RedCat
Διάσημο μέλος
ο Τσε μου δυστυχώς από χθες παρουσιάζει ένα πρόβλημα που δεν το είχα ξαναπαρατηρήσει. αυτό που είδα είναι ότι μετά τον ύπνο όταν πάει να χασμουρηθεί του έρχεται ταυτόχρονα και τάση προς εμετο, χωρίς όμως να κάνει. Μετά παίρνει την γνωστή "στάση εμετού" σαν να περιμένει, καθώς και γλείφεται αλλα δεν του ξανάρχεται. Επίσης για λίγο μετά κάνει "αναστεναγμούς" σαν να θέλει περισσότερο αέρα, τον ακούω λίγο σαν "μπουκωμένο" στην αναπνοή και το νιαουριτό του (εδώ θα γελάσετε) ακούγεται λίγο βραχνό (ίσως κάτι να τον ενοχλεί και στο λαιμό)
.Περιττό να σας πω ότι έχω τρελάνει τον κ.Πάνο και την κ.Μίλυ στα τηλέφωνα (οι άνθρωποι ευγενέστατοι και κατοπιστικότατοι κάθε φορά), οι οποίοι ήταν καθησυχαστικοί, καθώς ο Τσε, τρώει, κοιμαται παίζει και πάει στην άμμο του κανονικά. Παρόλαυτα σήμερα πήρα την Defurr, την έφαγε κανονικά αλλα μετά από λίγο την έκανε εμετό, (μόνο αυτή όμως, παρότι είχε φάει πριν). Τι να πω. αύριο το πρωι θα τον πάω για να δω τι συμβαίνει. Εσείς είχατε παρόμοια συμπτώματα με τα παραπάνω ποτέ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ο Σιαμέζος μας ο Ηρακλής είχε πάθει δυό φορές φαρυγγίτιδα. Και τις δύο φορές τα συμπτώματά του ήταν: βραχνάδα έντονη, τάση για εμετό (επειδή η φλεγμονή ήταν σε τέτοιο σημείο που του ξυπνούσε το αντανακλαστικό του εμετού) και ναυτία (αυτό που λες ότι κάθεται στη στάση του εμετού και γλείφεται). Βέβαια, εκτός από όλα αυτά είχε και υψηλό πυρετό, δεν έτρωγε και δεν έπινε καθόλου (τον είχαμε με ορό) και επίσης δεν έγλειφε το τρίχωμά του που είχε γίνει κάπως σαν τζίβα και με άσχημη μυρωδιάΕσείς είχατε παρόμοια συμπτώματα με τα παραπάνω ποτέ?
Και τις δυό φορές όμως, το μόνο που χρειάστηκε ήταν ορός και αντιβίωση για καμιά βδομάδα.Αν ο Τσε δεν έχει πυρετό, δε νομίζω ότι είναι αυτό πάντως. Ίσως τριχόμπαλα, όπως είπε κι η Φρόσω, ίσως κάτι να του 'χει σταθεί στο λαιμό, ίσως είναι κάποια παρόμοια μόλυνση με του Ηρακλή, αλλά σε πολύ πιο ελαφριά μορφή.
Περαστικά σας και πάλι! Πες μας νέα...
RedCat
Διάσημο μέλος
πάντως αυτό που μου λες Αλίκη "φέρνει" αρκετά κοντά στην περιγραφή. ίσως να είναι και κάποιος ερεθισμός από κάτι που κατάπιε...θα δει και ο γιατρός.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. θα σας ενημερώσω.

Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

marigo173
Δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
πήγαμε χθες και για τον Τσε και για τα εμβόλια της μικρής. Αυτό που παρατήρησε ο γιατρός μετά από λεπτομερή εξέταση είναι οτι τελικά είναι ερεθισμένος ο φάρυγγας του. Παρόλαυτά η θερμοκρασία του ήταν φυσιολογική πράγμα που δεν δείχνει φλεγμονή. για το λόγο αυτό μου είπε να μην του δώσουμε αντιβίωση αρχικά και να δούμε πως πάει. Μου είπε βέβαια ότι καλό θα ήταν να ενισχυθεί η άμυνα του οργανισμού του, η οποία μπορεί να έχει πέσει για διάφορους λόγους (βλεπε στρες στείρωση και η μικρούλα μας) και έτσι του κάναμε ενδοαποπαρασίτωση και μου έδωσε κάποιο υγρό που θα του δίνω για 10 μέρες με σύριγγα (συγνωμη δεν θυμάμαι πως το λενε). Στο διάστημα αυτό θα τον παρακολουθώ για αλλαγές στην όρεξη, πυρετό κλπ και αν χρειαστεί του δίνουμε και αντιβίωση. Προς το παρόν σήμερα ξύπνησε ευθιάδετος, τρώει, παίζει και με την μικρή.
Η μικρούλα μας από την άλλη, σαν να μην κατάλαβε τίποτα από το εμβόλιο. Μια χαρά και μέσα στο τρελλό παιχνίδι!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
πανε καλα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
.Τι λες?Πάντως σήμερα είναι λίγο καλύτερα (να μην τον ματιάσω).
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Φτάνει να μην μπερδευτεί ο Τσε (ή κανένας άλλος)και αρχίσει να την δαγκώνει. Μόνο πρόσεχε μην την φωνάζεις εσύ Μαστίχα-Νεφέλη, ο Γιώργος Σμαράγδα και ο Τσε "νια νια νια" Θα τρελαθεί το κακόμοιρο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool