Ο (Πορδο)Λέων ήρθε σπίτι!!

Άντε να ανεβείτε και κατηγορία και να μετράτε σε κιλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολα καλά απότι διαβάζω. :up: Μπράβο βρε Αλίκη. Να δεις σε λίγο καιρό δεν θα ξεκολάνε το ένα από το άλλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χτες το βράδυ είχαμε φοβερό σώου στο σπίτι με τίτλο "Τρελά κυνηγητά στο γατο-τούνελ"!! Και το πιο αστείο ήταν ότι δεν κυνηγούσε μόνο η Αρήθα τον Πορδολέοντα, αλλά κι ο Πορδολέων την Αρήθα!! :lol::lol: Πάντως, έδειχναν και τα δύο να περνάνε πολύ καλά. :happy:
Τώρα πια τους αφήνουμε συνέχεια μαζί και αν καμιά φορά κλείσουμε την πόρτα του γραφείου και μείνει μέσα ο μικρός, στήνονται και τα δύο στις δυο πλευρές της πόρτας και μυρίζουν και φωνάζουν.
Η Αρήθα έχει βρει το κόλπο, όταν την πρήζει πολύ ο μικρός, ανεβαίνει κάπου ψηλά και βρίσκει την ησυχία της! ;)
Είμαι περίεργη να δω αν αυτή τη φάση του παιχνιδιού θα την ακολουθήσει και φάση με αγκαλίτσες και γλυψίματα... Τι καλά που θα'ναι!! :inlove::rolleyes:

ναι βρε μην ανησυχείς...αυτή είναι η πρώτη φάση...:P όλα καλά..

Η Αρήθα έχει βρει το κόλπο, όταν την πρήζει πολύ ο μικρός, ανεβαίνει κάπου ψηλά και βρίσκει την ησυχία της! ;)
Το ίδιο ακριβώς κάνει και ο Χιόνης!Ανεβαίνει είτε στο παράθυρο είτε στο τραπέζι στη βεράντα. Μέχρι πρόσφατα έπιανέ το κόλπο, αλλά τώρα τελευταία παραμεγάλωσε ο μικρός μας οπότε ανεβαίνει και αυτός. Έτσι όταν τον ζαλήσει ο μικρός και ο Χιόνης δεν αντέχει άλλο, με το που τον ακούω να διαμαρτύρεται και να ζητάει την ησυχία του απλά τα βάζω σε ξεχωριστά δωμάτια. Βέβαια μετά από λίγο στήνονται από τη μια πλευρά της πόρτας ο ένας από την άλλη ο άλλος και μου φωνάζουν χορωδιακά για να τους ανοίξω όπως ακριβώς η Αρήθα και ο Λέων!;):happy::P

Παιδια τι λεμε τωρα...Δυο ειναι πολυ καλυτερα απο ενα:rolleyes::D:up::cool:

Μεγάλωσε το μαναράκι μου!!! Γλύκας είναι!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Όντως κοτζάμ ΓΑΤΟΣ έγινε!!! :)

είναι πολύ πολυ γλυκούλης, εγώ και ο ρούντολφ μου τον γνωρίσαμε και από κοντά, όταν είχαμε πάει στον Κο Πάνο:rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστούμε! :happy:
Έχει μεγαλώσει αρκετά, αλλά σ' εμάς που τον βλέπουμε κάθε μέρα, δε φαίνεται τόσο η διαφορά... Τον αδικεί και η σύγκριση με την Αρήθα, που είναι 4-5 φορές μεγαλύτερη σε μέγεθος :rolleyes:

Έχει μεγαλώσει αρκετά, αλλά σ' εμάς που τον βλέπουμε κάθε μέρα, δε φαίνεται τόσο η διαφορά...

Αυτό είναι αλήθεια. Νομίζω πως είναι κάτι που το συνειδητοποιείς ξαφνικά, εκεί που κάθεσαι, γυρίζεις και τον κοιτάς και σκέφτεσαι: "Καλά, αυτό δεν ήταν πιο μικρό;" :hmm:

Κατά τ' άλλα πώς πάνε τα ματάκια και η κίνησή του;

Κατά τ' άλλα πώς πάνε τα ματάκια και η κίνησή του;
Βελτιώνονται σταθερά! :)
Τα ματάκια του ξεθόλωσαν αρκετά με την κορτιζόνη, αλλά μάλλον θα πρέπει να τη σταματήσουμε τώρα για κάποιο διάστημα, γιατί δεν κάνει να την παίρνει συνεχόμενα για πολύ καιρό. Θα μου πει ο κ. Πάνος αύριο, που θα του τηλεφωνήσω. Συνεχίζω και τα δάκρυα για την ξηροφθαλμία, αν και δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα καταφέρνω να τον κουμαντάρω, δεν του αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ... :/:
Και οι κινήσεις του έχουν βελτιωθεί, ειδικά το τρέξιμό του είναι πολύ σταθερό πια και φρενάρει μόνος του, χωρίς να κουτουλάει σε τοίχους και έπιπλα. Το κεφαλάκι του το ελέγχει πολύ περισσότερο απ' όσο στην αρχή, που έπεφτε κυριολεκτικά με τα μούτρα μέσα στο φαΐ του.:lol: Κάτι τουμπίτσες βέβαια τις τρώει ακόμα και επίσης δεν βλέπω να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση με τα άλματα και το σκαρφάλωμα (στην ηλικία του η Αρήθα ανέβαινε για πλάκα στο κρεββάτι και τον καναπέ, αυτός όχι ακόμα).

Μπράβο!:up::up: Είμαι σίγουρη ότι θα πηγαίνει όλο και καλύτερα!

Μόνο η ξηροφθαλμία είναι λίγο ανησυχητική. :/: Θα περάσει ή θα χρειάζεται συνέχεια σταγόνες;

Θα περάσει ή θα χρειάζεται συνέχεια σταγόνες;
Δεν ξέρω...:hmm:Θα ρωτήσω τον Αίλουρο αύριο να μου πει. Πάντως, τον μικρό δε δείχνει να τον ενοχλεί (δεν πειράζει τα ματάκια του, ούτε τα ανοιγοκλείνει περίεργα).

Άχου το μωρέ το μικρούλι:inlove::inlove:! Πάντως απ'ότι μας λες πάει καλά και θα δεις που θα περάσει σιγά σιγά η περίοδος προσαρμογής και με την Αρηθούλα θα είναι όλο παιχνίδια και χαδάκια.:D

Πόσο ζηλεύω που αξιοποιησες το γατουτούνελ! Τα σκασμένα Αργυρώ, Σιβα, Βαλεντίνο τπτ!
(Μόνο η Αργυρώ λίγο στην αρχη...:()....
Ο Λέων φοβερή φάτσα γίνεται!!! Πολύ σοβαρό γατόνι δείχνει!:hmm:

Πόσο ζηλεύω που αξιοποιησες το γατουτούνελ!
Ουουουου!! Το έχουμε αποσβέσει στο δεκαπλάσιο, ήδη. Τρελά παιχνίδια! :) Ο δε μικρός, το αγάπησε με τη μία (η Αρήθα στην αρχή είχε τις επιφυλάξεις της με το τούνελ, το γυρόφερνε μια-δυο μέρες πριν αρχίσει να παίζει). Ο Λέων με το που το είδε, μπήκε κατευθείαν μέσα.:blink:
Ο Λέων φοβερή φάτσα γίνεται!!! Πολύ σοβαρό γατόνι δείχνει!:hmm:
Μπαααα... τα φαινόμενα απατούν! Εντελώς παρτσακλό γατί :lol: Απλώς οι φωτογραφίες του ειναι όλες σε φάση εξάντλησης μετά από πολύωρη λύσσα, γιατί διαφορετικά δε στέκεται δευτερόλεπτο...

rough play

Εδώ και αρκετές μέρες, έχω σταματήσει να απομονώνω τον μικρό όταν φεύγω, γιατί τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει αρκετά. Σήμερα το πρωί όμως, η Αρήθα κι ο Πορδολέων έπαιζαν λίγο πιο "άγρια" απ' ό,τι τις προηγούμενες μέρες...
Έκαναν κάτι σαν ελληνορωμαϊκή πάλη, την έπεφτε ο ένας στον άλλον, αγκαλιάζονταν και κυλιόντουσαν στο πάτωμα. Η Αρήθα του έριχνε και κάτι δαγκωνίτσες, ο μικρός βάραγε γενικώς χαστούκια κι όποιον πάρει ο χάρος. Φώναζε κιόλας, και στην αρχή φοβήθηκα μήπως τον πονάει η Αρήθα και τους χώρισα. Αλλά το βλαμμένο το μικρό, αντί να σηκωθεί να φύγει, της ξαναεπιτέθηκε! :blink:
Είπα να τους χωρίσω για σήμερα, να μην τους έχω άγχος τόσες ώρες που θα λείπω, αλλά με το που έκλεισα τον μικρό στο γραφείο άρχισε να κλαίει γοερά, η δε Αρήθα είχε κολλήσει κι εκείνη στην άλλη μεριά της πόρτας. Αποφάσισα να πάρω το ρίσκο και να τα αφήσω παρέα, αλλά τώρα μ' έχει φάει μαύρο άγχος... :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back