lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκανε τρια γατακια, δυο σαν τον Σαβββα και την ιδια (ασπρα με γκρι στο κεφαλακι) και ενα τιγρε.
Ετσι ο χαζουλης μου εγινε θειος!
Βεβαια αυτος δεν μου εδωσε σημασια οταν του το ειπα αλλα δεν πειραζει
... Θα παμε για το Πασχα εκει και ελπιζω να βγαλω φωτο να σας δειξω τα ανιψια του Σαββα!
Ελπιζω κανενα απο εκεινα να παρει το ματι της μαμας τους, που το ενα ειναι γαλαζιο 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σας ζήσουν και να τα χαίρεστε!
Α! Ξέρεις, συνήθως νονός του μωρού ΄γίνεται ο θείος... Οπότε τώρα το Πάσχα θα πρέπει να πάει λαμπάδες στα μικρά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Παλι σε εξοδα θα μπει ο Σαββας
Αλλα ακομα ειναι μικρα αυτα, κατι ημερων οποτε δεν θελουν λαμπαδες....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασε το σκεφτομαι και εγω αυτοΠαλι σε εξοδα θα μπει ο Σαββας
Αλλα ακομα ειναι μικρα αυτα, κατι ημερων οποτε δεν θελουν λαμπαδες....
Κάτσε γιατί με έβαλες σε σκέψη τώρα
Θα το σκεφτώ και θα σου πω...

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
....νέα μέλη στην οικογένεια....να σας ζήσουν!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Μωράκια άκουσα να ζήσουν γλυκά και αγαπησιαρικά
:kiss: :kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανυπομωνω να παω να τα δω τα μικρουλια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι και η μαμα τους στο αλμπουμ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Γλύκα το ανήψι σας, αλλά και η αδερφή του Σάββα κούκλα είναι. Φοβερά τα διαφορετικά μάτια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα τελικα ακουειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Οσον αφορά τις κουφές γάτες, εγώ είχα μαθει το εξής από ένα κτηνίατρο λόγω του Ιαν: Τα κατάλευκα γατιά, αυτά που δεν έχουν ίχνος άλλου χρώματος έχουν έλειψη σε κάτι (δεν θυμάμαι πώς το είπε) ή οποία έλειψη προκαλεί την κουφαμάρα. Το χρώμα μάτιων δεν μου είπε ότι παίζει ρόλο. Ο Ιαν είχε κίτρινα μάτια και ήταν θεόκουφος και κ ά τ α σ π ρ ο ς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool