Ο (Πορδο)Λέων ήρθε σπίτι!!

Μπα, δε με νοιάζουν ιδιαίτερα οι κουρτίνες, ΙΚΕΑ είναι, τις πήραμε ακριβώς γι' αυτό το λόγο, για να μη φρικάρουμε αν σκιστούν.:rolleyes:
Α!:cool:
(Γενικά, είμαι κατά των ακριβών πραγμάτων στο σπίτι, γιατί καταλήγεις να τα προσέχεις περισσότερο από τα έμψυχα -δίποδα και τετράποδα. Και προτιμώ να μην ανησυχώ για πράγματα που αντικαθίστανται...);)
Εγώ δεν είμαι και θρηνώ για μερικά...αλλά δεν πειράζει!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα, δε με νοιάζουν ιδιαίτερα οι κουρτίνες, ΙΚΕΑ είναι, τις πήραμε ακριβώς γι' αυτό το λόγο, για να μη φρικάρουμε αν σκιστούν.:rolleyes:

Ιδιες κουρτινες εχουμε και γατια που κανουν ιδια παιχνιδια:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιδιες κουρτινες εχουμε και γατια που κανουν ιδια παιχνιδια:D
Πάλι καλά που δεν έχουμε και ίδια γατιά, δηλαδή!! :lol: :)

Πάλι καλά που δεν έχουμε και ίδια γατιά, δηλαδή!! :lol: :)

Τετοιοι χαρακτηρες, και των δικων σου και των δικων μου γατιων, μια φορα βγαινουνε:lol::lol: σε αυτη την περιπτωση επι 4.:P

Πάντως κι εμένα αρκετές κουρτίνες απέκτησαν επιπρόσθερα σχεδιάκα.....
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Αλλά κι εγώ δεν παίρνω ακριβές κουρτίνες οπότε μπορώ και τις αντικαθιστλω εύκολα..... Γιατί να έχω άγχος και να τα καταδιώκω;;;

Αλλά κι εγώ δεν παίρνω ακριβές κουρτίνες οπότε μπορώ και τις αντικαθιστλω εύκολα.....
Το εύκολα είναι σχετικό Χριστίνα. Θυμάσαι πόσο καιρό σου πήρε να κρεμμάσεις τις κουρτίνες?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τουλάχιστον τις κουρτίνες τις βγάζεις αν θες,τον καναπέ πως τον βγάζεις??? :confused:

Τουλάχιστον τις κουρτίνες τις βγάζεις αν θες,τον καναπέ πως τον βγάζεις??? :confused:

Εμείς για να αποφύγουμε ένα τέτοιο πρόβλημα, έχουμε βάλει καλύμματα
και στον καναπέ και τις πολυθρόνες. Έτσι αν τις γρατζουνήσουν οι γάτες, αλλάζουν πολύ εύκολα και δεν κοστίζει πολύ αν σκεφτείς πόσο κάνει ένας καινούριος καναπές.:happy:

Πάντως άσχετα με τα ψιψίνια εγώ όταν ανοίξω σπίτι δε θα χαλάσω πολλά στα έπιπλα (το ΙΚΕΑ μια χαρά πράγματα έχει) γιατί μετά είναι και πιο εύκολο να κάνεις αλλαγές. Γιατί παράδειγμα να μην ανανεώσεις το σαλόνι σου μετά από 4-5 χρονάκια και να τα'χεις χαρει εντωμεταξύ;;)

Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι γιατί βαριέμαι εύκολα. 7 χρόνια πέρασαν από τότε που επιπλώθηκε το σπίτι και θέλω να του αλλάξω τα φώτα.

Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι γιατί βαριέμαι εύκολα. 7 χρόνια πέρασαν από τότε που επιπλώθηκε το σπίτι και θέλω να του αλλάξω τα φώτα.
Εγω θέλω πάλι κι έχει περάσει μόνο 1,1/2 χρόνος!:lol:
(Και μην πω ότι θέλω να αλλάξω ΚΑΙ σπίτι!)

Δεν θα με χαλούσε να πάω σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, με περισσότερο φως. Αυτό είναι αρκετά σκοτεινό! Το μόνο καλό είναι ότι επειδή είναι από την πίσω μεριά δεν ακούγεται πολύ ο δρόμος και είναι ήσυχο (αν εξαιρέσεις τον ξυλουργό).

εγώ είμαι 2μισυ χρόνια στο σπίτι, ΚΑΙ δεν το έχω επιπλώσει ακόμα ΚΑΙ θέλω να αλλάξω σπίτι...:lol::lol:

Άμα το επιπλώσεις είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξεις γνώμη:happy::)

Δεν θα με χαλούσε να πάω σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, με περισσότερο φως. Αυτό είναι αρκετά σκοτεινό! Το μόνο καλό είναι ότι επειδή είναι από την πίσω μεριά δεν ακούγεται πολύ ο δρόμος και είναι ήσυχο (αν εξαιρέσεις τον ξυλουργό).
Ετσι ηταν και το προηγουμενο μας σπιτι. Φοβερά ησυχο, γιατί ηταν στην πισω μεριά, ενός επίσης ήσυχου δρόμου. Αλλα ειχαμε τον γειτονα από κάτω που ηταν "Καζατζιδιακός" (και όχι μόνο:down:) και όταν έβαζε μουσική κυριολεκτικά έτριζαν τα τζάμια και ο Σίβα κρύβονταν απο την τρομάρα του...)
Φοβερό μαρτύριο....:down:

Άμα το επιπλώσεις είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξεις γνώμη:happy::)

ναι και εγώ αυτό σκέφτομαι...:) και παρηγοριέμαι πότε όμως δεν ξέρω...:hmm:

Βρε Νοτα, ειναι καταπληκτικό το σπίτι σου, ουτε καν να σκέφτεσαι να το αλλάξεις!!

μεγαλώσαμε...

Χτεσινή φωτογραφία! Γίνεται γάταρος ο μικρούλης μας...:inlove::inlove:

Χτεσινή φωτογραφία! Γίνεται γάταρος ο μικρούλης μας...:inlove::inlove:
Φτου φτου να μην τον ματιάσω!Φοβερά μάτια, σαν άγγελακι είναι. Να σου ζήσει.:greycat:

Βρε Νοτα, ειναι καταπληκτικό το σπίτι σου, ουτε καν να σκέφτεσαι να το αλλάξεις!!

Βιβάκι,ευχαριστώ!! αν το επιπλώσω νομίζω ότι κάτι θα γίνει..:)

Ο Πορδολέων είναι αξιαγαπητος γατούλης και σιγα σιγα μετρέπεται σε ΛΕΩΝ...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back