Ο Τσε αύριο πάει στο γιατρό

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
"νια νια νια" μου φαίνεται θα καταλήξει αυτό το γατί:lol: :lol: (τόσο που το κρυφοδαγκώνει ο Τσε)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"νια νια νια" μου φαίνεται θα καταλήξει αυτό το γατί:lol: :lol: (τόσο που το κρυφοδαγκώνει ο Τσε)

Συγνώμη αλλά σασ πιάνω όλες αδιάβαστες,καμία και κανένας το τονίζω δεν πρόσεξε το όνομα του μικρούλι,λέγετε:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: ''Ο Γέρο Νέγρο Τζιν'' από το τραγούδι:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: και αν δεν το ξέρετε να το μάθετε γιατί θα σας εξετάσω:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω ξερω 'Ο γερο νεγρο Τζιμ" Ο Τζιν ποιος ειναι?

Συγνώμη αλλά σασ πιάνω όλες αδιάβαστες,καμία και κανένας το τονίζω δεν πρόσεξε το όνομα του μικρούλι,λέγετε:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: ''Ο Γέρο Νέγρο Τζιν'' από το τραγούδι:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: και αν δεν το ξέρετε να το μάθετε γιατί θα σας εξετάσω:lol: :lol: :lol::lol:

Εγω ξερω 'Ο γερο νεγρο Τζιμ" Ο Τζιν ποιος ειναι?
Σωστή όπως πάντα Ισμήνη. Επίσης εκτός από Τζιμ θα μπορούσε να ονομαστεί Γουίλυ (ο μαύρος θερμαστής από το Τζιπουτί);) :lol: :lol:

:up: :up: :up: :up: Σωστές σας βρίσκω αν έγραψα Τζιμ αντί για Τζιν δικό μου λάθος.
''Ο γέρο νέγρο Τζιν σ΄ολόκληρο το Χαρλεμ,κορνέτα δευτερή δεν είχε σαν και σένα''παλιό τραγούδι,νομίζω η Φαραντούρη το τραγουδούσε κάπου μετά λέει ''λευκοί και νέγροι δίνουνε τα χέρια''Εεεε Πρίγκιπας ο ένας,αλητάκος ο άλλος,βγήκε το όνομα.:lol: :lol: :lol: :lol:

:up: :up: :up: :up: Σωστές σας βρίσκω αν έγραψα Τζιμ αντί για Τζιν δικό μου λάθος.
''Ο γέρο νέγρο Τζιν σ΄ολόκληρο το Χαρλεμ,κορνέτα δευτερή δεν είχε σαν και σένα''παλιό τραγούδι,νομίζω η Φαραντούρη το τραγουδούσε κάπου μετά λέει ''λευκοί και νέγροι δίνουνε τα χέρια''Εεεε Πρίγκιπας ο ένας,αλητάκος ο άλλος,βγήκε το όνομα.:lol: :lol: :lol: :lol:
Λοιπόν Πόπη εισαι φοβερή. Πάλι τα ιδια..Τζιν επιμένεις:up:
Μηπως να τον βγαλεις Κοτλέ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ναι βρε παιδιά "ο γέρο-νέγρο Τζιμ" είναι το τραγούδι! Αν και δεν καταλαβαίνω σε ποιο γατάκι αναφέρεστε..εγώ για τη δικιά μου μιλούσα:)

Για το μαυρο της Πόπης. Αυτο που ειναι και στην υπογραφή της.

Μη με μαλώνετε μωρέ:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: λάθος Τζιμ.
Νότα έχεις δίκιο το έκανα ανω κάτω το θέμα σου.:redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:

σιγά μωρέ:) . όλα καλά, απλά δεν είχα καταλάβει γιατί το δικό μου το καημένο είναι λευκό (στο περισσότερο του μέρος τουλάχιστον) και αναρωτιόμουν, γιατί το έρμο να το βγάλω ο γέρο-νέγρο Τζιμ?????:lol:

Μη με μαλώνετε μωρέ:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: λάθος Τζιμ.
Νότα έχεις δίκιο το έκανα ανω κάτω το θέμα σου.:redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
Δεν σε μαλώνουμε!!! Πλακα κανουμε, επειδη εχω την εντυπωση οτι εισαι ανθρωπος που του αρεσουν οι πλάκες.
Βεβαια σημερα ειναι αργα για να σου απαντησω και για πλακες, επειδη διαβασα αυτα:( :(
Νοτα μπαχαλο στο καναμε το θεμα...:redface: :redface:

Δεν σε μαλώνουμε!!! Πλακα κανουμε, επειδη εχω την εντυπωση οτι εισαι ανθρωπος που του αρεσουν οι πλάκες.
Βεβαια σημερα ειναι αργα για να σου απαντησω και για πλακες, επειδη διαβασα αυτα:( :(
Νοτα μπαχαλο στο καναμε το θεμα...:redface: :redface:

Κι εγώ πλάκα έκανα ώρες ώρες αν μου κολλήσει κάτι λάθος αντε να μου το ξεκολήσεις:redface: :redface: :redface: :redface:
Νότα και πάλι sorry πως το λέτε εσείς εδώ γιτί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(ατάκα της Βασιλειάδου από τη θεία από το Σικάγο)
Ισμήνη χωρίς να θέλω να το δραματοποιήσω για έναν άνθρωπό που έχει πάει και έχει έρθει 2 φορε μέσα σε 4 χρόνια για μένα αυτά είανι έπαινος:redface: :redface: :redface: :redface:

δεν πειράζει για το θέμα κορίτσια, μην ντρέπεστε...:) ας μην χρειάζεται να παει ξανά ο Τσε μου στον γιατρό και ας γίνουν μπάχαλο όσα θέματα θέλουν (υστερική μητέρα).

Πόπη, ότι και να πω είναι λίγο (για την ιστορία με την δουλειά σου μιλάω). Εγώ αν ημουν μητέρα θα απαιτούσα έξτρα αγάπη από κάποιον για τα παιδιά μου τις ώρες που είμαι μακρια. δεν καταλαβαίνω.. Είμαστε και οι δύο άνεργες δηλαδή. Εσύ από πολύ ενδιαφέρον (που έδειξες) και εγώ από πολύ αδιαφορία (που έδειξαν άλλοι). Ολα καλά όλα ανθηρά (που έλεγε και ο Σταυρίδης)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back