Ο (Πορδο)Λέων ήρθε σπίτι!!

Εγώ πάντως τη λυπήθηκα την καημενούλα...:(
Ελπίζω να της περάσει σύντομα η τσαντίλα και να κοιμόμαστε όλοι μαζί γιατί χτες μου έλειψε.:greycat::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχει έναν περίεργο τρόπο να ανεβαίνει, πιάνεται με τα μπροστινά του πόδια και τραβιέται ολόκληρος προς τα πάνω, σα να κάνει έλξεις, τα καταφέρνει όμως μια χαρά. Και έχει μεγάλη πλάκα η ικανοποίησή του μόλις τα καταφέρει, γουργουρίζει σαν τρελός... :inlove::inlove::inlove:

Κι εγώ όσα μικρά είχα έτσι τα θυμάμαι ν'ανεβαίνουν σε αγκαλιές και κρεββάτια μέχρι να μάθουν να σκαρφαλώνουν σωστά.

Όσο για την Αρηθούλα θα της περάσει μωρε! Στο κάτω κάτω παρ'την εσυ στο κρεββάτι για να καταλάβει κιόλας ότι εσυ τη θες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο κάτω κάτω παρ'την εσυ στο κρεββάτι για να καταλάβει κιόλας ότι εσυ τη θες!
Μωρέ εγώ την πήρα, αλλά είχε τόσα νεύρα με τον μικρό που δεν ήθελε καθόλου να μείνει στο δωμάτιο, πόσο μάλλον να κοιμηθεί και πάνω στο κρεββάτι μ' αυτόν μαζί.:/:

Φυσιολογική αντίδραση είναι, κι εμένα το ίδιο έκανε. Με τον καιρό συνήθισε αν και ακόμα με κοιτά με ένα βλέμμα 'μια χαρά δεν ήμασταν; τι τον ήθελες αυτόν εδώ;'.

Αλίκη ηρέμησε καθόλου η Αρηθα μετά την στείρωση??

Φυσιολογική αντίδραση είναι, κι εμένα το ίδιο έκανε. Με τον καιρό συνήθισε αν και ακόμα με κοιτά με ένα βλέμμα 'μια χαρά δεν ήμασταν; τι τον ήθελες αυτόν εδώ;'.
Αχ, μωρέ, δε θέλω μόνο να συνηθίσει, θέλω και να της αρέσει η παρέα!! (σαν πολλά ζητάω, ε; ) :rolleyes:
Αλίκη ηρέμησε καθόλου η Αρηθα μετά την στείρωση??
Νομίζω πως ναι! Βέβαια παίζει ρόλο και η παρουσία του μικρού στο σπίτι, που την κάνει λίγο πιο "μαγκωμένη". Ασφαλώς συνεχίζονται οι βόλτες στο μπαλκόνι (με το λουράκι πάντα), αλλά μέσα στο σπίτι είναι πιο ήρεμη, δαγκώνει λιγότερο και -τολμώ να πω- χαϊδεύεται και λίγο περισσότερο!:up:

Κλασικες αντιδρασεις των μεγαλων και το σαββατοκυριακο εγω εκανα τον κυανοκρανο ασε αλικη :lol: Η Φαιδρα να ειναι ξαπλωμενη και να πηγαινει η μικρη και μια να την πειραζει μια να θελει απλα να κοιμουνται στο ιδιο σημειο απο ενα ολοκληρο σπιτι :confused:.... οποτε κλασικα η Φαιδρα εφευγε εγω πηγαινα και κατεβαζα την Ιολη και εβαζα την Φαιδρα παλι στην θεση της και σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη :redface:... Η δε Ιολη να εχει υφος γιατι δεν με θελει και η αλλη η σακαφιορα να γουργουριζει απο την χαρα της οταν κατεβαζα την Ιολη:lol: απλα πιστευω οτι οσο να ειναι ζηλευουν και θελουν που και που να ασχολεισαι αποκλειστικα με την μια, αυτο βεβαια δεν ειναι μονιμο γιατι η Φαιδρα παρολο που οταν την πιασει δεν την θελει την μικρη, αν παει σε αλλο δωματιο και δεν την βρισκει σηκωνει τον κοσμο απο τις φωνες. Σκεψου την τελευταια φορα που ειχα παρει την μικρη πατρα ειχε περασει μια βδομαδα και ακομα την εψαχνε και να μου λεει η αδερφη μου φερε την μικρη αθηνα γιατι καθε φορα που την ακουω να την ψαχνει ετσι στεναχωριεμαι ... Αβυσσος η ψυχη της γατας :confused:

Aretha δεν ζητάς πολλά :):) συνήθως με τη παροδο του χρόνου εκεί καταλήγουν....

Χτες το βράδυ, η Αρήθα κοιμήθηκε στο κρεββάτι μαζί μας!! :up:
Τον μικρό τον είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ, κι έτσι η Αρηθούλα ξεθάρρεψε και ήρθε στη συνηθισμένη της θέση, στα πόδια του κρεββατιού. Μέσα στη νύχτα κάποια στιγμή ήρθε κι ο Πορδολέων, αλλά φαίνεται ότι νύσταζαν και τα δύο και δεν είχαν όρεξη για πολλά πολλά, οπότε αποφεύχθηκε η σύρραξη. Το πρωί ξύπνησα με την Αρήθα στο αριστερό μου πλευρό και τον μικρό στο μαξιλάρι μου (πάντα διακριτικό αυτό το γατί!):P.
Αχ, είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενη! :happy:

Χτες το βράδυ, η Αρήθα κοιμήθηκε στο κρεββάτι μαζί μας!! :up:
Τον μικρό τον είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ, κι έτσι η Αρηθούλα ξεθάρρεψε και ήρθε στη συνηθισμένη της θέση, στα πόδια του κρεββατιού. Μέσα στη νύχτα κάποια στιγμή ήρθε κι ο Πορδολέων, αλλά φαίνεται ότι νύσταζαν και τα δύο και δεν είχαν όρεξη για πολλά πολλά, οπότε αποφεύχθηκε η σύρραξη. Το πρωί ξύπνησα με την Αρήθα στο αριστερό μου πλευρό και τον μικρό στο μαξιλάρι μου (πάντα διακριτικό αυτό το γατί!):P.
Αχ, είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενη! :happy:
Μπράβο!!!!:)

Τέλεια Αλίκη, είδες?? Σιγά σιγά γίνονται μια οικογένεια!!

(δεν μπορώ να βάλω smilies)....

Τέλεια Αλίκη, είδες?? Σιγά σιγά γίνονται μια οικογένεια!!
Ναι, τα μωρά μου!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
(δεν μπορώ να βάλω smilies)....
:(:(:(
(είμαι κακιά, το ξέρω):P

ελα βρε Αλίκη είδες εμάς μας πήρε περισσότερο να γίνει αυτό...είναι και πιο κρύος ο καιρός, τι να κάνουν...

:up::up::up:

Αχου μωρε τα ψιψινάκια! Προσπάθησε να τα βγάλεις και καμια φωτο μαζί να τα δούμε!

:up::up::up::up:
Πολύ καλά!!!!

Προσπάθησε να τα βγάλεις και καμια φωτο μαζί να τα δούμε!
Να 'τα, ενώ παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι: η Αρήθα "κρύβεται" πίσω απ' την κουρτίνα και κουνάει (τάχα μου αδιάφορα) την ουρά της στον μικρό, ο οποίος της επιτίθεται με μεγάλη μανία! :lol::inlove:

Συνημμένα

• ouraki.jpg
    ouraki.jpg
    272 KB · Εμφανίσεις: 55
Τι σούργελα που είναι τα γατιά μας μικρά και μεγάλα!!!:lol: Κι εμένα τα ίδια κάνει ο Χιόνης και ύστερα αρχίζει το παράπονο ότι τον ενοχλεί ο μικρός....:rolleyes:

Αλίκη πολύ πλάκα έχουν!:up: Τις κουρτίνες πρόσεχεεεεεε!

Τις κουρτίνες πρόσεχεεεεεε!
Μπα, δε με νοιάζουν ιδιαίτερα οι κουρτίνες, ΙΚΕΑ είναι, τις πήραμε ακριβώς γι' αυτό το λόγο, για να μη φρικάρουμε αν σκιστούν.:rolleyes:
(Γενικά, είμαι κατά των ακριβών πραγμάτων στο σπίτι, γιατί καταλήγεις να τα προσέχεις περισσότερο από τα έμψυχα -δίποδα και τετράποδα. Και προτιμώ να μην ανησυχώ για πράγματα που αντικαθίστανται...);)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back