lilith25
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Και περιμένουμε να δούμε φώτος!!!

Τώρα αν τα αρσενικά είναι πιο φωνακλάδες, δεν το γνωρίζω γιατί εγώ έχω 2 κοριτσάκια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
περιμενουμε φωτογραφιες για να τον καμαρωσουμε
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

lilith25
Νεοφερμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
ασε που το παιρνω αγκαλια κ κοιματε κ λιγο να τον αφησω βγαζει μια τσιριδα.γενικα οταν δεν του δινουμε σημασια τσιριζει πρεπει συνεχεια να το χαιδευουμε να παιζουμε μαζι του κ οταν μας βαρεθει φευγει σαν κυριος μονο εκεινος εχει το δικαιωμα να παραπονιεται![]()
Έτσι είναι οι γάτες....

Αγκαλιές και χαδάκια όποτε θέλουν εκείνες...

Και εμείς οι δόλιες μάνες να ξεροσταλιάζουμε....

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

lilith25
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
2. επειδη ειναι μικρο, μπορει να του λειπει η μανουλα του και να το κανει αυτο

lilith25
Νεοφερμένο μέλος
μαμακιας θα γινειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
να χαιρεσαι τον γατουλη σου! νομιζω οτι τα θηλυκα εχουν μια ταση να ναι πιο στριμμενα, κ τα αρσενικα λιγο πιο μαμακηδες (σας θυμιζει κατι?τελικα βρηκα γατακι η μαλον αυτο με βρηκε.πρεπει να 2 μηνων αρσενικος γκρι τιγρε προς το ασημη κ ασπρο ειναι πολυ φωνακλας παιχνιδιαρης κ ζηλιαρης μολις του βγαλω φωτο θα της ανεβασω να της δειτε.εχω μια απορεια τα αρσενικα ειναι πιο φωνακλαδες απο τα θυληκα;
) χωρις πλακα,κ η κτηνιατρος μου, μου 'χει πει οτι τα πιο καλοβολα γατια που εχει δει, ειναι παντα αρσενικα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρουκο
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

lilith25
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith25
Νεοφερμένο μέλος
lilith25
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool