Ο (Πορδο)Λέων ήρθε σπίτι!!

Αλίκη, ΠΡΟΣΟΧΗ στα κάγκελα! Είδα από την φωτό ότι είστε ψηλά! Λόγω του προβλήματος, ο πορδολέων δεν θα μπορεί να ισορροπήσει καλά και νομίζω είναι πολύ επικίνδυνο. Μήπως να επέκτεινες το συρματόπλεγμα προς τα επάνω????? Με έπιασε η καρδιά μου μόλις είδα την φωτογραφία!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σίγουρα είναι πολύ επικίνδυνο, το ξέρω. Με την Αρήθα, η μόνη λύση που βρήκαμε να έχει αποτέλεσμα ήταν το σαμαράκι και το λουράκι. Το συρματόπλεγμα, όσο κι αν το επεκτείναμε, το σκαρφάλωνε. Τον μικρό προς το παρόν τον βγάζουμε έξω μόνο μ' εμάς μαζί για να τον προσέχουμε. Δεν ξέρω μεγαλώνοντας τι διαθέσεις θα δείξει ως προς το σκαρφάλωμα, δεδομένου όμως και του προβλήματός του, το πιθανότερο είναι να καταλήξουμε στο σαμαράκι και γι' αυτόν, μόλις μεγαλώσει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΑαΑΑααα είδα ότι έχει βεράντα και ΜΕΤΑ το συρματόπλεγμα.... Τες παν, επειδή έχω χάσει γατούλα από πέσιμο από μπαλκόνι, είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο θέμα αυτό. Γι' αυτό και θα απέτρεπα παντελώς τον γατούλη να βγει έξω!

θα απέτρεπα παντελώς τον γατούλη να βγει έξω!
Ξέρεις πόσο το χαίρονται όμως; Δεν μου κάνει καρδιά να τους στερήσω ακόμα κι αυτή τη μικρή γεύση του "έξω". :/: Ακόμα και το μικρό που είναι δυό μέρες όλες κι όλες στο σπίτι, σήμερα το πρωί με το που του άνοιξα την πόρτα του δωματίου που κοιμόταν πήγε τρέχοντας κατευθείαν στη βεράντα. :blink: Μακάρι να ήταν σαν της Μιμίκας το γάτο που δε θέλει καθόλου το έξω, αλλά αυτά κάνουν σαν τρελά. Τουλάχιστον με το σαμαράκι βρέθηκε μια μέση λύση μεταξύ ελευθερίας και περιορισμού και κάπως βολεύεται το πράγμα... Το χειμώνα θα 'ναι έτσι κι αλλιώς κλειστά οπότε δεν θα 'χουμε πρόβλημα.

Απίστευτη φωτογραφία:D
Με τι δέος την κοιτάζει ο μικρός:lol::lol:
και αυτή σαν να του λέει " κοίτα τί μπορώ να κάνω εγώ"
Ελπίζω να μην είναι ένα σχέδιο" εξόντωσης" του μικρού από την Αρήθα:hmm::hmm:

Αν δείτε το μπαλκόνι μου θα πάθετε σόκ...Είναι από παντού ανοιχτό..Μεγάλα κενά από κάτω, και στο μπροστα και στο πίσω, και βρήσκομαι στον τελευταίο όροφο.. Ο φρού όμως μόνο από μακριά κοιτάζει..ακόμη και αν βγεί κάθεται πίσω πίσω..Τείχο-τείχο που λένε:P:P

Ελπίζω να μην είναι ένα σχέδιο" εξόντωσης" του μικρού από την Αρήθα:hmm::hmm:
Δεν το 'χα σκεφτεί έτσι... Λες να είναι τόσο πανούργα; :hmm:
Ο φρού όμως μόνο από μακριά κοιτάζει..ακόμη και αν βγεί κάθεται πίσω πίσω..Τείχο-τείχο που λένε:P:P
Πώς σε ζηλεύω... Δεν μας τον στέλνεις να μας κάνει κάνα σεμινάριο;

χα χα μάλλον είναι έμφυτο!!!Έχει υψοφοβία!! Ακόμη και άν τον σηκώσω ψιλά στην αγκαλιά μου δεν θέλει..Το ψηλότερο που ανεβαίνει είναι στην τραπεζαρία, ούτε σε ντουλάπια ούτε σε ράφια που βλέπω την Αρήθα:rolleyes:

Στην αρχή που έιχαμε έρθει του έβγαζα σιγά σιγά προς τα έξω την άμμο και δεν πήγαινε:P:P:P τον έπαιρνα να τον βγάλω και χαλούσε τον κόσμο!! Μετά έβγαινε πήγαινε στην άμμο και πάλι, τρέχοντας μέσα:lol::lol:

Αλίκη έβλεπα την φωτο του Λέων και μου ήρθε!!:blink:
Έχει κάτι σαν μικρό μουσάκι στο πηγουνάκι του έτσι δεν είναι???

Μου βγάζειι σε συνδιασμό με το (πορδο)Λέων το όνομα Πόρθος!!Από τους 4 σωματοφύλακες( Αθος, Πόρθος, Αραμης,Ντ'αρτανιάν)... Είναι κρίμα να του μείνει το Πόρδος όταν θα γίνει γάταρος:P:P:lol::lol::D

Πλάκα έχει η φώτο! Το καημένο το μικρούλι! Τα ιδια έκανε και ο Σιβα με την Αργυρώ, με τη διαφορά ότι ανέβαινε στο πάσσο !
Οσο για την υψοφοβία/μπαλκονοφοβία τι να πω....:( Προσοχή μόνο! Ειναι σαν να έχεις μικρά παιδιά...

Μου βγάζειι σε συνδιασμό με το (πορδο)Λέων το όνομα Πόρθος!!
Ωραία ιδέα!! Αν και μάλλον προς το Λέων μεριά θα του το περικόψουμε όταν μεγαλώσει, άλλωστε ο νονός μας είναι κοτζάμ Αίλουρος! ;)

Έχω και συνέχεια του φωτορεπορτάζ:
η πρώτη φωτογραφία είναι από χτες το βράδυ, όπως βλέπετε η Αρήθα το απολαμβάνει το "αφ' υψηλού" και το εφαρμόζει σε όλες τις πιθανές εκδοχές :P Η δεύτερη είναι από τη συνάντησή τους σήμερα το πρωί, σε ήρεμη φάση (αν και μετά ακολούθησαν κάποια φτυσίματα και χαστουκάκια). Ο καημενούλης ο Πορδολέων, όποτε του την πέφτει η Αρήθα με χχχχ, αμέσως πέφτει κάτω και γυρίζει ανάποδα, σα να λέει "παραδίνομαι" :/:

Πολύ τον λυπάμαι, δεν του έφτανε η ταλαιπωρία του, έχει και τη ζοχαδιασμένη να τον τρομοκρατεί...:(

Από την άλλη είναι και η Αρήθα λίγο για λύπηση, όλη την ώρα μες στα νεύρα και το βράδυ που κλείνουμε τον μικρό στο γραφείο έρχεται και μας τρίβεται σα να ρωτάει αν την αγαπάμε ακόμα... :greycat::cry:

Συνημμένα

• DSCN1085.jpg
    DSCN1085.jpg
    53,2 KB · Εμφανίσεις: 70
  • DSCN1086.JPG
    DSCN1086.JPG
    112,8 KB · Εμφανίσεις: 74
Το μικρό μωρέ.. σαν θεό την κοιτάζει την Αρήθα:P

Πλακα εχουν οι φωτο! :) Και εμας ο Σαββας με τοσα μικρα στο κηπο αποφασισε πως θελει να τα βλεπει απο ψηλα! Αλλα οχι οτι κι οτι! Οχι καγκελα και δεντρα αλλα η ταρατσα της γειτονισας μας... :P και καθεται εκει με τις ωρες χαζευοντας κατω....

Χαμός...

Τα καλά νέα: Ο μικρός είναι μια χαρά, παίζει σαν τρελός και πηδάει σαν κατσίκι :)
Τα κακά νέα: Φαίνεται ότι τα πολλά νεύρα που είχε η Αρήθα δεν ήταν μόνο εξαιτίας του μικρού... :/: Από χτες έχει αρχίσει τις φωνές, τα τριψίματα στο πάτωμα και τις επιλήψιμες πόζες. Ήτανε που 'τανε η ώρα της (είναι 8 μηνών πια), της φέραμε και το βαρβάτο σερνικό στο σπίτι, δεν ήθελε πολύ... Πιάνεται η ψυχή μου να τη βλέπω να υποφέρει έτσι η καημενούλα... :cry: Δεν της έφτανε όλο το στρες με τον καινούριο συγκάτοικο, έχει τώρα κι αυτό.
Το απόγευμα θα συνεννοηθώ με τον Αίλουρο επί του πρακτέου. Μέχρι τότε, ο μικρός ξαναμπήκε σε αυστηρό περιορισμό στο γραφείο, γιατί με τα νεύρα που έχει η Αρήθα, δεν την εμπιστεύομαι. Σήμερα το πρωί μου αγρίεψε κι εμένα. :(
Ελπίζω να πάνε όλα καλά...

Ω ρε γλέντια. Ένας αλλά Λέων. Η απόλυτη εκδίκηση του μικρού. Ένα φρέσκο ολόφρεσκο αρσενικό στο σπίτι και δεν μπορεί κανείς να το εκμεταλλευθεί !!!!!!!!!!!!!:rolleyes::whistle::P

Πέρα από τη πλάκα ελπίζω να πάνε όλα καλά με την στείρωση της Αρήθα...:inlove::inlove::inlove::inlove: (*Έβαλα από μια καρδιά για όλους σας) και μια επιπλέον για την Αρήθα:inlove:

Ωχ! ήρθε η ώρα της και της Αρήθας...Δεν το είχα συνειδητοποιήσει ότι είναι τόσο μικρή!!
Άντε με το καλό η στείρωση, μήπως ηρεμίσει κιόλας (γενικά):D

Θα παρω και εγω τηλ στον αιλουρο να παω αυριο για το εμβολιακι του ντινου:)
Ξυπνησε η γυναικα γατα μεσα της ειναι και ο μικρος πολυ αντρας λιγο θελει να τησ ανεβουν οι ορμες:P

Άντε με το καλό η στείρωση, μήπως ηρεμίσει κιόλας (γενικά):D
Μακάρι βρε Μιμίκα... κι εγώ αυτό εύχομαι! Θα 'ναι και πιο εύκολο να στρώσουν τα πράγματα με τον μικρό μετά...

Μακάρι βρε Μιμίκα... κι εγώ αυτό εύχομαι! Θα 'ναι και πιο εύκολο να στρώσουν τα πράγματα με τον μικρό μετά...

Σίγουρα κάποια αλλαγή θα έρθει!...Εγώ νόμιζα ότι ήταν στειρωμένη και τα έκανε αυτά!!:P:P
Έχεις ελπίδες οπότε...Απλά να προσέξεις λίγο την "μπακούλα- κοιλίτσα" μετά γιατί ήδη την βλέπω να κρέμεται:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back