Ο Μπακλαβάς ζητάει προσωρινή φιλοξενία....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

goutouna

Νεοφερμένο μέλος

Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα.
Καλησπερα σε ολους,
Ζηταω την βοηθεια σας, γιατι ψαχνω καποιον/α να κρατησει τον Μπακλαβα μου απο 30 Αυγουστου μεχρι 11 Σεπτεμβριου... Δεν μπορω ουτε να τον αφησω σπιτι (γιατι τσακωνεται με τον Πασα, κ το εχουμε χωρισει σε 2 στρατοπεδα). Εννοειται βεβαια οτι ζηταμε την βοηθεια σας με το αζημιωτο. Το μονο κακο που εχουμε ειναι οτι πρεπει να δουμε αν θα συμβιωσει καλα με τα δικα σας ζωακια.....
Οποιος, επισης, ξερει καποιον που προσφερει τετοιες υπηρεσιες, παρακαλω να μ στειλει στοιχεια.
Δεν θελω με τιποτα να τον παω σε ξενωνα που θα μεινει σε κλουβι 1χ1, ουτε να τον παρω μαζι μου στο αεροπλανο γιατι 8α τρομαξει πολυ.

Ευχαριστω πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί να τρομάξει πολύ ? Εχει παλαιότερη αρνητική εμπειρία ?Ειναι πιθανόν να μην
έχει κάποιο πρόβλημα με το ταξίδι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θεωρω οτι θα τρομαξει γιατι δν εχει καλη σχεση με τις γατοφορους και εκτος αυτου, στην πτηση δν θα μπορω να τον εχω μαζι μου....
Ο γιατρος μας συμβουλεψε να τον αφησουμε καπου αλλα στην περιπτωση που τον παρουμε μαζι, να του δωσουμε ηρεμιστικο...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back