roulsydney
Διάσημο μέλος
Το εύχομαι γιατί κι εγώ έχω πιεστεί αφόρητα...άσε που και την νύχτα κάθε λίγο σηκώνομαι να παρακολουθώ τι κάνει ο Τζούνιορ...Πραγματικά τρελοκομείο δεν ξέρουν τι θέλουν αυτοί οι άνθρωποι κ το κακό είναι ότι θα την πληρώσει το καημένο το γατάκι. Τι να πω μακάρι να σε ακούσουν κ να φερθούν υπεύθυνα γιατί έχουν να κάνουν με ζωή κ όχι με παιχνίδι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε! ναι είναι μια δύσκολη κατάσταση κ μετά δένεσαι κ με το γατάκι κ ανησυχείς κ έχεις κ τύψεις που δεν μπορείς να του προσφέρεις περισσότερα. Ευτυχώς με χάρα που ανακάλυψα ότι συστήθηκε στην Αμερική μία οργάνωση για την κακοποίηση των ζώων πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε κ στην Ελλάδα μία αντίστοιχη κίνηση κ ίσως έτσι να συμμορφωθούν κάποια άτομα σαν του γονείς του Τζούνιορ. Το σημαντικό είναι ότι βοήθησες να γίνει καλά το γατάκι που μάλλον ήταν τυχερό γιατί αν έμενε μ αυτούς τους κυρίους δεν μπορώ να φανταστώ πια θα ήταν κατάληξή του.Το εύχομαι γιατί κι εγώ έχω πιεστεί αφόρητα...άσε που και την νύχτα κάθε λίγο σηκώνομαι να παρακολουθώ τι κάνει ο Τζούνιορ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Απο τους κακούς κτηνιάτρους να δούμε ποιος θα μας προφυλάξει!!!Αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματά μου θα καταλάβεις γιατί το γράφω αυτο....Ε! ναι είναι μια δύσκολη κατάσταση κ μετά δένεσαι κ με το γατάκι κ ανησυχείς κ έχεις κ τύψεις που δεν μπορείς να του προσφέρεις περισσότερα. Ευτυχώς με χάρα που ανακάλυψα ότι συστήθηκε στην Αμερική μία οργάνωση για την κακοποίηση των ζώων πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε κ στην Ελλάδα μία αντίστοιχη κίνηση κ ίσως έτσι να συμμορφωθούν κάποια άτομα σαν του γονείς του Τζούνιορ. Το σημαντικό είναι ότι βοήθησες να γίνει καλά το γατάκι που μάλλον ήταν τυχερό γιατί αν έμενε μ αυτούς τους κυρίους δεν μπορώ να φανταστώ πια θα ήταν κατάληξή του.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Όποιος μας έσωσε και από τους κακούς γιατρούς γενικότερα. Κανένας δηλαδή. Καταλαβαίνω την έχω πατήσει κ εγώ από τέτοιο κτηνίατρο όπως κ πολλοί άλλοι ακόμαΑπο τους κακούς κτηνιάτρους να δούμε ποιος θα μας προφυλάξει!!!Αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματά μου θα καταλάβεις γιατί το γράφω αυτο....![]()
roulsydney
Διάσημο μέλος
και ότι πρώτα θα εμβολιαστεί και μετά θα τους τον δώσω- αν τους τον δώσω τελικά...

!Ανευθυνότητα στα άκρα.Παιδιά με γατάκι ανεμβολίαστο!΄Ημαρτον!!!Ευτυχώς προσωρινά τους έπεισα.' Ομως έχω μια ερώτηση και χρειάζομαι την βοήθειά σας...Ο Τζούνιορ πρέπει να ξαναμπεί στο σπίτι τουλάχιστον όταν είμαι κι εγώ εδώ γιατί έξω κάνει κρύο κ θέλει προσοχή ενόψη εμβολίων.Ξέρετε λοιπόν κάποιο τρόπο που να αποφύγω το "ψέκασμα κ μαρκάρισμα" προσωρινά μέχρι να δούμε τι θα γίνει με την στείρωση?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
δεν έχεις δυνατότητα να τον έχεις μόνο του σε ένα δωμάτιο ;Λοιπόν πριν λίγο ξαναμίλησα με τους "γονείς" του Τζούνιορ οι οποίοι θέλουν να έρθουν να τον πάρουν γιατί τον θέλουν τα παιδιά τους και κλαίνε..Τους είπα ΟΧΙκαι ότι πρώτα θα εμβολιαστεί και μετά θα τους τον δώσω- αν τους τον δώσω τελικά...
!Ανευθυνότητα στα άκρα.Παιδιά με γατάκι ανεμβολίαστο!΄Ημαρτον!!!Ευτυχώς προσωρινά τους έπεισα.' Ομως έχω μια ερώτηση και χρειάζομαι την βοήθειά σας...Ο Τζούνιορ πρέπει να ξαναμπεί στο σπίτι τουλάχιστον όταν είμαι κι εγώ εδώ γιατί έξω κάνει κρύο κ θέλει προσοχή ενόψη εμβολίων.Ξέρετε λοιπόν κάποιο τρόπο που να αποφύγω το "ψέκασμα κ μαρκάρισμα" προσωρινά μέχρι να δούμε τι θα γίνει με την στείρωση?
roulsydney
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Τα αστείρωτα αρσενικά όταν έχουν οίστρο ψεκάζουν γιατί μαρκάρουν την περιοχή τους για να μην πλησιάσουν άλλα αρσενικά.Κι απότι μου είπε ο Αίλουρος μυρίζουν σε απόσταση μέχρι 5 χιλιόμετρα!Το χαλί το ψεκάζει γιατί μυρίζει κ τον άλλο αρσενικό ή απλά δεν πρόλαβε να πάει τουαλέτα; Ούτε ο δικός σου γατούλης θα είναι στειρωμένος μάλλον έ;
Ο δικός μου ειναι στειρωμένος ευτυχώς διαφορετικά θα είχα τεράστιο πρόβλημα...
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Η οικογένειά του αμελεί τα εμβόλια του γάτου και σου ζητάει να τον φροντίσεις για λίγες μέρες που θα λείπουν (προς το παρόν δεν τίθεται θέμα μυρωδιάς).
-Παίρνεις το γάτο, και συνειδητοποιείς ότι δεν είναι εμβολιασμένος (πράγμα απαράδεκτο) αλλά ούτε και στειρωμένος (γεγονός που δεν σε αφορά). Επειδή όμως δεν είναι στειρωμένος, και επειδή εσύ έχεις άλλο γάτο στο σπίτι, προκύπτει το θέμα της μυρωδιάς.
-Κάποια στιγμή ο speedy δεν είχε πολλή όρεξη και δεν ήταν κεφάτος. Θεώρησες ότι είναι άρρωστος, τον πήγες στο γιατρό, τελικά δεν είχε τίποτα το σοβαρό, αλλά σαν αποτέλεσμα μένει τώρα μόνιμα στη βεράντα κι εσύ στεναχωριέσαι που κρυώνει, και νοιώθεις τύψεις, σε σημείο να σηκώνεσαι τα βράδια και να τον τσεκάρεις.
-Στεναχωριέσαι που κρυώνει αλλά αρνείσαι να τον επιστρέψεις στην οικογένειά του, που έχουν και παιδάκια, επειδή δεν του έκαναν εμβόλια (πράγμα που λύνεται πολύ εύκολα, με λίγη συνεννόηση) αλλά και επειδή δεν τον στείρωσαν (που δεν σου πέφτει και λόγος, εκτός και αν υπέγραψαν συμβόλαιο όταν τους τον έδωσες ότι θα τον στείρωναν).
-Επίσης μου έκανε εντύπωση που γράφεις ότι η οικογένειά του δεν θέλουν τη μυρωδιά, αλλά ούτε και να τον στειρώσουν. Από που προέκυψε αυτό; Σου μίλησαν οι ίδιοι για μυρωδιά; Γιατί νόμιζα ότι στον έδωσαν επειδή θα έλειπαν, όχι επειδή ψέκαζε. Μήπως τους το ανέφερες εσύ σαν πρόβλημα;
-Τέλος, ο speedy junior δεν μου φαίνεται να κινδυνεύει και πολύ, το μόνο πρόβλημα είναι που δεν έχει κάνει εμβόλια, αλλά και πάλι δεν έχει κάποιο άμεσο πρόβλημα υγείας.
Οπότε, λέω εγώ τώρα... Γιατί δεν τον επιστρέφεις στην οικογένειά του; Από τη στιγμή που έχουν παιδάκια και έχουν δεθεί με το γάτο, με τί καρδιά τους αρνείσαι να τους επιστρέψεις τον γάτο τους; Καλή η αγάπη για τα ζώα, αλλά νομίζω είσαι λίγο υπερβολική...
roulsydney
Διάσημο μέλος
Η ιστορία έχει ως εξής:
- Η οικογένειά του αμελεί τα εμβόλια του γάτου και σου ζητάει να τον φροντίσεις για λίγες μέρες που θα λείπουν (προς το παρόν δεν τίθεται θέμα μυρωδιάς).
-Παίρνεις το γάτο, και συνειδητοποιείς ότι δεν είναι εμβολιασμένος (πράγμα απαράδεκτο) αλλά ούτε και στειρωμένος (γεγονός που δεν σε αφορά). Επειδή όμως δεν είναι στειρωμένος, και επειδή εσύ έχεις άλλο γάτο στο σπίτι, προκύπτει το θέμα της μυρωδιάς.
-Κάποια στιγμή ο speedy δεν είχε πολλή όρεξη και δεν ήταν κεφάτος. Θεώρησες ότι είναι άρρωστος, τον πήγες στο γιατρό, τελικά δεν είχε τίποτα το σοβαρό, αλλά σαν αποτέλεσμα μένει τώρα μόνιμα στη βεράντα κι εσύ στεναχωριέσαι που κρυώνει, και νοιώθεις τύψεις, σε σημείο να σηκώνεσαι τα βράδια και να τον τσεκάρεις.
-Στεναχωριέσαι που κρυώνει αλλά αρνείσαι να τον επιστρέψεις στην οικογένειά του, που έχουν και παιδάκια, επειδή δεν του έκαναν εμβόλια (πράγμα που λύνεται πολύ εύκολα, με λίγη συνεννόηση) αλλά και επειδή δεν τον στείρωσαν (που δεν σου πέφτει και λόγος, εκτός και αν υπέγραψαν συμβόλαιο όταν τους τον έδωσες ότι θα τον στείρωναν).
-Επίσης μου έκανε εντύπωση που γράφεις ότι η οικογένειά του δεν θέλουν τη μυρωδιά, αλλά ούτε και να τον στειρώσουν. Από που προέκυψε αυτό; Σου μίλησαν οι ίδιοι για μυρωδιά; Γιατί νόμιζα ότι στον έδωσαν επειδή θα έλειπαν, όχι επειδή ψέκαζε. Μήπως τους το ανέφερες εσύ σαν πρόβλημα;
-Τέλος, ο speedy junior δεν μου φαίνεται να κινδυνεύει και πολύ, το μόνο πρόβλημα είναι που δεν έχει κάνει εμβόλια, αλλά και πάλι δεν έχει κάποιο άμεσο πρόβλημα υγείας.
Οπότε, λέω εγώ τώρα... Γιατί δεν τον επιστρέφεις στην οικογένειά του; Από τη στιγμή που έχουν παιδάκια και έχουν δεθεί με το γάτο, με τί καρδιά τους αρνείσαι να τους επιστρέψεις τον γάτο τους; Καλή η αγάπη για τα ζώα, αλλά νομίζω είσαι λίγο υπερβολική...
Αν η αγάπη και η υπευθυνότητά μου σ' ένα απροστάτευτο γατάκι είναι το γνώρισμα για να ονομάζομαι "λίγο υπερβολική" όπως με χαρακτηρίζεις τότε...δέχομαι να είμαι
.¨Οταν λοιπόν η οικογένειά του τον έχει ανεμβολίαστο να συνυπάρχει με παιδάκια πρέπει εγώ να αναπαράξω αυτή την ανυπευθυνότητα?Κατά τα λοιπά σέυχαριστώ για το μήνυμά σου απλά δεν θα συμφωνήσω μαζί σου...
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δερματοπάθειες, παράσιτα και αλλεργίες δεν έχουν τίποτα να κάνουν με τα εμβόλια. Το εμβόλιο της λύσσας κλπ που μπορούν να προσβάλλουν και τους ανθρώπους, είναι μεν απαραίτητο, αλλά είναι σχεδόν απίθανο να εμφανιστεί λύσσα, ειδικά αν ο γάτος είναι περιορισμένος μέσα στο σπίτι...
Εγώ η ίδια, όταν ήμουν παιδάκι, κοιμόμουν αγκαλιά με ανεμβολίαστο και αστείρωτο γάτο που τριγυρνούσε και στην αυλή για πάρα πολλά χρόνια. Σιγά ρε παιδιά, ok, δεν ξέρουν οι άνθρωποι και δεν έκαναν εμβόλια, και τί έγινε; Αν συνεννοηθείς μαζί τους, θα κάνουν.
Έλεος, είναι Χριστούγεννα, και έχουν παιδάκια στο σπίτι. Και εσύ αρνείσαι να τους δώσεις το γάτο ΤΟΥΣ πίσω; Σκέψου πώς θα ένιωθες εσύ στη θέση των πιτσιρικιών, που στην τελική δεν φταίνε και σε τίποτα...
ruko
Διάσημο μέλος
' Ομως έχω μια ερώτηση και χρειάζομαι την βοήθειά σας...Ο Τζούνιορ πρέπει να ξαναμπεί στο σπίτι τουλάχιστον όταν είμαι κι εγώ εδώ γιατί έξω κάνει κρύο κ θέλει προσοχή ενόψη εμβολίων.Ξέρετε λοιπόν κάποιο τρόπο που να αποφύγω το "ψέκασμα κ μαρκάρισμα" προσωρινά μέχρι να δούμε τι θα γίνει με την στείρωση?
Δεν θα μπορέσεις να το αποφύγεις τελείως, όσο είναι αστείρωτος.
Υπάρχουν κάποιες συσκευές φερορμονών (μπαίνουν στην πρίζα όπως τα αποσμητικά χώρου) που υποτίθεται ότι τα καλμάρουν κάπως, αλλά αμφιβάλλω ότι θα έχουν αποτέλεσμα σε γατί με οίστρο.Ίσως να μπορούσες να τον περιορίσεις στο μπάνιο που καθαρίζεται πιο εύκολα. Αν πάλι προτιμάς να τον κρατήσεις στην κουζίνα, καλύτερα να βγάλεις το χαλί. Τα ούρα πρέπει να καθαρίζονται σχολαστικά, γιατί τα γατιά έχουν την τάση να ψεκάζουν στα ίδια σημεία και είναι δύσκολο να καθαρίσεις σωστά το χαλί. Περισσότερα εδώ.
Κατά τ' άλλα, ίσως αξίζει τον κόπο να συζητήσεις με την οικογένειά του τα θετικά της στείρωσης. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να είναι εντελώς ανεύθυνοι (εσύ τους ξέρεις καλύτερα), αλλά εξάντλησε πρώτα τις πιθανότητες μαζί τους.

roulsydney
Διάσημο μέλος
Δεν θα μπορέσεις να το αποφύγεις τελείως, όσο είναι αστείρωτος.Υπάρχουν κάποιες συσκευές φερορμονών (μπαίνουν στην πρίζα όπως τα αποσμητικά χώρου) που υποτίθεται ότι τα καλμάρουν κάπως, αλλά αμφιβάλλω ότι θα έχουν αποτέλεσμα σε γατί με οίστρο.
Ίσως να μπορούσες να τον περιορίσεις στο μπάνιο που καθαρίζεται πιο εύκολα. Αν πάλι προτιμάς να τον κρατήσεις στην κουζίνα, καλύτερα να βγάλεις το χαλί. Τα ούρα πρέπει να καθαρίζονται σχολαστικά, γιατί τα γατιά έχουν την τάση να ψεκάζουν στα ίδια σημεία και είναι δύσκολο να καθαρίσεις σωστά το χαλί. Περισσότερα εδώ.
Κατά τ' άλλα, ίσως αξίζει τον κόπο να συζητήσεις με την οικογένειά του τα θετικά της στείρωσης. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να είναι εντελώς ανεύθυνοι (εσύ τους ξέρεις καλύτερα), αλλά εξάντλησε πρώτα τις πιθανότητες μαζί τους.![]()

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου.Πραγματικά πολύ χρήσιμες και κατατοπιστικές.Είναι το είδος των απαντήσεων που ταιριάζουν σε περίπτωση προβλημάτων.Για οτιδήποτε ...άλλο υπάρχουν νομίζω άλλα θέματα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Τι γινεται με τον junior????[/quote
Ο Τζούνιορ είναι μια χαρά.Η οικογένειά του-αναμενόμενο ήταν δυστυχώς-δεν τον θέλει και τον έχω κρατήσει εγώ.Εκκρεμεί ακόμη εμβολιασμός και στείρωση (το μαρκάρισμα με ούρα μειώθηκε) ελλείψει χρόνου δικού μου. Με τον Σπίντυ μου γίνονται κάποιες συναντήσεις αλλά με πολλά κχχχχ και προβλήματα...
.Σιγά σιγά....
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Τζούνιορ είναι μια χαρά.Η οικογένειά του-αναμενόμενο ήταν δυστυχώς-δεν τον θέλει και τον έχω κρατήσει εγώ.Εκκρεμεί ακόμη εμβολιασμός και στείρωση (το μαρκάρισμα με ούρα μειώθηκε) ελλείψει χρόνου δικού μου. Με τον Σπίντυ μου γίνονται κάποιες συναντήσεις αλλά με πολλά κχχχχ και προβλήματα...
.Σιγά σιγά....
Υπομονη.....

στον Σπιντυ περισσοτερο, εσυ δεν παθαινεις τιποτα!
Χαιρομαι που τον κρατησες εσυ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Να λυπάσαι την έρημη γατομάννα δηλαδή εμένα...που το σπίτι μου έχει γίνει σαν το τοίχος του Βερολίνου..."αρωματισμένο" απο την μια πλευρα...Υπομονη.....στον Σπιντυ περισσοτερο, εσυ δεν παθαινεις τιποτα!
Χαιρομαι που τον κρατησες εσυ!
Πού θα πάει δεν θα σταματήσει ο Τζούνιορ το μαρκάρισμα?Ολόκληρη περίφραξη της περιοχής του έχω κάνει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
) ελλείψει χρόνου δικού μου. Με τον Σπίντυ μου γίνονται κάποιες συναντήσεις αλλά με πολλά κχχχχ και προβλήματα...