Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε χρειαζεται να τα ταιζουμε κατεψυγμενα ζωακια! Εξξαλου πρωτον πιο υγιεινη ειναι η ξηρα τροφη και δευτερον εδω μιλαμε για τα ποντικια με αγαπη και δεν τα παρουσιαζουμε ως κατεψυγμενο γατισιο φαγητο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Νταξει και το κοτοπουλακι ωραιο ειναι και το μοσχαρακι απλα να μη το παρακανουμε.Και τα καροτα καλα ειναι αμα κανεις διαιτα

Αλλα νομιζω πος ξεφηγαμε το θεμα ειναι τα χαμστερακια και ο τσαρλι που ειναι πανεμορφος.

anabou
Διάσημο μέλος

Γωγω
Δραστήριο μέλος
η Κλαρα,το οποιο ειχα σωσει απο ενα αθλιο υπογειο πετ-σοπ οπου δεν υπηρχε ουτε φως,πεθανε πριν κατι μηνες αφου ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ.για πολελς μερες δεν μπουορυσε νακουνηθει ουτε ν'ανοιξει τα ματακι της.δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχουν κτηνιατροι ειδικευμενοι σε αυτα ταζωα οπως στο εξωτερικο...![]()
ετσι ακριβως πεθανε και το δικο μου...και φρικαρα, ημουν και 12 χρονια μικροτερη..απο τοτε δε ξαναπηρα..

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
:cry: Οι γονεις μου λενε οτι θα παρουμε το καλοκαιρι μετακομιζοντας στο μεγαλο καινουριο μας σπιτι...Εγω δεν μπορω! Εστω ενα παπαγαλακι η ενα χαμστερακι η οτιδηποτε... Δεν μπορω χωρις κατοικιδιο για 5 ολοκληρους μηνες!
:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα η μαμα μου θελει κοκερ σπανιελ οπως ειχαμε παλια...
Βεβαια βλεπω τοσα ζωακια, ταιζω αδεσποτα...να, θελω κι ενα δικο μου... Εχθες παλι πηγαμε σε κατι φιλους που ειχαν ενα γκολντεν ριτριβερ κι ενα παπαγαλακι ή love bird δεν καταλαβα ακριβως, πολυ ομορφο, μπλε ηλεκτρικ με ασπρο και γκρι. Εστω ενα τετοιο ζωακι, ενα που δε σου δινει το ποδι του η που τριβεται πανω σου, ενα ζωακι που γεμιζει το δωματιο σου με το κελαηδημα του... Εχθες λοιπον το κοιτουσα για πολυ ωρα και με κοιτουσε κι εκεινο...Αρχισα να του τραγουδαω...Εκλεινε σιγα σιγα τα ματια του και με κοιταζε πλαγια... Στο τελος κοιμηθηκε το μωρο μου...Ειναι τοσο γλυκο... Μπορει να μην ειναι σαν το σκυλο η τη γατα αλλα ειναι πολυ γλυκο ζωακι και με αισθηματα,... Αυτο θελω...Το ειπα στη μαμα μου και μου ειπε... οτι θα το σκεφτει! Σχεδον ναι δηλαδη! Θα προσπαθησω να την πεισω να μου το παρει συντομα αλλιως το πιο φυσιολογικο ειναι να της το ζητησω για τα γενεθλια μου...

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
προσπαθησε ομως στο μεταξυ να την πεισεις μηπως παρετε αδεσποτακι.υπαρχουν εξαλλου και καποια που μοιαζουν λιγο και με καθαροαιμαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
5 μηνες δεν ειναι τιποταπροσπαθησε ομως στο μεταξυ να την πεισεις μηπως παρετε αδεσποτακι.υπαρχουν εξαλλου και καποια που μοιαζουν λιγο και με καθαροαιμα
Αδεσποτο δε με αφηνει με τιποτα...Εξαλλου τωρα μενουμε στην οικογενειακη πολυκατοικια μας, θα μετακομισουμε τον Ιουνη σε ενα στρεμμα οικοπεδο οποτε θα εχουμε χωρο για να παρουμε σκυλακι και οτι θελουμε... Σε 5 μηνες δηλαδη...Ομως νιωθω οτι δεν αντεχω αλλο... Η μαμα μου δεν συμφωνει να παρουμε τωρα αλλο ζωακι οπως παπαγαλακι αλλα στα γενεθλια μου (σε 2 μηνες περιπου) συμφωνει. Αυριο θα παμε μαζι σε πετ σοπ για να διαλεξω ενα και να αγορασω βιβλιο με τα παντα για ενα παπαγαλακι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool