Ο Σείριός μου

lilith25

Νεοφερμένο μέλος

Η lilith25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Καλύβια Θορικού (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
τελικα βρηκα γατακι η μαλον αυτο με βρηκε.πρεπει να 2 μηνων αρσενικος γκρι τιγρε προς το ασημη κ ασπρο ειναι πολυ φωνακλας παιχνιδιαρης κ ζηλιαρης μολις του βγαλω φωτο θα της ανεβασω να της δειτε.εχω μια απορεια τα αρσενικα ειναι πιο φωνακλαδες απο τα θυληκα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσει το γατάκι σου!!!:):) Και περιμένουμε να δούμε φώτος!!!:P:P
Τώρα αν τα αρσενικά είναι πιο φωνακλάδες, δεν το γνωρίζω γιατί εγώ έχω 2 κοριτσάκια!!!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να τον χαιρεσε τον μικρουλη:Dπεριμενουμε φωτογραφιες για να τον καμαρωσουμε:)

Να τον χαίρεστε:)

ασε που το παιρνω αγκαλια κ κοιματε κ λιγο να τον αφησω βγαζει μια τσιριδα.γενικα οταν δεν του δινουμε σημασια τσιριζει πρεπει συνεχεια να το χαιδευουμε να παιζουμε μαζι του κ οταν μας βαρεθει φευγει σαν κυριος μονο εκεινος εχει το δικαιωμα να παραπονιεται:/:

ασε που το παιρνω αγκαλια κ κοιματε κ λιγο να τον αφησω βγαζει μια τσιριδα.γενικα οταν δεν του δινουμε σημασια τσιριζει πρεπει συνεχεια να το χαιδευουμε να παιζουμε μαζι του κ οταν μας βαρεθει φευγει σαν κυριος μονο εκεινος εχει το δικαιωμα να παραπονιεται:/:

Έτσι είναι οι γάτες....;););) Αγκαλιές και χαδάκια όποτε θέλουν εκείνες...;););) Και εμείς οι δόλιες μάνες να ξεροσταλιάζουμε....:/::/:

Άλλωστε,γι΄αυτό τις αγαπάμε,για την προσωπικότητά τους:)

γεια σας τι κανετε; εχω 2απορειες.1 το χρωμα μπορει να σκουρηνει οσο ειναι μικρο; γιατι το δικο μ εχει αλλαξει το χρωμα του.γιατι ψαχνει να βρει για βυζαξει κ κανει μαξιλαρακια οπως λετε;

1. μπορει ναι να αλλαξει το χρωμα, ακομη ειναι μικρουλι
2. επειδη ειναι μικρο, μπορει να του λειπει η μανουλα του και να το κανει αυτο:)

κριμα κ εγω χαιρομουν το ασιμη χρωμα του.σημερα με τρελανε με το με βυζαινει :/: μαμακιας θα γινει

τελικα βρηκα γατακι η μαλον αυτο με βρηκε.πρεπει να 2 μηνων αρσενικος γκρι τιγρε προς το ασημη κ ασπρο ειναι πολυ φωνακλας παιχνιδιαρης κ ζηλιαρης μολις του βγαλω φωτο θα της ανεβασω να της δειτε.εχω μια απορεια τα αρσενικα ειναι πιο φωνακλαδες απο τα θυληκα;
να χαιρεσαι τον γατουλη σου! νομιζω οτι τα θηλυκα εχουν μια ταση να ναι πιο στριμμενα, κ τα αρσενικα λιγο πιο μαμακηδες (σας θυμιζει κατι?:lol:) χωρις πλακα,κ η κτηνιατρος μου, μου 'χει πει οτι τα πιο καλοβολα γατια που εχει δει, ειναι παντα αρσενικα.

τυχερηηη!!!Θέλω και εγώ!!!είμαι ακόμα στην διαδικασία που ψάχνω...ήρθα επιτέλους Θεσσαλονίκη και συντομα ελπίζω να να βρω το κατάλληλο γατουλίνι για μένα...

Καλώς ήρθες καινούριε Σείριε ελπίζω να μην είσαι τόσο κακός σαν τον άλλο :P

γεια σας υοθετισα κ αλλο γατακι για να μην ειναι μονος το γατος μου αλλα εχω προβληματα συμπεριφορας ο γατος μ παει κ την δαγκωνει στο λαιμο ειναι2 μηνων η γατουλα αν κ θυμηζει χαμστερακι ο σειριος πρεπει να ειναι 5 μηνων αλλα γιατι παει την δαγκωνει?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απλα παιζουν, το κανουν συχνα, θα τα βρουν μονα τους και η μικρη θα μαθει να τον κοντρολαρει!!! καλα εκανες και πηρε δευτερο...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια βοηθεια ο γατουλις εχει 2,3 μερες να φαει του ειχα δωσει φαρμακο σπρευ το οποιο στης παρενεργειες εγραφε για καταθλυψη το μονο που κανει ειναι να μενει ξαπλωμενος ουτε την μικρη δεν πειραζει

για ψυλους ηταν το σπρευ

γιατρο οπωσδηποτε!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back