Γάτα Ο Ντάφυ,ένα γατί που έγινε άνθρωπος.

ρενακι 13

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα.
Δουλευα τοτε ως νοσηλευτρια- γηροκομος- ανθρωπος,σε μια γιαγια φιλογατη.....τοσο πολυ φιλογατη που ξεπερναγε τα ορια,μα υπαρχουν ορια στην αγαπη και την ομορφια;
αν δεν μπορεις να τα χαρεις ναι υπαρχουν.
ζουσε σε απανθρωπες συνθηκες εκεινη η γιαγια,αλλα τις γατες της,τις ειχε σε καλη θεση στο τραπεζι,τις αφηνε να γεννανε μεσα σε συρταρια,μουχλα παντου και δυσωδια.....σ ενα τετοιο συρταρακι γεννηθηκε ο νταφυ......την γιορτη της μητερας.....
μαυρος,και μικρος.....ο πιο ασκημος απ τα αλλα 3 αδελφια του....μισο γατι....
αγριο και τρελο απο μωρο........ειχε μανα ταρταρουγα και μαυρο πατερα.........
τ αδελφια του πεθαναν απ τη σαπιλα που ειχε το σπιτι,τα εφαγαν οι κατσαριδες......αυτος επεζησε.....τον πηρα απ την γιαγια εκεινη..τον εβαλα στην τσαντα μου,ανεβηκα στο μηχανακι,τον εβαλα στο σπιτι μας και το κανε δικο του....εγινε ο ιδιοκτητης να πουμε του σπιτιου...φωναζε μια σταλια στα αλλα γατια που εμεναν μαζι μας...εκανε και χουυυυ......μια χουφτα πλασματακι.....εγινε τοσο ομορφος......σαν αλογο εμοιαζε,το τριχωμα του ολοισιο,αλλα ουρα αλογου,φουντωτη......
χορευε οταν χορευαμε,επαιζε οταν παιζαμε,εκλαιγε οταν κλαιγαμε........σ αγαπαω νταφυ,βρωμιαρη απ τη γεννα σου......σ αγαπαω αθωο μου!
πριν μια εβδομαδα μετα απο 11 χρονια τον πηγα στον κτηνιατρο,και του βγαλαμε τα δοντια του καημενου,οχι τους κυνοδωντες ακομα ειναι ομορφος ομως και σκατιλος!
ΣΚΑΤΙΛΟΣ γιατι κανει κακα του παντα στη λεκανη τη δικη μας οχι μεσα αλλα διπλα και παιρνει υφος παντοτε,πινει και νερο απ τη βρυση και φευγει ταχα τα σκαβει....

Συνημμένα

• νταφυ 1.jpg
    νταφυ 1.jpg
    26,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • νταφυ 2.jpg
    νταφυ 2.jpg
    172,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • νταφυ 3.jpg
    νταφυ 3.jpg
    50,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • νταφυ4.jpg
    νταφυ4.jpg
    121,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • νταφυ 5.jpg
    νταφυ 5.jpg
    168,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • νταφυ 6.jpg
    νταφυ 6.jpg
    32,8 KB · Εμφανίσεις: 25
Πωπω..τι συγκλονιστικη ιστορια ειναι αυτη! Μπραβο σου,.τον εσωσες τον καψερο! Κια ειναι και κουκλος ειναι!
Στο μεταξυ αν σε παρηγορει αυτο..η Μαγια μου ειχε ενα αυτοανοσο που την εκανε να πρηζονται και να πονανε τα δοντακια της...απο 2 χρονων τα εχουμε αφαιρεσει ολα τα ΚΑΤΩ δοντακια..γιατι δεν γινοταν αλλιως! :hehe:

Πωπω..τι συγκλονιστικη ιστορια ειναι αυτη! Μπραβο σου,.τον εσωσες τον καψερο! Κια ειναι και κουκλος ειναι!
Στο μεταξυ αν σε παρηγορει αυτο..η Μαγια μου ειχε ενα αυτοανοσο που την εκανε να πρηζονται και να πονανε τα δοντακια της...απο 2 χρονων τα εχουμε αφαιρεσει ολα τα ΚΑΤΩ δοντακια..γιατι δεν γινοταν αλλιως! :hehe:
κοιτα να δεις στις τοοοοσες γατες που μεγαλωσα τελικα πλεον τα βγαζουν οι γιατροι με τη μια,ενω παλια ετρεχα καθε μηνα ναρκωση εξαγωγη ταλαιπωρια,πονος κλπ για εναν καθαρισμο πλεον εχουν αλλαξει τα πραγματα ειχαν σαπισει τα δοντια του τα βγαλαμε ειναι και 11 δεν θα αντεχε αναλογο χειρουργειο αρογτερα,την επομενη ετρωγε κροκετες ολα κομπλε,πολυ καλυτερα απο αλλες γατουλες που ειχα.

εψαχνα ποση ωρα να τη βρω,πρωτη μερα που ειχε ερθει σπιτι μας,πεθανε η γιαγια μετα ,και πηγα και πηρα και τη μαμα του νταφυ αλλα δεν ηθελε να μεινει,εφυγε και ξαναγυρισε στης γιαγιας εμενε μερες,χρονια εξω απ το σπιτακι της γιαγιας και την περιμενε.

Συνημμένα

• νταφυ μωρο.jpg
    νταφυ μωρο.jpg
    60,4 KB · Εμφανίσεις: 20
Παναγιτσα μου τι μωρο ηταν αυτο..πεθαινω! :inlove:

Γατοπατερας με τα ολα του! :hehe:

Γατοπατερας με τα ολα του! :hehe:
τωρα που λες γατοπατερας,ειναι το μοναδικο γατι που το ξερω απ τη συλληψη που λενε,ο πατερας του ηταν ενας αγριογατος καταμαυρος τεραστιος κι η μανα του ταρταρουγα ,τελευταια της γεννα και τη στειρωσαμε οσο ζουσε ακομα η γιαγια .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back