Ο Τσάρλι!!

Ενταξει γωγω ειπαμε! Κι εγω ειχα γατα! Τι σημαινει δηλαδη οτι θα πρεπει σονι και καλα να την ταιζω ποντικια και σπουργιτια; Ελεος! Οχι κι ετσι! Και δε σημαινει οτι επειδη παιρνω ψαρια πρεπει να υποφερω απο αηδια ταιζοντας τα σκουλικια! Εξαλλου υπαρχει και η ξηρα τροφη για τις γατες και το αντιστοιχο φαγητο για τα ψαρια.
Δε χρειαζεται να τα ταιζουμε κατεψυγμενα ζωακια! Εξξαλου πρωτον πιο υγιεινη ειναι η ξηρα τροφη και δευτερον εδω μιλαμε για τα ποντικια με αγαπη και δεν τα παρουσιαζουμε ως κατεψυγμενο γατισιο φαγητο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νιαου μου, όπως όμως εμείς τρώμε τα κατεψυγμένα προβατάκια και μοσχαράκια και κοτοπουλάκια και...και...και.... και τα ζωάκια μας πιθανόν να ήταν πιο ευτυχισμένα αν τρώγανε αυτά που είναι στην φύση τους να τρώνε και όχι ξηρα τροφή. Γιατί το ποντικάκι που προορίζεται να το φάι το φίδι μας ενοχλεί πιο πολύ? Κι εμένα με απωθεί η ιδέα, αλλά αν το δεις πιο ψυχραιμα θα δεις ότι είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα φυσικα! Για αυτο κι εγω εγινα χορτοφαγος! Ποτε δε θα αηδιαζα περισσοτερο να δωσω κατεψυγμενα ποντικια σε γατα απο το να φαω γατα! Γιατι οσο και να αηδιαζετε εσεις ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με το να φαει καποιος κοτοπουλο η μοσχαρι. Και αφου ειμαστε φιλοζωοι θα επρεπε να αγαπαμε το ιδιο ολα τα ζωα οποτε να ειμαστε και χορτοφαγοι.

Νομιζω οτι αρχησαμε να φτανουμε στο αλλο ακρο της υπερφιλο ζωιας.Νταξει και η γατα που τρωει ξηρη τροφη εχει κρεας μεσα τι θα πει δηλαδη να τησ το παρουμε και να ζει με καροτα.
Νταξει και το κοτοπουλακι ωραιο ειναι και το μοσχαρακι απλα να μη το παρακανουμε.Και τα καροτα καλα ειναι αμα κανεις διαιτα;)
Αλλα νομιζω πος ξεφηγαμε το θεμα ειναι τα χαμστερακια και ο τσαρλι που ειναι πανεμορφος.:D

Είναι πολύ γλυκά τα 'γαμιστεράκια' :inlove::lol:

η Κλαρα,το οποιο ειχα σωσει απο ενα αθλιο υπογειο πετ-σοπ οπου δεν υπηρχε ουτε φως,πεθανε πριν κατι μηνες αφου ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ.για πολελς μερες δεν μπουορυσε νακουνηθει ουτε ν'ανοιξει τα ματακι της.δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχουν κτηνιατροι ειδικευμενοι σε αυτα ταζωα οπως στο εξωτερικο...:/:

ετσι ακριβως πεθανε και το δικο μου...και φρικαρα, ημουν και 12 χρονια μικροτερη..απο τοτε δε ξαναπηρα..:/:

Παιδια δεν μπορω αλλο χωρις κατοικιδιο! Ιδιως οταν ειμαι ολη μερα σε αυτο το σαιτ που σας βλεπω να συζητατε για τα κατοικιδια σας ενω εγω δεν εχω...:( :cry: Οι γονεις μου λενε οτι θα παρουμε το καλοκαιρι μετακομιζοντας στο μεγαλο καινουριο μας σπιτι...Εγω δεν μπορω! Εστω ενα παπαγαλακι η ενα χαμστερακι η οτιδηποτε... Δεν μπορω χωρις κατοικιδιο για 5 ολοκληρους μηνες!:( :( :cry:

εδω αντεξες τοσο καιρο για 5 μηνες κανε υπομονη

τι ζωακι θα παρετε Νιαου?

Σκυλακι θα παρουμε, εγω θελω λαμπραντορ ή γολντεν ριτριβερ(η μαμα μου δε θελει να παρουμε αδεσποτο αλλα ρατσας, αλλιως φυσικα και θα επαιρνα αδεσποτο...)
αλλα η μαμα μου θελει κοκερ σπανιελ οπως ειχαμε παλια...
Βεβαια βλεπω τοσα ζωακια, ταιζω αδεσποτα...να, θελω κι ενα δικο μου... Εχθες παλι πηγαμε σε κατι φιλους που ειχαν ενα γκολντεν ριτριβερ κι ενα παπαγαλακι ή love bird δεν καταλαβα ακριβως, πολυ ομορφο, μπλε ηλεκτρικ με ασπρο και γκρι. Εστω ενα τετοιο ζωακι, ενα που δε σου δινει το ποδι του η που τριβεται πανω σου, ενα ζωακι που γεμιζει το δωματιο σου με το κελαηδημα του... Εχθες λοιπον το κοιτουσα για πολυ ωρα και με κοιτουσε κι εκεινο...Αρχισα να του τραγουδαω...Εκλεινε σιγα σιγα τα ματια του και με κοιταζε πλαγια... Στο τελος κοιμηθηκε το μωρο μου...Ειναι τοσο γλυκο... Μπορει να μην ειναι σαν το σκυλο η τη γατα αλλα ειναι πολυ γλυκο ζωακι και με αισθηματα,... Αυτο θελω...Το ειπα στη μαμα μου και μου ειπε... οτι θα το σκεφτει! Σχεδον ναι δηλαδη! Θα προσπαθησω να την πεισω να μου το παρει συντομα αλλιως το πιο φυσιολογικο ειναι να της το ζητησω για τα γενεθλια μου...:)

5 μηνες δεν ειναι τιποτα;) προσπαθησε ομως στο μεταξυ να την πεισεις μηπως παρετε αδεσποτακι.υπαρχουν εξαλλου και καποια που μοιαζουν λιγο και με καθαροαιμα

5 μηνες δεν ειναι τιποτα;) προσπαθησε ομως στο μεταξυ να την πεισεις μηπως παρετε αδεσποτακι.υπαρχουν εξαλλου και καποια που μοιαζουν λιγο και με καθαροαιμα

Αδεσποτο δε με αφηνει με τιποτα...Εξαλλου τωρα μενουμε στην οικογενειακη πολυκατοικια μας, θα μετακομισουμε τον Ιουνη σε ενα στρεμμα οικοπεδο οποτε θα εχουμε χωρο για να παρουμε σκυλακι και οτι θελουμε... Σε 5 μηνες δηλαδη...Ομως νιωθω οτι δεν αντεχω αλλο... Η μαμα μου δεν συμφωνει να παρουμε τωρα αλλο ζωακι οπως παπαγαλακι αλλα στα γενεθλια μου (σε 2 μηνες περιπου) συμφωνει. Αυριο θα παμε μαζι σε πετ σοπ για να διαλεξω ενα και να αγορασω βιβλιο με τα παντα για ενα παπαγαλακι...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back