Ο Τάκης είναι εδώ!

Έχω διαβάσει πολλά πολλά για αυτό το θέμα... και μπορώ να πω ότι η στείρωση είναι η σωστότερη λύση... απλά μου είναι κάπως δύσκολο. Φαντάζομαι σε όλους είναι έτσι ... ειδικά αν δεν το χουν ξανακάνει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω διαβάσει πολλά πολλά για αυτό το θέμα... και μπορώ να πω ότι η στείρωση είναι η σωστότερη λύση... απλά μου είναι κάπως δύσκολο. Φαντάζομαι σε όλους είναι έτσι ... ειδικά αν δεν το χουν ξανακάνει...
Στην αρχή πριν στειρώσω την πρώτη μου γατούλα πραγματικά ήταν, τώρα όμως λέω ευτυχώς που με πίεσε ο γιατρός να την κάνω, γιατί το προηγούμενο γιατάκι μου (ήταν Σιαμάκι και τον έλεγαν Λάρυ) το έχασα έτσι έφυγε και δεν ξαναγύρισε ποτέ:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω ειχα στειρωσει τον προηγουμενο γατο μου,και τωρα ετοιμαζω τον Σειριο.Απο την πειρα μου σου λεω ότι περισσοτερος ηταν ο φοβος μου,παρα η ολη επεμβαση.Προσπαθησε να ενημερωθεις οσο καλυτερα μπορεις,και ξεκαθαρισε τα συναισθηματα σου ωστε να μην του μεταδιδεις το άγχος σου όταν έρθει εκεινη η μερα.:)

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας και τις εμπειρίες σας (αλήθεια...).

Προς το παρόν ο Τάκης πείνασε και μιας και έχει κόσμο το σπίτι... είπαμε να παραγγείλουμε πίτσα. Παρακάτω τα αποδεικτικά στοιχεία:

Συνημμένα

• Takis paraggelnei fai 1.jpg
    Takis paraggelnei fai 1.jpg
    296,3 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Takis paraggelnei fai 2.jpg
    Takis paraggelnei fai 2.jpg
    186 KB · Εμφανίσεις: 38
Νομίζω ότι κοιτάει αυτή με τον τόνο;)

Τι ομορφος σοκολατενιος γατος ειναι αυτος...Μεγαλωνοντας θα γινει ονειρεμενος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back