Ο Σείριος και η άμμος...

Έτσι την πέτυχε η μαμά της,δεν είναι πολύ τσαχπίνα;Και σπάει και την παράδοση των κεραμιδόγατων στην οικογένεια,άντε να δούμε τι φρούτο θα μας βγει!:lol:Σ'ευχαριστούμε για τις ευχές!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έτσι την πέτυχε η μαμά της,δεν είναι πολύ τσαχπίνα;Και σπάει και την παράδοση των κεραμιδόγατων στην οικογένεια,άντε να δούμε τι φρούτο θα μας βγει!:lol:Σ'ευχαριστούμε για τις ευχές!

Εμένα ήταν η πρώτη γατούλα μου σιαμ, αγαπούσε πολύ τους εξής δυο : εμένα και τη μαμά μου:lol:

Όλους τους υπόλοιπους τους είχε αφήσει τα σημάδια της.
1η μέρα που έγινε η συνάντηση με τα πεθερικά μου, η 1η φορά που ήρθαν οι χριστιανοί σπίτι μας, να γνωρίσουν τους γονείς μου. Η πεθερά μου φορούσε ένα λευκό φόρεμα.
Κάνει το λάθος και κάθεται στον καναπέ μας με την άνεση της. Ορμάει πάνω της η Μήτσι, τις τραβάει καμιά δεκαριά κλωστές και φεύγει.
Παγώσαμε όλοι :lol:
Πάνε δέκα χρόνια, αλλά την έκφραση των γονιών μου δεν θα τη ξεχάσω ποτέ:lol::lol::lol::lol:

Παρ'ολα αυτά εγώ την λάτρευα και με λάτρευε....

Ο Φρίξος, λόγω ράτσας είναι μισός σιάμ, όταν μας τσαντίζει τον φωνάζουμε παλιοσιάμ:lol::lol: Στη συμπεριφορά του έχουν υπερισχύσει τα σιαμ γονίδια, αυτο ειναι βέβαιο!:lol:

Εμένα πάντως μου αρέσουν, έχουν χαρακτήρα!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμένα θα μου αρέσει αν έχει χαρακτήρα,και νομίζω ότι με τον παλιογατο τον Σειριο θα με χορέψουν στο ταψί.Ορίστε,τώρα θα λέω ότι έχω μια σιαμ και μια ρωσική!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back