Ο Τάκης είναι εδώ!

jilia

Νεοφερμένο μέλος

Ο jilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Γειά σε όλους!!!
Είμαι νέος χρήστης και καταρχάς θέλω να πώ ένα μπράβο σε αυτούς που έστησαν αυτό το website. Εκτός του ότι έχει τρομερά χρήσιμο περιεχόμενο είναι και πολύ όμορφο και λειτουργικό.
Ο Τάκης είναι εδώ! Μόλις χθες φιλοξενώ (ελπίζω για πολλά χρόνια :D) έναν πεντάμορφο Σιαμέζο γάτο, τον Τάκη. Είναι μόλις 2 μηνών, είναι λίγο χαμένος ακόμα αλλά σιγά σιγά ξεθαρρεύει ...
Από γάτες ξέρω κάποια πράγματα (είχα μια φορά μικρός) και έχω και τον κολλητό που χε μια Σιαμέζα γάτα για 19 χρόνια (δυστυχώς πέθανε πριν μερικούς μήνες)... Αλλά επειδή θα έχω τις άπειρες ερωτήσεις και απορίες, θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει...
Θα κάνω post fotos όταν γυρίσω σπίτι, να δείτε τον Τάκη !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να σου ζησει το μωρο σου!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ ευχαριστώ !!!!!! :up:

καλώς όρισες και εσυ και ο Τακης. Περιμενουμε φωτογραφίες και ελπιζουμε να μπορέσουμε να σε βοηθησουμε σε οποια απορία:)

Καλωσορίσατε, jilia και Τάκη! :)
Τάκη, μην ξεχάσεις να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου για να σε δούμε! :D

Καλωσήρθατε! jilia, να σου ζήσει ο Τάκης (τι καταπληκτικό όνομα :D) και είμαστε εδώ για οποιαδήποτε απορία! Περιμένουμε φωτογραφίες ;)

Γειά σε όλους!!!
Είμαι νέος χρήστης και καταρχάς θέλω να πώ ένα μπράβο σε αυτούς που έστησαν αυτό το website. Εκτός του ότι έχει τρομερά χρήσιμο περιεχόμενο είναι και πολύ όμορφο και λειτουργικό.
Ο Τάκης είναι εδώ! Μόλις χθες φιλοξενώ (ελπίζω για πολλά χρόνια :D) έναν πεντάμορφο Σιαμέζο γάτο, τον Τάκη. Είναι μόλις 2 μηνών, είναι λίγο χαμένος ακόμα αλλά σιγά σιγά ξεθαρρεύει ...
Από γάτες ξέρω κάποια πράγματα (είχα μικρός) και έχω και τον κολλητό που χε Σιαμέζα γάτα για 19 χρόνια (δυστυχώς πέθανε πριν μερικούς μήνες)... Αλλά επειδή θα έχω τις άπειρες ερωτήσεις και απορίες, θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει...
[FONT=&quot]Γεια σου μικρούλη Τάκη και jilia υπάρχει και το thread Σιαμ μάνιακ για πιο εξειδικευμένες απορίες[/FONT][FONT=&quot];)[/FONT]

Τάκη, ο Νίνο και η Μέλη σε καλωσορίζουν:)
Jilia, καλή διαμονή στο site!

O Tάκης κρύβεται.... και κοιμάται... :P

Συνημμένα

• Takis1.JPG
    Takis1.JPG
    46,4 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Takis2.JPG
    Takis2.JPG
    34,1 KB · Εμφανίσεις: 48
.... σαν σωστός γάτος :D
Να τον χαίρεσαι, είναι κούκλος!!!

Καλώς ήρθες, jilia!
Για ζούληγμα είναι ο Τάκης :inlove:

κουκλι!!:D

Καλώς τον! Τι κουκλί γατούλι είναι αυτό?:baby::baby::inlove:

Άντε να μεγαλώνει το club!

Καλησπέρα!Η Μόιρα και ο Σειριος σας καλωσοριζουν!Περιμενουμε να σας δουμε και στο νημα των σιαμεζομανιακων για οποιεσδηποτε αποριες!

Καλώς μας ήρθατε στην γατοπαρέα Jilia και Τάκη.:up::up:
Καλά να περνάτε μαζί μας:D....και ότι απορία έχετε εδώ είμαστε!!!!;)

Βασικά .. μια απορία που έχω .. είναι κάθε πότε πρέπει να τρώει ο Τάκης; Χαζώ ερώτηση.. το ξέρω..

Ο Τάκης ειναι μωράκι, οπότε πρεπει να του έχεις διαθέσιμη την τροφούλα του οποτε πεινάει και τροφή για γατάκια που ειναι στην ανάπτυξη. Αν εχεις σκοπο να τον στειρώσεις (που θα στο πρότεινα) μετά τη στείρωση καλό θα ειναι να του βαζεις μια συγκεκριμένη ποσότητα απο τροφή light ή sterilized

Μάλιστα.. Ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία! Όσο για την στείρωση.. παντού ακούω και διαβάζω ότι είναι το πιό σωστό... αλλά δεν σου κρύβω ότι δεν νιώθω εντελώς άνετα στο να την κάνω...

Μάλιστα.. Ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία! Όσο για την στείρωση.. παντού ακούω και διαβάζω ότι είναι το πιό σωστό... αλλά δεν σου κρύβω ότι δεν νιώθω εντελώς άνετα στο να την κάνω...

Και όμως, θα νιώσεις όταν ο μπέμπης ξεπεταχτεί κι αρχίσει να σου ψεκάζει το σπίτι, να νιαουρίζει λες και τον σφάζουν, ή - το χειρότερο- να σου πέσει από καμιά βεράντα με σκοπό να πάει να βρει νύφη! Δεν προσπαθώ να σε τρομοκρατήσω, έτσι; Απλώς απαριθμώ μερικά από τα "συμπτώματα" ή περιστατικά που πολλοί από εμάς έχουμε αντιμετωπίσει με αστείρωτα γατάκια. Καλό είναι να ενημερωθείς για τα θετικά της στείρωσης από τα άρθρα του σάιτ και από τον κτηνίατρό σου και να προχωρήσεις στην επέμβαση όταν έρθει εκείνη η ώρα!:)

Να σου πω την αληθεια,κι εγω αν ζουσα σε ενα κτημα χωρις φολες,αδεσποτακια και αυτοκινητα,δεν θα ηθελα να στειρωσω τις γατες μου.Κανεις δεν αισθανεται ανετα με την ιδεα,ολοι το σκεφτομαστε,αλλα ειναι νομιζω ό,τι καλυτερο...Κι εγω θα παω τον δικο μου απο Δευτερα στη γιατρο να κανονισουμε,η μικρη μου θελει λιγο καιρο ακομα.Διαβασε και τα αρθρα περι στειρωσης,και αν χρειαστεις κι αλλες πληροφοριες ή βοηθεια για την αποφαση σου,ειμαστε ενα κλικ μακρια!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back