Ο Τσε αύριο πάει στο γιατρό

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
καλησπέρα και από μένα,
ο Τσε μου δυστυχώς από χθες παρουσιάζει ένα πρόβλημα που δεν το είχα ξαναπαρατηρήσει. αυτό που είδα είναι ότι μετά τον ύπνο όταν πάει να χασμουρηθεί του έρχεται ταυτόχρονα και τάση προς εμετο, χωρίς όμως να κάνει. Μετά παίρνει την γνωστή "στάση εμετού" σαν να περιμένει, καθώς και γλείφεται αλλα δεν του ξανάρχεται. Επίσης για λίγο μετά κάνει "αναστεναγμούς" σαν να θέλει περισσότερο αέρα, τον ακούω λίγο σαν "μπουκωμένο" στην αναπνοή και το νιαουριτό του (εδώ θα γελάσετε) ακούγεται λίγο βραχνό (ίσως κάτι να τον ενοχλεί και στο λαιμό):( .
Περιττό να σας πω ότι έχω τρελάνει τον κ.Πάνο και την κ.Μίλυ στα τηλέφωνα (οι άνθρωποι ευγενέστατοι και κατοπιστικότατοι κάθε φορά), οι οποίοι ήταν καθησυχαστικοί, καθώς ο Τσε, τρώει, κοιμαται παίζει και πάει στην άμμο του κανονικά. Παρόλαυτα σήμερα πήρα την Defurr, την έφαγε κανονικά αλλα μετά από λίγο την έκανε εμετό, (μόνο αυτή όμως, παρότι είχε φάει πριν). Τι να πω. αύριο το πρωι θα τον πάω για να δω τι συμβαίνει. Εσείς είχατε παρόμοια συμπτώματα με τα παραπάνω ποτέ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελπιζω να μην ειναι κατι ανησυχητικο και να περασει συντομα!περιμενουμε νεα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως ειναι τριχομπαλες που δεν μπορει να της βγαλει? αντε αυριο περιμενουμε νεα

Άχου, περαστικούλια σας. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό. Μπορεί να τον κόλλησε και τίποτα το πιτσιρίκι ή να κατάπιε τίποτα περίεργο. Υπομονή μέχρι αύριο:/:

Περαστικα κι ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο!!!

Περαστικά του!!
Εσείς είχατε παρόμοια συμπτώματα με τα παραπάνω ποτέ?
Ο Σιαμέζος μας ο Ηρακλής είχε πάθει δυό φορές φαρυγγίτιδα. Και τις δύο φορές τα συμπτώματά του ήταν: βραχνάδα έντονη, τάση για εμετό (επειδή η φλεγμονή ήταν σε τέτοιο σημείο που του ξυπνούσε το αντανακλαστικό του εμετού) και ναυτία (αυτό που λες ότι κάθεται στη στάση του εμετού και γλείφεται). Βέβαια, εκτός από όλα αυτά είχε και υψηλό πυρετό, δεν έτρωγε και δεν έπινε καθόλου (τον είχαμε με ορό) και επίσης δεν έγλειφε το τρίχωμά του που είχε γίνει κάπως σαν τζίβα και με άσχημη μυρωδιά :/: Και τις δυό φορές όμως, το μόνο που χρειάστηκε ήταν ορός και αντιβίωση για καμιά βδομάδα.
Αν ο Τσε δεν έχει πυρετό, δε νομίζω ότι είναι αυτό πάντως. Ίσως τριχόμπαλα, όπως είπε κι η Φρόσω, ίσως κάτι να του 'χει σταθεί στο λαιμό, ίσως είναι κάποια παρόμοια μόλυνση με του Ηρακλή, αλλά σε πολύ πιο ελαφριά μορφή.
Περαστικά σας και πάλι! Πες μας νέα...

είναι λίγο καλύτερα σήμερα και αποφάσισα να μην τον υποβάλω στην δοκιμασία του "ταξιδιού" προς τον γιατρό, αφού μίλησα και με την κυρία Μίλυ και με ρώτησε αν όλα τα υπόλοιπα γίνονται κανονικά (φαγητό,νερό, παιχνίδι, ύπνος, άμμος), είπαμε ότι αφού αύριο το απόγευμα ή την Τρίτη θα παω και την μικρή για εμβόλια να τα πάω μια φορά και τα 2 μαζί.
πάντως αυτό που μου λες Αλίκη "φέρνει" αρκετά κοντά στην περιγραφή. ίσως να είναι και κάποιος ερεθισμός από κάτι που κατάπιε...θα δει και ο γιατρός.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. θα σας ενημερώσω.:)

Περαστικά του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να ειναι εντλως καλά μεχρι τότε
:) :) :)

το ελπίζω και εγώ χριστίνα μου

ελπιζω κι εγω βρε Νοτα να μην ειναι κατι σοβαρο!πολλα φιλακια στον Τσε:kiss:

ευχαριστούμε Μάριελ, ο Τσε ανταποδίδει (με βραχνιασμένο νιαουριτο). Τελικά θα πάμε σήμερα το απόγευμα..για να δούμε (θα το συνδυάσουμε και με τα εμβόλια της μικρής)

αντε ολα καλα να ειναι:up:

Νότα, τι νέα; Πώς είναι ο Τσε; Τι σας είπε ο γιατρός;

καλημέρα παιδιά,
πήγαμε χθες και για τον Τσε και για τα εμβόλια της μικρής. Αυτό που παρατήρησε ο γιατρός μετά από λεπτομερή εξέταση είναι οτι τελικά είναι ερεθισμένος ο φάρυγγας του. Παρόλαυτά η θερμοκρασία του ήταν φυσιολογική πράγμα που δεν δείχνει φλεγμονή. για το λόγο αυτό μου είπε να μην του δώσουμε αντιβίωση αρχικά και να δούμε πως πάει. Μου είπε βέβαια ότι καλό θα ήταν να ενισχυθεί η άμυνα του οργανισμού του, η οποία μπορεί να έχει πέσει για διάφορους λόγους (βλεπε στρες στείρωση και η μικρούλα μας) και έτσι του κάναμε ενδοαποπαρασίτωση και μου έδωσε κάποιο υγρό που θα του δίνω για 10 μέρες με σύριγγα (συγνωμη δεν θυμάμαι πως το λενε). Στο διάστημα αυτό θα τον παρακολουθώ για αλλαγές στην όρεξη, πυρετό κλπ και αν χρειαστεί του δίνουμε και αντιβίωση. Προς το παρόν σήμερα ξύπνησε ευθιάδετος, τρώει, παίζει και με την μικρή.
Η μικρούλα μας από την άλλη, σαν να μην κατάλαβε τίποτα από το εμβόλιο. Μια χαρά και μέσα στο τρελλό παιχνίδι!:)

Περαστικά βρε Νότα. Μακάρι να είναι όντως "τίποτα"

Ευχομαι περαστικα και ολα ν α :) πανε καλα!

Μήπως ερεθίστηκε ο φάρυγγάς του από την πολλή προσπάθεια να μιλήσει και να πει "Σμαραγδα";:D

μπορεί να'ναι και αυτό. Γι'αυτό σκέφτομαι το μικρό μιας και είναι τόσο μαλακό να το βγάλω Μαστίχα (Χίου) για να έχει και ονοματεπώνυμο.:lol: .Τι λες?

Πάντως σήμερα είναι λίγο καλύτερα (να μην τον ματιάσω).

Σμαράγδα Μαστίχα; Δεν παίρνετε κανα δυό γατάκια ακόμη για να υλοποιήσετε όλες σας τις τρελές ιδέες; Πάντως το Μαστίχα μου αρέσει πολύ:up: Φτάνει να μην μπερδευτεί ο Τσε (ή κανένας άλλος)και αρχίσει να την δαγκώνει.
Μόνο πρόσεχε μην την φωνάζεις εσύ Μαστίχα-Νεφέλη, ο Γιώργος Σμαράγδα και ο Τσε "νια νια νια" Θα τρελαθεί το κακόμοιρο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back