι στις 3.30 πρέπει να αρχίσουν το παιχνίδι και άρχισαν να τρέχουν σαν τρελά και ο Δημήτρης ο καλός μου μου λέει ένα από τα 2 επάνω τώρα!!!!!!!!
Ετσι μάζεψα τον Μορφέα και στον ξενώνα πάλι ....... γιατί ρε γαμώτο μία μπρος και 2 πίσω.....?? Τώρα τον έχω ακόμα επάνω και δεν τον κατέβασα ακόμα γιατί θέλω να κάνω δουλειές και δεν θέλω να έχω τον νου μου να μην μου την κοπανήσει και δεν ξέρω τι να κάνω!!!!!! Αλλά πολύ στενοχωρέθηκα με αυτό που έγινε εκεί που έλεγα ότι όλα έστρωσαν ξανά μανά ο μικρός στον ξενώνα!!!!!!!

καλημέρα σας ειπα να σας πω τα σημερινά μας νέα ευτυχώς το θέμα που είχαμε με την φασαρία το βράδυ το λύσαμε με 2 βράδυα απομακρυνση του ένα από τον άλλον κατάλαβαν ότι αν είναι να μένουνε μαζί πρέπει να είναι ήσυχοι το βράδυ:P:P:lol::lol::lol::lol:

Εχθές ήρθε ο γιατρός και μας έκανε ομαδικά εμβόλια το πρώτο του Μορφέα και της Λευχυμίας για την Κλειώ..........
Στον μικρό βρήκε ερεθισμένο το αυτάκι του και μου είπε ότι πρέπει να του βάζω σταγόνες παραφινέλεου στο αυτάκι για περίπου 15 μέρες και του έκανε και μία δυναμωτική ενεσούλα για το δέρμα του αυτιού και μου ειπε ότι λογικά όλα θα πάνε καλά!!!!!!!

Ο Μορφέας κύριος αλλά η Κλειώ με το που πήρε χαμπάρι τον γιατρό χώθηκε στον καναπέ από πίσω και δεν έβγαινε με τίποτα!!!!!!!

Αμάν κάναμε να την βγάλουμε από εκεί για να της κάνει το εμβόλιο!!!!

Ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά και ο μικρός είναι τώρα επίσημα το γατάκι μας και με όλα του τα κομφόρ......βιβλιάρια και εμβόλια και από όλα!!!!!!!

Με γεια σας τα εμβόλια !!!!Μάγισσά μου, μην παίρνεις και πολύ θάρρος, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τους ξανάρθει να λυσσάξουν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα:mad:Δεν ξέρω ακριβώς, πώς είναι το σπίτι σου, αλλά, δεν θα πάθει και τίποτα ο μικρός να κοιμάται στον ξενώνα! Οι γάτες είναι κυνηγοί, που από τη φύση τους κυνηγούν βράδυ. Τώρα δεν έχουν τί να κυνηγήσουν, κυνηγιούνται μεταξύ τους. Για πότε δε, αποκτούν την κακιά συνήθεια, δεν μπορείς να φανταστείς! Εγώ έχω τη Μπασσέτ έξη μήνες σχεδόν, την έμαθα να κοιμάται στη φωλιά της και να μην μπαίνει στις κρεβατοκάμαρες, είχαμε ανοιχτές τις πόρτες, κοιμόμασταν και η Μπασσέτ έξω. Ε, έλειψα τέσσερις(!!!)μέρες, ένιωσε μοναξιά και πήρε τη συνήθεια να κοιμάται με τα παιδιά:mad:Μιά φορά την άφησαν, αυτό ήταν!!!Είναι, βεβαια, ευγενική γατούλα σε γενικές γραμμές και δεν ενοχλεί,αλλά, κατσικώθηκε στη κρεβατοκάμαρα:D

Με γεια σας τα εμβόλια !!!!Μάγισσά μου, μην παίρνεις και πολύ θάρρος, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τους ξανάρθει να λυσσάξουν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα:mad:Δεν ξέρω ακριβώς, πώς είναι το σπίτι σου, αλλά, δεν θα πάθει και τίποτα ο μικρός να κοιμάται στον ξενώνα! Οι γάτες είναι κυνηγοί, που από τη φύση τους κυνηγούν βράδυ. Τώρα δεν έχουν τί να κυνηγήσουν, κυνηγιούνται μεταξύ τους. Για πότε δε, αποκτούν την κακιά συνήθεια, δεν μπορείς να φανταστείς! Εγώ έχω τη Μπασσέτ έξη μήνες σχεδόν, την έμαθα να κοιμάται στη φωλιά της και να μην μπαίνει στις κρεβατοκάμαρες, είχαμε ανοιχτές τις πόρτες, κοιμόμασταν και η Μπασσέτ έξω. Ε, έλειψα τέσσερις(!!!)μέρες, ένιωσε μοναξιά και πήρε τη συνήθεια να κοιμάται με τα παιδιά:mad:Μιά φορά την άφησαν, αυτό ήταν!!!Είναι, βεβαια, ευγενική γατούλα σε γενικές γραμμές και δεν ενοχλεί,αλλά, κατσικώθηκε στη κρεβατοκάμαρα:D

Κοίτα εμένα δεν πειράζει να κοιμάται μαζί μας μου αρέσει κιόλας ούτε ο άντρας μου έχει πρόβλημα σε αυτό αλλά το τρέξιμο το βράδυ είναι που δεν θέλω γιατί ο ξενώνας δεν έχει θέρμανση και δεν θέλω να μου αρρωστήσει κιόλας τώρα που κρυώνει ό καίρός!!!!!!!

Ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά και ο μικρός είναι τώρα επίσημα το γατάκι μας και με όλα του τα κομφόρ......βιβλιάρια και εμβόλια και από όλα!!!!!!!

Την ωραια νεα ειναι αυτα!:up::up::up:
Μορφεακι μου, με γεια τα νεα σου κομφορ:blink:,(βιβλιαρια και εμβολια)!
Οσο για το αυτακι σιγουρα γρηγορα θα γιανει, εχει απιστευτη θεληση
αυτος ο μικρουλης!:kiss::D:D
Το ματακι του πιστευω,ο κτηνιατρος να το βρηκε τωρα πια, τελειως καλα.:)

Την ωραια νεα ειναι αυτα!:up::up::up:
Μορφεακι μου, με γεια τα νεα σου κομφορ:blink:,(βιβλιαρια και εμβολια)!
Οσο για το αυτακι σιγουρα γρηγορα θα γιανει, εχει απιστευτη θεληση
αυτος ο μικρουλης!:kiss::D:D
Το ματακι του πιστευω,ο κτηνιατρος να το βρηκε τωρα πια, τελειως καλα.:)

Ναι Νίκη μου το ματάκι μας είναι μία χαρά αλλά πρέπει να του βρω τώρα μία αλοιφή την orindermil και να του βάζω γιατί αλλιώς αν δεν υποχωρήσει πρέπει να κάνουμε καλιέργεια και δεν είναι και ότι ευκολότερο του έκανε φυσικά και μία ενεσούλα για να τον βοηθήσει αλλά πρέπει να βρώ και αυτήν την αλοιφή για να του βάζω και σήμερα δεν μπορεσα να ψάξω καθόλου για να την βρω!!!!!!! Και πρέπει να την πάρει και για 15 μέρες για να στρώσει ........

Άσε που μου είπε ότι σε μέγεθος μοιάζει με 8 μηνών αντί για 6 περιπου που είναι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και η Κλειώ ευτυχώς πρέπει να χάσει μόνο 200 γραμ για να είναι οκ με την ηλικία της γιατί έτσι όπως την έβλεπα μου φαινόταν τεράστια:lol::lol::lol::lol:

Ναι Νίκη μου το ματάκι μας είναι μία χαρά αλλά πρέπει να του βρω τώρα μία αλοιφή την orindermil και να του βάζω γιατί αλλιώς αν δεν υποχωρήσει πρέπει να κάνουμε καλιέργεια και δεν είναι και ότι ευκολότερο του έκανε φυσικά και μία ενεσούλα για να τον βοηθήσει αλλά πρέπει να βρώ και αυτήν την αλοιφή για να του βάζω και σήμερα δεν μπορεσα να ψάξω καθόλου για να την βρω!!!!!!! Και πρέπει να την πάρει και για 15 μέρες για να στρώσει ........

Αν δεν υπερεπειγει και μπορει να περιμενει ως την Δευτερα, θα στην ψαξω εγω.:D

Αν δεν υπερεπειγει και μπορει να περιμενει ως την Δευτερα, θα στην ψαξω εγω.:D
Αν δεν την βρω μέχρι τότε θα σου πω ευχαριστώ να είσαι καλά!!!!!:D:D:D
α βρε Μορφέα όλοι για σενα νοιάζονται τι τυχερο γατί που είσαι????:lol::lol::lol::lol:

Που χαθηκατε εσεις;Θελουμε να δουμε την Κλειω και το Μορφεακο πως μεγαλωσαν και πως ζουν παρεουλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που χαθηκατε εσεις;Θελουμε να δουμε την Κλειω και το Μορφεακο πως μεγαλωσαν και πως ζουν παρεουλα!

Δυστυχώς τα νεα μας δεν ειναι και πολυ καλα γιατί ο άντρας μου δεν καταφερε να τα δεχτεί και τα δύο τα γατια μαζί και αυτά δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους και έτσι η Κλειώ μου τώρα ζει με έναν τρελαμενο μαζί της γατοπατέρα που μόλις έχασε την 22χρονη γάτα του και ήθελε μία άλλη για παρέα μόλις την είδε την ερωτεύτηκε και έτσι εδώ και 2 μήνες η μικρή Κλειώ ξενοκοιμάτε σε άλλες αγκαλιές :lol::lol::lol: Στο κρεβάτι του νέου της μπαμπά και βλέπει μαζί του ποδοσφαιρο στην τηλεόραση!!!!! Μένει στην Στραυρούπολη και έτσι δεν είναι πολύ μακρυά μου και ξέρω και από τον γιατρό μου ότι την προσέχει πάρα πολύ!!!! (έχει κρατήσει και τον ίδιο γιατρό που είχε η Κλειώ από μικρή ) το παλικάρι την αγαπάει πάρα πολύ και ευτυχώς είναι πάρα πολύ καλά ........ όσο για τον Μορφέα ζει και βασιλεύει τώρα μόνος του και είναι μία χαρα:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back