ruko
Διάσημο μέλος
Όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί, δεν τον είδα πουθενά. Πράγμα περίεργο, γιατί συνήθως με ακολουθεί καταπόδας. Τον έψαξα λίγο μήπως κοιμόταν πουθενά, αλλά όταν δεν εμφανίστηκε ούτε όταν πλενόμουν ούτε την ώρα του πρωινού, άρχισα να ανησυχώ σοβαρά. Έκανα άνω-κάτω το σπίτι, κοίταξα στα πιο απίθανα σημεία και τελικά πώς μου έκοψε να βγω στο μπαλκόνι και να κάνω ψι-ψι-ψι και τότε τον άκουσα να κλαίει. Είχε πέσει στην αυλή του από κάτω...
Ευτυχώς από κάτω έχουμε ημιυπόγεια με αυλές και ψηλή περίφραξη, οπότε δεν είχε πουθενά να φύγει. Κατέβηκα αμέσως κάτω με τη γατοφόρο, ευυχώς ήταν μέσα ο ιδιοκτήτης, ευγενέστατος και πολύ φιλόζωος απ' ό,τι κατάλαβα,
και μου άνοιξε αμέσως. Ο λεβέντης μου ήταν σώος και αβλαβής, αλλά είχε πάρει γερή τρομάρα. Ήταν χωμένος σε μια εσοχή της μάντρας, ψηλά, πίσω από κάτι φοίνικες (για να μη μιλήσω για τα υπόλοιπα φυτά που είχε ρημάξει κατά την πτώση του)
, πραγματικά στο πιο απροσπέλαστο σημείο όλης της αυλής και δεν έλεγε να βγει με ΤΙΠΟΤΑ. Είχε κουλουριαστεί στη γωνία και έκλαιγε. Τι πήγα και του μίλησα, τι φαΐ του κατέβασα, τίποτα αυτός. Τελικά έκανα κάτι ελιγμούς αλά Ιντιάνα Τζόουνς ανάμεσα στη βλάστηση, τον έπιασα και με τα πολλά τον έχωσα στη γατοφόρο. Το παληκάρι της φακής δεν έφερε σχεδόν καμιά αντίσταση, μόνο λίγο τραβήχτηκε έτσι για τα μάτια - σου λέει, μας βλέπει και ξένος άνθρωπος, δεν γίνεται να κάθομαι κοτζάμ γάτος να με σβερκώνουν!
Τράβα με κι ας κλαίω δηλαδή...Όταν τον ανέβασα πάνω ήταν λες και δεν είχε συμβεί τίποτα, έφαγε με όρεξη και τώρα είναι business as usual. Μάλλον χαίρεται που γύρισε στο σπίτι του...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Ευτυχώς, τέλος καλό, όλα καλά...
Τι κακό πια κι αυτό με τις γάτες και τα μπαλκόνια, λες και το 'χουν βάλει σκοπό να μας κάνουν εσώκλειστους!

ruko
Διάσημο μέλος
Σπανιοι ανθρωποι..Εμ τον ξυπνησα εμ με ευχαριστησε απο πανω..![]()
Μπράβο στο γείτονα!
Όχι σαν κάτι άλλους - μη μιλήσω τώρα...Τι κακό πια κι αυτό με τις γάτες και τα μπαλκόνια, λες και το 'χουν βάλει σκοπό να μας κάνουν εσώκλειστους!![]()
Πες το ψέματα, ξέρεις πόσους μήνες είχα κλειστά; Μια η Πετουλίτα που ήταν καινούρια, μια τα μικρά που είναι μικρά (και χαζά), η μπαλκονόπορτα δεν άνοιγε ποτέ. Πριν από 1-2 βδομάδες είπα και γω να ανοίξω και φούνταρε το βλαμμένο!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος
Το παληκάρι της φακής δεν έφερε σχεδόν καμιά αντίσταση, μόνο λίγο τραβήχτηκε έτσι για τα μάτια - σου λέει, μας βλέπει και ξένος άνθρωπος, δεν γίνεται να κάθομαι κοτζάμ γάτος να με σβερκώνουν!Τράβα με κι ας κλαίω δηλαδή...

Ευτυχώς, πήγαν όλα καλά!!!
χριστινα
Διάσημο μέλος

Μπραβο!!! Τρομαρα που πηρε.... Ελπιζω να του γινει και μαθημα!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Πριν από 1-2 βδομάδες είπα και γω να ανοίξω και φούνταρε το βλαμμένο!![]()

Φαντάζομαι την τρομάρα σου! Το έχω πάθει κι εγω με το Σίβα μια φορά παλιότερα. Ευτυχώς τέλος καλό!!!
Βάλια
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Πηγα να πάθω εγκεφαλικό γιατί θα μπορούσε να έχει βγει στο δρόμο. Μετά βέβαια κοιμόταν 2 μέρεσ σχεδόν συνέχεια, να συνέλθει απο το σοκ. Αλλά δεν ξανάπεσε ποτέ, προφανώς έμαθε το μάθημά του.
Ζιζούκα
Νεοφερμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Δύσκολο να έχεις αυτό το άγχος συνέχεια όμως.
Έχεις δοκιμάσει με κανένα πλέγμα απο αυτά τα πλαστικά; Στο παλιό μου σπίτι είχα βάλει στα κάγκελα και βοηθούσε γιατί παρόλο που ανέβαινε πάνω μπορούσε να γατζωθεί άμα γλυστρούσε.
Σε αυτό είναι λίγο πιο ασφαλή τα κάγγελα, οπότε έβαλα απλά πλέγμα να μην πηγαίνει στους γείτονες. Γενικά δεν είναι και το πιο καλαίσθητο πράγμα στον κόσμο, αλλά έχω βάλει να σκαρφαλώνουν φυτά πάνω, οπότε κάπως σώζεται η κατάσταση.
Εξάλλου δεν έχω και επιλογές γιατί ο δικός μου δεν θα ανεχόταν να τον βγάζω με επιτήρηση. Ειδικά το καλοκαίρι θέλει να είναι συνέχεια έξω στο μπαλκόνι.
RedCat
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Ο Ραούλ μου μια 2 φορές έχει καταφέρει να σφηνώσει σακούλες στο κεφάλι του γιατί όπου βρει τσάντα ή σακούλα χώνεται. Οπότε είχε περάσει το κεφάλι του στο χερούλι της πλαστκής σακούλας και έτρεχε πάνω κάτω φοβισμένος γιατί η σακούλα έκανε θόρυβο πίσω του όπως χτυπούσε στο πάτωμα. Ένα δράμα κι εγώ να τρέχω απο πίσω.

Οπότε μάλλον έτσι θα έπεσε και η δικιά σου, θα πανικοβλήθηκε. Πάλι καλά που τη βρήκατε δεν λες;;
RedCat
Διάσημο μέλος
Αν βάλεις τεντωμένο πλέγμα να ανεβαίνει λίγο πιο ψηλά απο τα κάγκελα, λες να έχουν κίνδυνο;
δυστυχώς η γατούλα μου η CD έπεσε από τέτοια "κατασκευή", τρόμαξε, το πλέγμα λύγισε και έπεσε από τον 5ο...ευτυχώς "βρήκε" σε τέντα και μέτα έπεσε στο δρόμο, γι'αυτό και σώθηκε αλλά από τότε όχί τέτοια..θα βάλω σε ένα τετράγωνο/ορθογωνιο του μπαλκονιού πλέγμα μέχρι τα κάγκελα (γιατί χωράνε από ανάμεσα) αλλά πλέγμα συρμάτινο στο χρώμα των καγκελων να μην φαίνεται και άσχημο και θα το κλείσω και απο΄το πλάι, ωστε να σχηματίσει το ορθογώνιο που λέγαμε. τώρα πάνω από το ταβάνι του μπαλκονιού μέχρι το κάγκελο θα βάλω αυτά τα διάφανα (τύπου ναϋλον που προφυλάσουν από τον αέρα σε κάποια μπαλκόνια,τα οποία "πιάνουν" πάνω στο κάγκελο...εγω θα μπαινοβγαίνω εκεί από την μπαλκονόπορτα της κουζίνας όπου θα τοποθετηθεί και πορτάκι για τα μικρά..θέλει λίγη μελέτη αλλά θα γίνει που θα πάει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool