aretha
Περιβόητο μέλος
Ναι, αυτό είναι αλήθεια...Απλά να προσέξεις λίγο την "μπακούλα- κοιλίτσα" μετά γιατί ήδη την βλέπω να κρέμεται![]()
Το πατσοκοίλι το έχει εμφανίσει μήνες τώρα, χωρίς όμως να είναι γενικά χοντρούλα ή να τρώει παραπάνω απ' όσο πρέπει.
Λες τώρα που αναγκαστικά θα το γυρίσουμε στο light να μας πέσει η κοιλίτσα; 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ναι, αυτό είναι αλήθεια...Το πατσοκοίλι το έχει εμφανίσει μήνες τώρα, χωρίς όμως να είναι γενικά χοντρούλα ή να τρώει παραπάνω απ' όσο πρέπει.
Λες τώρα που αναγκαστικά θα το γυρίσουμε στο light να μας πέσει η κοιλίτσα;
![]()

Κοίτα ο φρουνάκης μου γενικά διατηρείται καλά τελευταία χωρίς light τροφή, απλά φροντίζω να του δίνω ελεγχόμενη ποσότητα τροφής...Δηλαδή βάζω λίγη τροφή στο πιατάκι του και κανονίζει αυτός πως θα την διαχειρηστεί...ακόμη και αν αδειάσει το πιατάκι και αρχίσει και παραπονιέται, (που το κάνει έτσι κιόλας από ιδιοτροπία χωρίς να τρώει όταν του βάλω), απλά του ρίχνω πολύ λίγο για να τον ξεγελάσω ότι έχει τροφή το πιατάκι του...Με αυτή τη μέθοδο πάμε καλά μέχρι στιγμής αλλά η κοιλίτσα που κρέμεται δεν νομίζω να διορθόνεται...Ειδικά σε στειρωμένα ζωάκια που ζούν μέσα σε διαμέρισμα...Μπορείς να προλάβεις όμως τα περιττά κιλά που ενδέχεται να πάρει μετά τη στείρωση...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Στυλάκι παρόλα αυτά δεν είναι. Η κοιλίτσα του είναι αρκετά ζουληχτή!
Νομίζω ότι πρέπει να προσέξεις να μην πάρει κιλά και νομίζω ότι αυτό που λέει το μιμικακι ειναι το καλύτερο, δηλαδή ελεγχόμενες ποσότητες. Εγώ όταν βλέπω ότι τείνει να παχύνει του βάζω μικρές πολύ ποσότητες αρκετές φορές την ημέρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Και ειναι δυσκολο να ελεγξω ποιος τρωει ποσο... Αλλα επειδη ο Πιου Μιου εχει τα κιλα του (μαλλον αυτος τρωει πιο πολυ) παραμενω στη light. Αλλιως θα γινοταν μοσχαρι.... 

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλικη,κανονισατε για στειρωση?και μιλωντας για αναρριχησεις
οριστε και δυο φωτο του Νοελ να ατενιζει απο τη βιβλιοθηκη(πιο ψηλα δεν εχει να παει,εκτος αν μεταμορφωθει σε spider-cat και αρχισει να μπουσουλαει στο ταβανι

Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος
Ναι, την Παρασκευή, για να μπορώ να είμαι μαζί της το Σαββατοκύριακο, μην την αφήσω μοναχούλα. Ελπίζω να έχει ηρεμήσει λίγο μέχρι τότε, γιατί δεν μπορώ να τη βλέπω έτσι...Αλικη,κανονισατε για στειρωση?
Χτες έκλαιγε το καημένο όλη τη νύχτα :cry:(πιο ψηλα δεν εχει να παει,εκτος αν μεταμορφωθει σε spider-cat και αρχισει να μπουσουλαει στο ταβανι![]()

Φαντάζεσαι; Και με την ουρά να κρέμεται προς τα κάτω! 

Σα λιονταράκι είναι ο Νόελ στις φωτογραφίες!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

παντως οταν πρωτοαρχισε τις αναρριχησεις ειχε τυχει να περασω απο κατω και να μου'ρθουν στο κεφαλι διαφορα αντικειμενα
μετα τα απομακρυνα ολα και βρηκα την ησυχια μου
ευχαριστουμε και για το κοπλιμεντο

στον κυριο Πανο θα την κανετε τη στειρωση?ολα θα πανε καλα,μην ανησυχεις
και σε λιγες μερες η Αρηθουλα θα ειναι περδικι και θ'αρχισει παλι τις ανδραγαθιες
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ακομα με τους γονεις μου ειναι,θα ερθουν την αλλη Κυριακη.ειχα παει την προηγουμενη βδομαδα και τους ειχα επισκεφτει και ειδα και την Τσικι(η οποια μολις με μυρισε αρχισε τις αγριαδες,αλλα προς το τελος της ημερας αρχισε να ηρεμει σιγα-σιγα).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Τα ταίζεις χωριστά... Βάσανο μεγάλο!το μονο κακο οταν τρωνε διαφορετικες τροφες ειναι πως θα εξασφαλισεις οτι το ενα δε θα τρωει απο του αλλου![]()
Αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.Ο Νοέλ πολύ αρχοντικός, ετσι όπως κοιτάζει αφ υψηλού!!!!

Αλίκη μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε!

aretha
Περιβόητο μέλος

Έλειψα για καμιά ώρα περίπου, και γυρνώντας βρήκα την Αρήθα αραχτή σε μια γωνιά του σαλονιού να χαζεύει τον μικρό που χοροπηδούσε γύρω γύρω.

Κατά τα άλλα, η Αρήθα ακόμα ταλαιπωρείται η καημενούλα, φωνάζει, κυλιέται κάτω... Αναρωτιέμαι αυτοί που δεν τα στειρώνουν, πώς αντέχουν να τα βλέπουν να βασανίζονται έτσι;

Ο μικρός ξεκίνησε κορτιζόνη στα ματάκια του, μήπως ξεθολώσουν και δει λίγο καλύτερα. Α! Και κάνει κάτι περίεργο: παρ' όλο που του έχω δική του άμμο στο δωμάτιό του, κάνει σαν παλαβός να πάει στην άμμο της Αρήθας. Είναι το πρώτο μέρος που τρέχει μόλις του ανοίξω την πόρτα

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
οσο για την αμμο,μηπως επειδη μυριζει ηδη απο αυτα που εχει ¨¨κανει ΄΄η αρηθα ,νομιζει οτι εκει πρεπει να παει??
drusilia
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ξέρω γω, τι να πω;οσο για την αμμο,μηπως επειδη μυριζει ηδη απο αυτα που εχει ¨¨κανει ΄΄η αρηθα ,νομιζει οτι εκει πρεπει να παει??
Την έχει χρησιμοποιήσει πάντως και τη δική του, δεν είναι ανέπαφη... Αλλά για κάποιο λόγο προτιμάει της Αρήθας. Άβυσσος η ψυχή της γάτας 
(Ευτυχώς η Αρήθα δε φαίνεται να ενοχλείται πολύ που μοιράζεται την άμμο της).
ruko
Διάσημο μέλος

Ή από την άλλη μπορεί να είναι αντίδραση του στυλ "Εδώ τα κάνεις, κουφάλα; Τώρα θα δεις!"
Τώρα που το σκέφτομαι, στην περίπτωση του Πορδολέοντα μάλλον το δεύτερο ισχύει...

aretha
Περιβόητο μέλος
Ή από την άλλη μπορεί να είναι αντίδραση του στυλ "Εδώ τα κάνεις, κουφάλα; Τώρα θα δεις!"
Τώρα που το σκέφτομαι, στην περίπτωση του Πορδολέοντα μάλλον το δεύτερο ισχύει...![]()

Ismini
Διάσημο μέλος
Θέλει να επιβάλει τη δική του μυρωδιά καλέ!!!!Και κάνει κάτι περίεργο: παρ' όλο που του έχω δική του άμμο στο δωμάτιό του, κάνει σαν παλαβός να πάει στην άμμο της Αρήθας. Είναι το πρώτο μέρος που τρέχει μόλις του ανοίξω την πόρτα![]()
![]()
(Αλίκη καιρός να του περικόψεις το όνομα, γιατί τα πρώτα σημάδια είναι ανησυχητικά.....Ακου να τρέχει σαν πάλαβος πρώτα στο WC της Αρήθα...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κι εγω συμφωνω με τη μυρωδια... Θελει να εχει μια παρουσια , πως θα γινει;;

aretha
Περιβόητο μέλος

Τα ματάκια πάνε καλά, μόνο που έχει λίγη ξηροφθαλμία. Δεν είναι σοβαρό, θα συνεχίσουμε να του βάζουμε δάκρυα για να μένουν υγρά τα ματάκια του (ο μικρός βέβαια έχει κάποιες αντιρρήσεις, αλλά τι να γίνει...)

Σε καμιά 20ριά μέρες θα τον πάω να του πάρει αίμα ο κ. Πάνος, να διαπιστώσουμε ακριβώς ποιες αρρώστιες κουβαλάει ο καημενούλης, για να δούμε αν μπορεί να κάνει εμβόλια ή όχι. Απ' ό,τι μου είπε ο γιατρός, το σίγουρο είναι ότι έχει ρινοτραχείτιδα και καλυκοϊό, θέλει όμως να τον εξετάσει και για παλλευκοπενία, την οποία ίσως να είχε η μαμά του και στην οποία ίσως οφείλεται και η βλάβη στην παρεγκεφαλίδα.

Κατά τα άλλα, πιάσαμε αισίως τα 800 γραμμάρια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool