Ο Μπόρχες!!!

Απίστευτα κοινωνικός ο Γατούλης μας! Χτες ήρθανε φίλοι για φαγητό και κόλλησε μαζί τους! Μετά που φύγανε τους έψαχνε...:)Άσε που ήτανε καλό γατί και δεν ζητιάνευε την ώρα που τρώγαμε...
Η αλήθεια όμως είναι ότι μπήκε στην κουζίνα κάποια στιγμή που δεν προσέχαμε, ανέβηκε στον πάγκο και τον βρήκα την ώρα που προσπαθούσε να φάει το υπόλοιπο φαγητό. ποιος στη χάρη του, έφαγε και σούσι με πέστροφα:D)

Εμ ένας Μπόρχες δεν μπορεί να είναι λαϊκός εννοείται πως έχει λεπτά γούστα:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας παρουσιάζουμε τον Snape, που μας έχει πάρει τα μυαλά!!!
:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Μπόρχες κάθεται σταυροπόδι στην πολυθρόνα με τις καρδούλες δίπλα στη σόμπα και γλύφεται. Από το πρωι που δουλεύω στο σπίτι είμαστε στο σαλόνι. Μερικές φορές δεν με άφηνε να γράψω γιατί ήθελε να κάτσει στα πόδια μου και να δει τι έχω πάνω στο γραφείο. :)
Με τα πολλά τον ακούμπησα στον διθέσιο κι άρχισε να παίζει μόνος του τον ατρόμητο κυνηγό. Στην αρχή κυνηγούσε αόρατες πεταλούδες στον αέρα, μετά κυνηγούσε την ουρά του, έκανε επιθέσεις στο μαξιλάρι, άρπαζε και δάγκωνε τις πτυχές από το ριχτάρι...:lol:
Θέλει να έχει πάντα κάποιον δίπλα του για να αισθάνεται ασφάλεια. Έτσι με ακολουθεί όπου κι αν πάω. Παρόλα αυτά ο κακομοίρης φοβάται ακόμα τα πόδια μας όταν περπατάμε δίπλα του.
Ανακάλυψε κι άλλη κρυψώνα εκτός από το ψυγείο: κάτω από το σκαμπό που βρίσκεται δίπλα στο καλοριφερ.
Τώρα είναι αραγμένος πάνω στις καρδούλες και κοιμάται με μισό μάτι: κιχ να ακούσει σηκώνει το κεφάλι. Θα δοκιμάσω να πάω στο γραφείο να δουλέψω λιγο.
Για να δούμε...
:)
ΑΝΕΜΟΣ

Νομίζω θα του κανει καλο να τον αντιμετωπίζεις με μια ηρεμη ψιλοαδιαφορια οπως θα κανε κανεις σε ενα γατακι. Εννοω καλο ειναι να νοιαζεσαι αλλα μην το παρακανεις αστον απλα να συνηθισει να υπαρχει εκει να βγαλει οτι επιθετικότητα εχει με αντικειμενα και να αισθανεται οτι καποιος ειναι εκει γι αυτον . Βαζε σταθερα ορια οταν το παρακανει .

Σας παρουσιάζουμε τον Snape, που μας έχει πάρει τα μυαλά!!!
:P

Φοβερός γατούλης ο Σνέηπ, Λουζ. πανέμορφος είναι. Και άρχοντας....:up:

Νομίζω θα του κανει καλο να τον αντιμετωπίζεις με μια ηρεμη ψιλοαδιαφορια οπως θα κανε κανεις σε ενα γατακι. Εννοω καλο ειναι να νοιαζεσαι αλλα μην το παρακανεις αστον απλα να συνηθισει να υπαρχει εκει να βγαλει οτι επιθετικότητα εχει με αντικειμενα και να αισθανεται οτι καποιος ειναι εκει γι αυτον . Βαζε σταθερα ορια οταν το παρακανει .

Γειά σου Γιασμιν,
Αυτό προσπαθώ να κάνω. Κι απ' ότι βλέπω τελικά η αδιαφορία πιάνει με τον Μπόρχες. Ευχαριστώ...:)

ἀνεμος

Νέες φωτο του Μπόρχες!

Νέες φωτογραφίες!

Συνημμένα

• BorxesLaptop.JPG
    BorxesLaptop.JPG
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 52
  • Borxes-Emily.JPG
    Borxes-Emily.JPG
    62,3 KB · Εμφανίσεις: 48
  • BorxesEftyxia.JPG
    BorxesEftyxia.JPG
    76,8 KB · Εμφανίσεις: 58
Υπολογιστής και διάβασμα... ειναι πολυάσχολος ο Μπορχες... Φαίνεται οτι κουράζεται αφου και στις 2 περιπτώσεις κοιμάται βέβαια.:P

Τι όμορφες αγκαλιές είναι αυτές!! :inlove::inlove:
Τύχη βουνό είχε ο Μπόρχες...:happy:

Καλά μιλάμε ... no commnet!!!!! :lol::lol::lol:
.... υποφέρει!!!!!! :cool::cool:

καλέ κακοπερνάει ο Μπόρχες τς!τς!:D

StrangeEmily+Anemos ο Μπόρχες κινδυνεύει να πάθει υπερκοπωση !!!

Kαλα παιδια..ειναι κουκλος!!!Πρεπει οπωσδηποτε να τον γνωρισω γιατι εχω παθει και κατι συνδρομα στερησης!!

Χα χα! Πραγματικά γατίσια ζωή! :lol:
Tzoutzou θα φροντίσουμε συνάντηση σύντομα για να πάρεις τη δόση σου:D

Και λίγες ακόμα σκηνές έντονης δράσης::P

Συνημμένα

• PICT0049.JPG
    PICT0049.JPG
    80,7 KB · Εμφανίσεις: 43
  • PICT0092.JPG
    PICT0092.JPG
    86,2 KB · Εμφανίσεις: 49
  • PICT0099.JPG
    PICT0099.JPG
    78,3 KB · Εμφανίσεις: 44
Καλέ, τι υπερκινητικό γατί είναι αυτό......μήπως να του δίνατε κανένα ηρεμιστικό;:P:lol::lol:

η τελευταία με τρελλαίνει...αυτή η απόλυτη χαλαρωση ταυτοχρονη με απολυτη εμπιστοσύνη...(μη μου πείτε οτι έχει και "ελιτσες γοητείας" στα χειλάκια) πολλά φιλιάααα στον Μπόρχες..

Έλεος πια αυτός ο γάτος δεν ξυπνάει ΠΟΤΕ;;;;;;;;:P

Χα χα! Πραγματικά γατίσια ζωή! :lol:
Tzoutzou θα φροντίσουμε συνάντηση σύντομα για να πάρεις τη δόση σου:D

Και λίγες ακόμα σκηνές έντονης δράσης::P

Για να υπερασπιστό τον Μπόρχες,ξυπνάει το παιδί για να πάε κάπου αλλού να κοιμηθεί:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol: Καλά αποθέωση!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λες και αναπληρώνει σε ύπνο ΟΛΟ τον προηγούμενο χρόνο!!!! που ζούσε χωρίς σπιτάκι και αγάπη!!!!
Και μάλλον φορτώνει και Κάβα!!!!!!! :up::up:

Ή απλά νομίζει ότι ζεί ένα Όνειρο και φοβάται να ξυπνήσει για να μήν χαθεί....!!!!!! :redface::)

Εγώ νομιζω οτι το δεύτερο, Τζουλια. Απλά δεν πιστεύει την τύχη του το ζωντανο. Εδώ εγώ θυμάμαι πως και που ζούσε το άμοιρο και με πιάνουν τα κλάματα...:cry:

Ξανα λοιπον, αν και το εχω πει πολλες φορες, ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια.
Και ας ρίξει και κανέναν ύπνο εκ μέρους μας ο μικρός!:)

Εγώ νομιζω οτι το δεύτερο, Τζουλια. Απλά δεν πιστεύει την τύχη του το ζωντανο. Εδώ εγώ θυμάμαι πως και που ζούσε το άμοιρο και με πιάνουν τα κλάματα...:cry:

Ξανα λοιπον, αν και το εχω πει πολλες φορες, ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια.
Και ας ρίξει και κανέναν ύπνο εκ μέρους μας ο μικρός!:)

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Ο Μπόρχες μας αποζημιώνει χίλιες φορές με τη χαρά μας δίνει. Όταν είναι μαζί μας χουρχουρίζει ασταμάτητα, τέτοιες εκδηλώσεις ευτυχίας και λατρείας δεν έχουμε ξαναδεί σε γάτα (ούτε καν σε σκύλο:))

Mukelis....ο γάτος ξύπνησε!!!:up::up::up::up::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• PICT0001.JPG
    PICT0001.JPG
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 51
  • PICT0032.JPG
    PICT0032.JPG
    55,6 KB · Εμφανίσεις: 48
  • PICT0004.JPG
    PICT0004.JPG
    87,4 KB · Εμφανίσεις: 52

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: