Ο Ρού ξεμωράθηκε

Κείρα

Δραστήριο μέλος

Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα.
Όπως ίσως ξέρετε ο Ρού μου είχε πρόσφατα μια μικρή περιπέτεια υγείας, πολλά τρεξίματα σε γιατρούς και μια προσωρινή μετακόμιση στο σπιτι της Νότας. Απο εκεί αναγκαστήκαμε να τον πάρουμε άρον άρον γιατί τους είχε πάρει τα αυτιά με τα ουρλιαχτά του. Είχε αγχωθεί ο καημενούλης και ηρέμησε ως δια μαγείας μόλις βρήκε το σπίτι του, την μαμά του και την αδελφή του.
Ε, από τότε είναι ένας άλλος γάτος και δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ ή να γελάω.
Έχει μετατραπεί σε τριχωτή βεντούζα κολλημένη πάνω μου, φωνάζει μόλις ασχοληθώ με κάτι άλλο εκτός απο την αφεντομουτσουνάρα του και δεν πάει ούτε τουαλέτα αν δεν είμαι μαζί του. (με φωνάζει να μπουμε μαζί στο μπανιο και αν φύγω σταματαει) Θέλει να παιζουμε συνέχεια και δεν παίζει πια μόνος του. Ηρεμώ μόνο οταν κοιμάται κι εκτός οτι δεν μπορώ να δουλέψω, έχει αρχίσει να ζηλεύει η Κείρα και να του ρίχνει νυχιές.

Τι να κάνω; Μήπως μου δίνει σήμα οτι δεν έχει γίνει ακόμα καλά; Ή απλώς του έλειψα; Να ενδώσω στις συνεχεις εκλείσεις για προσοχή ή να του συμπεριφέρομαι όπως παλιά; Για πείτε καμιά γνώμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Toυ έλειψες. Κάποτε που είχε χρειαστεί να αφήσω το γάτο μου στους γονείς μου για 2 βδομάδες γιατί έκανε κάποια θεραπεία κι εγώ φιλοξενούσα κάποια αδέσποτα και δεν έπρεπε να έρθουν σε επαφή, όταν επέστρεψε, έκανε σα γατάκι (και ήταν 4 χρονών:P) και ήταν κολλημένος δίπλα μου.
Βασικά δεν το ξεπέρασε ποτέ...3 χρόνια μετά είναι ακόμα έτσι.
Θα σου έλεγα για ένα διάστημα να του δείχνεις παραπάνω προσοχή, αλλά σταδιακά να το μειώσεις, ειδικά αφού έχεις κι άλλη γάτα και ζηλεύει.
Εγώ ευτυχώς τον έχω έναν και δεν υπάρχει πρόβλημα που είναι μονίμως δίπλα μου:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μωρέ, τον γλυκό μου, του έλειψες...:inlove:
Εγώ θα έλεγα να ενδώσεις προς το παρόν, μέχρι να καταλάβει ότι όλα είναι εντάξει και δεν θα ξαναφύγεις. Μετά, σιγά σιγά και με το μαλακό, μπορείς να τον "ξεκόψεις" λίγο για να ανεξαρτητοποιηθεί και πάλι.

(Τον γνώρισα κι από κοντά τον κούκλο Ρου, όσο ήταν στης Νότας. Τι απαλό γατί!!:inlove: Να τον χαίρεστε τον βεντούζα σας!!)

Νομίζω ότι του έλειψες!! Η αλήθεια ήταν ότι ίσως τον κακοέμαθα λίγο όταν ήταν σπίτι γιατί όταν φωναζε πήγαινα και τον χαιδολογούσα:redface:. Αλλα δεν νομίζω ότι ήταν απο αυτό. Και παλι συγνωμη για την ταλαιπωρία αλλα τελικά ήθελε μωρε παρέα και προσοχή..

Νομίζω ότι του έλειψες!! Η αλήθεια ήταν ότι ίσως τον κακοέμαθα λίγο όταν ήταν σπίτι γιατί όταν φωναζε πήγαινα και τον χαιδολογούσα:redface:. Αλλα δεν νομίζω ότι ήταν απο αυτό. Και παλι συγνωμη για την ταλαιπωρία αλλα τελικά ήθελε μωρε παρέα και προσοχή..
Ε οχι να ζητας και συγγνωμη. Δεν φτανει η ταλαιπωρία σου;
Μήπως μωρέ είδε τον μαμάκια τον Τσε και πήρε κακό παράδειγμα;:D Γιατί δεν έχεις ξαναδεί τέτοιο γατί κολλητσίδα. Ακους εκεί να θέλει παρέα για να κάνει την ανάγκη του!!! :sick: Αν έιναι μόνο οτι του έλειψα θα ηρεμήσει αλλά εγώ φοβάμαι μηπως είναι ακόμη άρρωστος και προσπαθεί να μου το δείξει.
Τώρα που γράφω στο κομπιουτερ το μιου μιου πάει σύννεφο.

΄μωρέ δεν θα φαινόταν κάπως, ότι και να ειναι απο αρρωστια θα δείξει φαντάζομαι...απλά τρόμαξε εγω πιστεύω και φοβαται μήπως το ξαναχωσουμε σε κανενα δωματιο μόνο του:lol:
(εδω που τα λέμε με τον Τσε τα κρυφολεγανε από την πόρτα αλλά του μίλαγε δυνατά καθότι βαρήκοος)

Φοβερό γέλειο

Εϊναι πολύ αστείος. Κάνω πως χαιδεύω τον πορτοκαλή γατούλη του καθρέφτη κι ο Ρού τσαντίζεται και μου φωνάζει.
Ζηλεύει κυριολεκτικά και την σκιά του.:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back