Ο Σατανάς και η κακιά η πόρτα!

arsina

Νεοφερμένο μέλος

Η arsina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα, πριν αναφερθω σε μια περιεργη συμπεριφορά του γάτου μου που με ξενιζει και με εκνευρίζει, να σας ευχαριστίσω για τα 3 χρόνια βοηθειας που μου έχετε όλοι προσφέρει αθελα σας. Έμαθα να φροντιζω τα ζούδια (ζωάκια) μου μέσα απο το mycat και των όσων ανεβάζετε!
Αυτό όμως που ζω του τελευταίους μηνες με τον νεαρό κυριο της 3μελης οικογενίας μου ειναι ανεξήγητο. Ο γάτος μου, στειρωμένος, εμβολιασμένος, με ξηρα τροφή, γάλα για γάτες και άμμο πολιτελείας βρισκει σωστό να πηγαίνει και να ουρεί στην πόρτα του δωματίου τον ξένων:hmm::(. Παρόλο που είναι στειρωμένος και εχει και άμμο σωστη!!!! Το ωραιο είναι ότι το κάνει και μπροστά μου πάρολο που εγω αφινιάζω και φυσικά φωνάζω! "Μηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! Τι έκανες πάλι βρε σατανα!!!!" Δεν ξέρω τι να κάνω για τον σταματήσω! Όση χλωρίνη και να ρίξω η μυρωδιά του έχει μείνει στην πόρτα, στον αερα και φυσικα στο δωματιο! Τα φωτα σας!

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!:)

Υ.Σ.: Και ναι τον γάτο μου το φωναζω Σατανά! :D:whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και καλώς ήρθατε! ^-^ (εσείς θα έπρεπε να με καλωσορίζετε μετά από τρία χρόνια!!!)

Ο Σατανάς (μα τι ωραίο όνομα!) σίγουρα από κάτι ενοχλείται. Το τι είναι κάτι που μόνο αυτός ξέρει βέβαια αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. :hmm: Καλό θα ήταν να αλλάξετε απορρυπαντικό. Ίσως η μυρωδιά της αμμωνίας στη χλωρίνη τον προκαλεί να λερώσει στο ίδιο σημείο. Άλλαξε κάτι στο περιβάλλον του; Στρεσαρίστηκε μήπως;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια λυση ειναι να καθαρισεις το σημειο με ξυδι και να βαλεις την αμμολεκανη του μπροστα στην πορτα.

Καλώς σας βρήκα! Και ευχαριστω για τις απαντήσεις!

MissKit στρεσογόνο παραγοντα θα μπορουσα να πω το γεγονος οτι μετα απο τρια χρόνια δοκιμασα να τους μαθω χωρις αμμο μέσα στο σπίτι! Την έβγαζα την νυχτα έξω, μια και μένω σε μονοκατικία εχω αυτή τη δυνατότητα, και έτσι ξεκινησε αυτός ο πόλεμος με τη πόρτα! Αυτό με την αμμωνια της χλωρίνης δεν το είχα σκεφτεί, αν και δοκίμασα κι άλλο αποριπαντικό δεν εγινε τίποτα!

brigite την αμμο τους την έχω μπροστα απο την πορτα! Δεν την εχω μετακινήσει από εκεί!

Αμέσως μολις είδα την αντιδραση του γατου την ξαναέβαλα μέσα! Δεν τον σταματαει όμως ούτε και η άμμος! Θα δοκιμάσω την συμβουλή σας για το ξιδι και θα σας πω!

Ελπίζω να πιασει!

το έκανα! Ειδωμεν!!!

μάλλον τον ενόχλησε κάτι και το κάνει απο αντίδραση..
εμένα το κάνει ο αλητάμπουρας ο Φίγκο .. αλλα αφου με εκδικηθεί το σταματάει...:devil: :lol::lol:

Γιατι..ο δικός μου 17χρονος γάτος που επι 17χρόνια πήγαινε στην άμμο του κ ξαφνικά άρχισε να τα κανει (όλα παρακαλω) στον καναπε στο σαλόνι..? Και όταν τον απομονωναμε στην κουζίνα το βραδυ, αντι να πηγαινει ενα βηματακι πιο κει στο μπαλκονι, τα εκανε (πάλι όλα) δίπλα στο τραπέζι.. ?Πάρε απο πετ σοπ ειδικο απωθητικο τζελ (όχι το σπρέυ, τζάμπα θα το πάρεις) κ βάλε στο σημείο που τα κάνει, αφου το καθαρίσεις πρώτα καλα. Επέμενε για κάποιες μέρες. Αν δεν πιάσει..βάλε την άμμο του στο σημείο που τα κάνει.Όταν συνηθίσει πάλι, σιγα σιγα πήγαινε την εκει που θες.. Σε μένα έπιασε.

Παρ'ολο που στην αρχη μου φανηκε περιεργο τα ονομα Σατανας τωρα αρχιζει και μου αρεσει.....:hmm:.Εχεις δοκιμασει ποτε να του βαλεις λιγο αμμο εκει που τα κανει και μολις τα κανει να το παρεις και να βαλεις επιδικτικα στν υπολοιπη αμμο(μου το ειχε πει ο κτηνιατρος μου που ειχα ενα παρομοιο προβλημα)Ελπιζω να πανε ολα καλα και να μας ανεβασεις και φωτογραφιες...

Παρ'ολο που στην αρχη μου φανηκε περιεργο τα ονομα Σατανας τωρα αρχιζει και μου αρεσει.....:hmm:.Εχεις δοκιμασει ποτε να του βαλεις λιγο αμμο εκει που τα κανει και μολις τα κανει να το παρεις και να βαλεις επιδικτικα στν υπολοιπη αμμο(μου το ειχε πει ο κτηνιατρος μου που ειχα ενα παρομοιο προβλημα)Ελπιζω να πανε ολα καλα και να μας ανεβασεις και φωτογραφιες...

Goth, αυτό που λέτε μου φαίνεται παντελώς λάθος. Η γάτα δεν πρόκειται να καταλάβει κάτι από μια τέτοια ενέργεια και θα σκορπίσει και πόση άμμος στο πάτωμα, θα πάρει μυρωδιά το πάτωμα και φτου κι από την αρχή.

Ωστόσο, η ιδέα να βάλετε το κουτί της άμμου μπροστά στην πόρτα νομίζω είναι καλή. Αν βρίσκεται πάνω στο σημείο που λερώνει συνήθως, δε θα μπορεί να το φτάσει και θα πάει στο σωστό σημείο. :hmm:

tia αυτό ακριβως σκεφτηκα κι εγω! Η πρωτη του αντιδραση όταν τον επιασα ηταν αφου τελείωσε να μου γρυλίσει να μου γυρισει την πλατη και να ανεβει στο παραθυρο για να παει τη βολτα του! Αντιδραση ακρως "χα! καλα να παθεις!"

dimiandr Τι τζελ ειναι αυτό? Είμαι Ζακυνθο και δεν εχει πετ σοπ εξωπλισμένα εδώ! Έχετε γνώση καποιας μαρκας και τιμής ίσως? Επισης dimiandr η πόρτα ειναι ξύλινη και αλουστραριστη θα κάνει αυτό το σπρει?

goth κανονικά θα τον έβγαζα Γουργούρη για εκει πηγαίναμε δηλαδη αν δεν έπρεπε να αλλάξω συφωνι και 3 καλωδια (ένα τηλεφωνου και ένα ραδιοφωνου) την πρωτη μερα που τον πήρα! Μεγάλος σατανας ο Σατανας! Μια μεγάααλη ιστορία!!!
αυτό με την αμμο στο πατωμα δεν θα μπορουσα να το κανω σίγουρα, εχω απιδρομες απο τη γιαγια τους (τη μανα μου) βλέπεις και μαζι με τα γατια θα έφευγα κι εγώ από το σπιτι... πετώντας και ουχι με αεροπλάνο! Ναι μενω με τους γονεις!Η αμμολεκάνη πάντως δεν φευγει από εκεί που είναι πλέων!Μπροστά από την πόρτα!

Αυτό με το ξύδι παντως για την ώρα έχει πιάσει αν και αυτός έχει τις ώρες του οπότε αυριο θα δω σιγουρα!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοηθεια σας!:)

Τελευταία επεξεργασία:
ας ελπίσουμε το ξύδι να έκανε όντως δουλειά με τον μικρό μας σατανάκο!!!:D :)

" απωθητικο σε ζελε vai via" Αν κ βασικα είναι για εξωτερικο χωρο, δεν υπάρχει λογος να μη μπει μέσα στο σπίτι. Υπάρχουν και σε σπρέυ. Συνέχισε πάντως να βαζεις τη λεκάνη εκει ακριβως που τα κάνει, πιθανότατα να πιάσει αυτό..Συνεχισε το επι αρκετές μέρες..:/:

Το ξιδι έπιασε! Και φυσικα κολλησα την αμμο στην πορτα δεν εχει προσπαθήσει να την τραβίξει! Αλλα η μυρωδια στο δωματιο δεν φευγει! Θα το κοιτάξω το τζελ dimiandr. Σας ευχαριστω πολύ όλους για την βοηθεια σας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back