Ο Σάββας θείος!

lactoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
Χτες μαθαμε οτι η αδερφη του Σαββα, που μενει Χαλκιδα στα ξαδερφια μου γεννησε! :up: Εκανε τρια γατακια, δυο σαν τον Σαβββα και την ιδια (ασπρα με γκρι στο κεφαλακι) και ενα τιγρε. :D
Ετσι ο χαζουλης μου εγινε θειος! :lol: Βεβαια αυτος δεν μου εδωσε σημασια οταν του το ειπα αλλα δεν πειραζει :lol: ... Θα παμε για το Πασχα εκει και ελπιζω να βγαλω φωτο να σας δειξω τα ανιψια του Σαββα! :rolleyes: Ελπιζω κανενα απο εκεινα να παρει το ματι της μαμας τους, που το ενα ειναι γαλαζιο :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Σάββας θείος κι εσύ γιαγιά!:D Να σας ζήσουν και να τα χαίρεστε!:up: Α! Ξέρεις, συνήθως νονός του μωρού ΄γίνεται ο θείος... Οπότε τώρα το Πάσχα θα πρέπει να πάει λαμπάδες στα μικρά...:P :hmm: :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασε το σκεφτομαι και εγω αυτο :lol: Παλι σε εξοδα θα μπει ο Σαββας :D Αλλα ακομα ειναι μικρα αυτα, κατι ημερων οποτε δεν θελουν λαμπαδες....

Ασε το σκεφτομαι και εγω αυτο :lol: Παλι σε εξοδα θα μπει ο Σαββας :D Αλλα ακομα ειναι μικρα αυτα, κατι ημερων οποτε δεν θελουν λαμπαδες....

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Κάτσε γιατί με έβαλες σε σκέψη τώρα :hmm:
Θα το σκεφτώ και θα σου πω...:rolleyes: :hmm:

να σας ζησουν τα ανιψακια:P !!!!

Ωωωω:) ....νέα μέλη στην οικογένεια....να σας ζήσουν!!!!!!

Να σας ζήσουν!!!!!

:baby: :baby: :baby: :baby: Μωράκια άκουσα να ζήσουν γλυκά και αγαπησιαρικά:) :kiss: :kiss:

Ευχαριστω πολυ :) Ανυπομωνω να παω να τα δω τα μικρουλια!

Παιδια, ανεβασα φωτο απο το γατακι που μοιαζει στο Σαββα, το αλλο κοιμοταν και το τριτο πεθανε :( Ειναι και η μαμα τους στο αλμπουμ!

Βρε το ανηψάκι!!! Ίδιος ο θείος Σάββας είναι...;)

Πω πω, όλη η οικογένεια λες και είναι απ'το ίδιο καλούπι! :D Γλύκα το ανήψι σας, αλλά και η αδερφή του Σάββα κούκλα είναι. Φοβερά τα διαφορετικά μάτια!

Πλακα ειχε που οταν διαβασα εδω πως τετοιες γατες μπορει να ειναι κουφες, την δοκιμαζαμε με την μητερα μου! Μας ειχε τρομαξει κιολλας γιατι βαριοταν να γυρναει στους θορυβους! :lol: Αλλα τελικα ακουει

Αυτό ισχύει για τις κάτασπρες με γαλάζια μάτια απ'όσο ξέρω... Η δική σας όμως έχει και λίγο γκρι. Οι κάτασπρες με δύο παράταιρα μάτια είναι συνήθως κουφές μόνο από το ένα αυτί, αυτό που βρίσκεται στην ίδια πλευρά με το μπλε μάτι!!

Η αδελφή του Σάββα είναι πολύ "πριγκήπισσα".:up:

Οσον αφορά τις κουφές γάτες, εγώ είχα μαθει το εξής από ένα κτηνίατρο λόγω του Ιαν: Τα κατάλευκα γατιά, αυτά που δεν έχουν ίχνος άλλου χρώματος έχουν έλειψη σε κάτι (δεν θυμάμαι πώς το είπε) ή οποία έλειψη προκαλεί την κουφαμάρα. Το χρώμα μάτιων δεν μου είπε ότι παίζει ρόλο. Ο Ιαν είχε κίτρινα μάτια και ήταν θεόκουφος και κ ά τ α σ π ρ ο ς.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back