Ο Συλβέστρος το αναπηράκι μου..

korinacat

Νεοφερμένο μέλος

Η korinacat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
πριν ενα μηνα,ο συλβεστρος επεσε απο το μπαλκονι..το αποτελεσμα ηταν να εχει καταγμα στη σπονδυλικη στηλη.σερνει τα πισω ποδαρακια του και εχει ακρατεια ουροδοχου κυστης και εντερου.καναμε θεραπεια και συνεχιζουμε με κορτιζονη και η βελτιωση που εχει μεχρι τωρα,ειναι να κουναει τα ποδαρακια του,αλλα δεν σηκωνεται με τιποτα.ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι νευρολογικο πλεον το προβλημα και δεν ξερουμε αν θα εχει αλλη βελτιωση.θα ηθελα να μου πει καποιος,αν του εχει τυχει και μετα απο ποσο καιρο ειδε ουσιαστικη βελτιωση στο γατακι του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ο συλβεστρος το αναπηρακι μου..

Πολύ λυπάμαι για το γατάκι σου....:( μήπως να πήγαινες και σε άλλο γιατρό να έπαιρνες μια δεύτερη γνώμη και το τι θα μπορούσες ενδεχομένως να κάνεις....; εύχομαι να πάνε όλα καλά ειλικρινά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φίλη Korinacat πιστεύω οτι πρέπει να πάρεις και μια δεύτερη ίσως και τρίτη γνώμη από κάποιον άλλο κτηνίατρο. Η γατούλα έχει κάποιο κάταγμα στην σπονδυλικής της στήλη;Ακτινογραφίες βγάλατε; Τι σας είπε ο γιατρός;;

καλημερα σας.εχω παει σε τεσσερις γιατρους και εχουμε βγαλει και ακτινιγραφια.απο εκει ειδαν το καταγμα.πανω κατω ολοι ειπαν τα ιδια,οτι δεν ξερουν πως θα εξελιχθει αλλα ειναι δυσκολο..για το λογο αυτο ρωτησα,αν εχει τυχει σε καποιον και ποσο καιρο εκανε να συνελθει το γατακι.να πω,πως ο,τι και να γινει,το γατακι θα το κρατησω και δεν κανω ευθανασια γιατι δεν ποναει και δεν υποφερει.θα εχει ο,τι περιποιηση χρειαζεται.ειναι μικρουλης,μολις πεντε μηνων και γλυκας!

Πασάς ! Μιά ζωή σε αγκαλιές και σε χάδια.

Μπράβο για την επιλογή σου. Ανθρώπινη και φιλότιμη η προσπάθεια σου για κάτι καλύτερο αλλά η ζημιά ήδη έγινε. Την αγάπη σου όμως θα την δέχεται πάντα με χαρά έτσι κι'αλλιώς.
Πρακτικά μόνο φρόντισε να τρέφεται σωστά για να μη πάρει πολύ βάρος.

ο Συλβεστρος μου τελικα παρεμεινε αναπηρακι..Εχει γινει ολοκληρος γαταρος!!Ειναι ομως μια χαρα,τον εχουμε στα οπα οπα..Ο Κοκκινουλης μου ομως δεν ειναι καλα..παπουλης πια 15 ετων κλεισμενα,εχει ογκο στο συκωτι...δυσκολη περιπτωση..ο γιατρος μου ειπε οτι δεν παιρνει καμια θεραπεια και δεν δινει φαρμακο.Εχει καποιος καποια αντιστοιχη περιπτωση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγω εχω γατακι χωρις ενα ποδαρακι, ολικη αφαιρεση απο την ομοπλατη. Αλλα μια χαρα τα καταφερνουν και ετσι, οι γατες ειναι γερα ζωακια.
Τωρα για τον Κοκκινουλη δεν ξερω.. Ποναει, υποφερει, η δεν φαινεται να τον νοιαζει ιδιαιτερα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα είναι μεγάλος,σα τη δικιά μου! Αυτοί οι καρκίνοι είναι λόγω μεγάλης ηλικίας. Στην φύση, δεν εκδηλώνονται, αφου τα ζώα δεν ζουν τόσο πολύ. Σου εχω στείλει μήνυμα. Κ ο άλλος γάτος,ο χοντρούλης,στα 16μισο έφυγε απο καρκίνο στο έντερο,κ αφού είχε μείνει....ακτινογραφία. Δεν πονούσε κ έτρωγε σα τρελός. Στο συκώτι όμως, εάν αρχίσει να απλώνεται κ γύρω (όπως στη δικια μου τωρα) θα πιέζονται όργανα και θα έχει κάποια δυσφορία. Σε τέτοιους όγκους δεν πονάνε,αλλα αυτό δε μπορεις να το πείς κ με 100% σιγουρια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back