jilia
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι νέος χρήστης και καταρχάς θέλω να πώ ένα μπράβο σε αυτούς που έστησαν αυτό το website. Εκτός του ότι έχει τρομερά χρήσιμο περιεχόμενο είναι και πολύ όμορφο και λειτουργικό.
Ο Τάκης είναι εδώ! Μόλις χθες φιλοξενώ (ελπίζω για πολλά χρόνια
) έναν πεντάμορφο Σιαμέζο γάτο, τον Τάκη. Είναι μόλις 2 μηνών, είναι λίγο χαμένος ακόμα αλλά σιγά σιγά ξεθαρρεύει ... Από γάτες ξέρω κάποια πράγματα (είχα μια φορά μικρός) και έχω και τον κολλητό που χε μια Σιαμέζα γάτα για 19 χρόνια (δυστυχώς πέθανε πριν μερικούς μήνες)... Αλλά επειδή θα έχω τις άπειρες ερωτήσεις και απορίες, θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει...
Θα κάνω post fotos όταν γυρίσω σπίτι, να δείτε τον Τάκη !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
jilia
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Καλωσορίσατε, jilia και Τάκη!Θα κάνω post fotos όταν γυρίσω σπίτι, να δείτε τον Τάκη !!!

Τάκη, μην ξεχάσεις να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου για να σε δούμε!

Desdemona
Διάσημο μέλος
) και είμαστε εδώ για οποιαδήποτε απορία! Περιμένουμε φωτογραφίες 
elvenstar
Επιφανές μέλος
[FONT="]Γεια σου μικρούλη Τάκη και jilia υπάρχει και το thread Σιαμ μάνιακ για πιο εξειδικευμένες απορίες[/FONT][FONT="]Γειά σε όλους!!!
Είμαι νέος χρήστης και καταρχάς θέλω να πώ ένα μπράβο σε αυτούς που έστησαν αυτό το website. Εκτός του ότι έχει τρομερά χρήσιμο περιεχόμενο είναι και πολύ όμορφο και λειτουργικό.
Ο Τάκης είναι εδώ! Μόλις χθες φιλοξενώ (ελπίζω για πολλά χρόνια) έναν πεντάμορφο Σιαμέζο γάτο, τον Τάκη. Είναι μόλις 2 μηνών, είναι λίγο χαμένος ακόμα αλλά σιγά σιγά ξεθαρρεύει ...
Από γάτες ξέρω κάποια πράγματα (είχα μικρός) και έχω και τον κολλητό που χε Σιαμέζα γάτα για 19 χρόνια (δυστυχώς πέθανε πριν μερικούς μήνες)... Αλλά επειδή θα έχω τις άπειρες ερωτήσεις και απορίες, θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει...
Θα κάνω post fotos όταν γυρίσω σπίτι, να δείτε τον Τάκη !!!
[/FONT]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

Jilia, καλή διαμονή στο site!
jilia
Νεοφερμένο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

Να τον χαίρεσαι, είναι κούκλος!!!
aretha
Περιβόητο μέλος
Για ζούληγμα είναι ο Τάκης

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άντε να μεγαλώνει το club!
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

Καλά να περνάτε μαζί μας
....και ότι απορία έχετε εδώ είμαστε!!!!
jilia
Νεοφερμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
jilia
Νεοφερμένο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Μάλιστα.. Ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία! Όσο για την στείρωση.. παντού ακούω και διαβάζω ότι είναι το πιό σωστό... αλλά δεν σου κρύβω ότι δεν νιώθω εντελώς άνετα στο να την κάνω...
Και όμως, θα νιώσεις όταν ο μπέμπης ξεπεταχτεί κι αρχίσει να σου ψεκάζει το σπίτι, να νιαουρίζει λες και τον σφάζουν, ή - το χειρότερο- να σου πέσει από καμιά βεράντα με σκοπό να πάει να βρει νύφη! Δεν προσπαθώ να σε τρομοκρατήσω, έτσι; Απλώς απαριθμώ μερικά από τα "συμπτώματα" ή περιστατικά που πολλοί από εμάς έχουμε αντιμετωπίσει με αστείρωτα γατάκια. Καλό είναι να ενημερωθείς για τα θετικά της στείρωσης από τα άρθρα του σάιτ και από τον κτηνίατρό σου και να προχωρήσεις στην επέμβαση όταν έρθει εκείνη η ώρα!

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool