Ο Φένστερ έπεσε!

ruko

Διάσημο μέλος

Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
Να λοιπόν που συνέβη και σε μας...
Όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί, δεν τον είδα πουθενά. Πράγμα περίεργο, γιατί συνήθως με ακολουθεί καταπόδας. Τον έψαξα λίγο μήπως κοιμόταν πουθενά, αλλά όταν δεν εμφανίστηκε ούτε όταν πλενόμουν ούτε την ώρα του πρωινού, άρχισα να ανησυχώ σοβαρά. Έκανα άνω-κάτω το σπίτι, κοίταξα στα πιο απίθανα σημεία και τελικά πώς μου έκοψε να βγω στο μπαλκόνι και να κάνω ψι-ψι-ψι και τότε τον άκουσα να κλαίει. Είχε πέσει στην αυλή του από κάτω...
Ευτυχώς από κάτω έχουμε ημιυπόγεια με αυλές και ψηλή περίφραξη, οπότε δεν είχε πουθενά να φύγει. Κατέβηκα αμέσως κάτω με τη γατοφόρο, ευυχώς ήταν μέσα ο ιδιοκτήτης, ευγενέστατος και πολύ φιλόζωος απ' ό,τι κατάλαβα,:up: και μου άνοιξε αμέσως.
Ο λεβέντης μου ήταν σώος και αβλαβής, αλλά είχε πάρει γερή τρομάρα. Ήταν χωμένος σε μια εσοχή της μάντρας, ψηλά, πίσω από κάτι φοίνικες (για να μη μιλήσω για τα υπόλοιπα φυτά που είχε ρημάξει κατά την πτώση του):lol:, πραγματικά στο πιο απροσπέλαστο σημείο όλης της αυλής και δεν έλεγε να βγει με ΤΙΠΟΤΑ. Είχε κουλουριαστεί στη γωνία και έκλαιγε. Τι πήγα και του μίλησα, τι φαΐ του κατέβασα, τίποτα αυτός.
Τελικά έκανα κάτι ελιγμούς αλά Ιντιάνα Τζόουνς ανάμεσα στη βλάστηση, τον έπιασα και με τα πολλά τον έχωσα στη γατοφόρο. Το παληκάρι της φακής δεν έφερε σχεδόν καμιά αντίσταση, μόνο λίγο τραβήχτηκε έτσι για τα μάτια - σου λέει, μας βλέπει και ξένος άνθρωπος, δεν γίνεται να κάθομαι κοτζάμ γάτος να με σβερκώνουν!:lol: Τράβα με κι ας κλαίω δηλαδή...
Όταν τον ανέβασα πάνω ήταν λες και δεν είχε συμβεί τίποτα, έφαγε με όρεξη και τώρα είναι business as usual. Μάλλον χαίρεται που γύρισε στο σπίτι του...:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρουλα ακριβως το ιδιο ειχε κανει και εμενα ενας γατος μου..Επεσε στο μπαλκονι απο κατω και εκει καθοταν και εκλαιγε..Τρεις η ωρα τη νυχτα!Πηγα κατω στον ιδιοκτητη και του ειπα να παρω το γατακι μου που επεσε στο μπαλκονι του..Ευτυχως ηταν πολυ καλος ανθρωπος πηγα τον πηρα και μου ειπε και ευχαριστω ο ανθρωπος..Σπανιοι ανθρωποι..Εμ τον ξυπνησα εμ με ευχαριστησε απο πανω..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω λαχτάρα Κυριακάτικα!! :blink::blink:
Ευτυχώς, τέλος καλό, όλα καλά...
Τι κακό πια κι αυτό με τις γάτες και τα μπαλκόνια, λες και το 'χουν βάλει σκοπό να μας κάνουν εσώκλειστους!:/:

Σπανιοι ανθρωποι..Εμ τον ξυπνησα εμ με ευχαριστησε απο πανω..:)

Μπράβο στο γείτονα!:up: Όχι σαν κάτι άλλους - μη μιλήσω τώρα...:down:

Τι κακό πια κι αυτό με τις γάτες και τα μπαλκόνια, λες και το 'χουν βάλει σκοπό να μας κάνουν εσώκλειστους!:/:

Πες το ψέματα, ξέρεις πόσους μήνες είχα κλειστά; Μια η Πετουλίτα που ήταν καινούρια, μια τα μικρά που είναι μικρά (και χαζά), η μπαλκονόπορτα δεν άνοιγε ποτέ. Πριν από 1-2 βδομάδες είπα και γω να ανοίξω και φούνταρε το βλαμμένο! :inlove:

Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά!!!

Το παληκάρι της φακής δεν έφερε σχεδόν καμιά αντίσταση, μόνο λίγο τραβήχτηκε έτσι για τα μάτια - σου λέει, μας βλέπει και ξένος άνθρωπος, δεν γίνεται να κάθομαι κοτζάμ γάτος να με σβερκώνουν!:lol: Τράβα με κι ας κλαίω δηλαδή...

:lol::lol::lol:

Ευτυχώς, πήγαν όλα καλά!!!

Παλι καλα που πηγαν ολα καλα!!!! :up::up::up:
Μπραβο!!! Τρομαρα που πηρε.... Ελπιζω να του γινει και μαθημα!!!

Πριν από 1-2 βδομάδες είπα και γω να ανοίξω και φούνταρε το βλαμμένο! :inlove:
:lol::lol::lol: Φαντάζομαι την τρομάρα σου! Το έχω πάθει κι εγω με το Σίβα μια φορά παλιότερα. Ευτυχώς τέλος καλό!!!:)

τέλος καλό όλα καλά!!!!! μένω σε μονοκατοικία, από πάνω εγώ και από κάτω μια μισότρελη και καθόλου φιλόζωη.... Ο Φουσκίτσας μου την έκανε από το παραθυράκι του μικρού μπάνιου και βρέθηκε από κάτω (είχα πλαστικό πλέγμα και το έβγαλε) τι να κάνω τι να κάνω???!!!! φυσικά δεν είχε πάθει τίποτα, δεν είναι και τόσο ψηλά.... ήταν από κάτω καμαρωτός και νιαούριζε να τον βγάλω από τη δύσκολη θέση. ..... κατέβασα καλάθι τυλιγμένο γύρω γύρω με καλώδιο της κεραίας της τηλεόρασης μπήκε μέσα σαν κύριος και τον ανέβασα πάνω!!!!! έφαγε κανα δυό στον πωπό αλλά δεν νομίζω να πολυκατάλαβε ..... αν και στο παράθυρο δεν ξαναπήγε!!!

Τυχερή ήσουν ruko, τέλος καλό όλα καλά. Κι εμένα ο Ραούλ μου όταν ήταν πιο μικρός, 1 έτους περίπου έπεσε απο το μπαλκόνι! Ξύπνησα το πρωί, δεν τον έβρισκα και επειδή έχω γίνει παρανοική κοίταξα κάτω απο το μπαλκόνι και τον είδα να μυρίζει το γκαζόν... Είχε πέσει απο τον τρίτο!
Πηγα να πάθω εγκεφαλικό γιατί θα μπορούσε να έχει βγει στο δρόμο. Μετά βέβαια κοιμόταν 2 μέρεσ σχεδόν συνέχεια, να συνέλθει απο το σοκ. Αλλά δεν ξανάπεσε ποτέ, προφανώς έμαθε το μάθημά του.

Πάλι καλά που σώθηκε ! Εμένα πριν από έναν μήνα έπεσε η Ζιζού μου από τον 5ο αλλά δυστυχώς δεν έζησε... Τουλάχιστον το δικό σου από την τρομάρα του δεν νομίζω να επιχειρήσει ξανά να ... βουτήξει!

εγώ χθες ξέχασα για 3 ώρες την Μαφάλντα στο μπαλκόνι και τρελλάθηκα από την αγωνία (πετάχτηκε έξω όταν ανοιξα για λίγο)....

Τι εννοείς, Νοτα; Δεν την βγάζεις στο μπαλκόνι μόνη της καθόλου;

όχι μόνο υπό επιτήρηση βγαίνουν στο μπαλκόνι. άσε έχω κακη εμπειρία από πτώση γάτας μου δις...σκέφτομαι για κάποια ασφαλη κατασκευή και κατόπιν θα τα αφήνω πιο ελεύθερα...ασε που το μπαλκόνι μου είναι αρκετά επικίνδυνο

Εισαι σε ψηλό όροφο ε;
Δύσκολο να έχεις αυτό το άγχος συνέχεια όμως.
Έχεις δοκιμάσει με κανένα πλέγμα απο αυτά τα πλαστικά; Στο παλιό μου σπίτι είχα βάλει στα κάγκελα και βοηθούσε γιατί παρόλο που ανέβαινε πάνω μπορούσε να γατζωθεί άμα γλυστρούσε.
Σε αυτό είναι λίγο πιο ασφαλή τα κάγγελα, οπότε έβαλα απλά πλέγμα να μην πηγαίνει στους γείτονες. Γενικά δεν είναι και το πιο καλαίσθητο πράγμα στον κόσμο, αλλά έχω βάλει να σκαρφαλώνουν φυτά πάνω, οπότε κάπως σώζεται η κατάσταση.

Εξάλλου δεν έχω και επιλογές γιατί ο δικός μου δεν θα ανεχόταν να τον βγάζω με επιτήρηση. Ειδικά το καλοκαίρι θέλει να είναι συνέχεια έξω στο μπαλκόνι.

είμαι στον τέταρτο, με τσιμέντο κάτω, οπότε καταλαβαίνεις. Ο Τσε έχει μάθει και δεν διαμαρτύρεται..επειδή το μπαλκόνι πιάνει περιμετρικά το σπίτι σκέφτομαι να "αχρηστεύσω" την μια του γωνία για μας (που ούτως ή αλλως δεν μας χρησιμεύει και να κάνω μια κατασκευή (με πλέγμα και άλλα όμως) για τα μικρούλια μου...

Αν βάλεις τεντωμένο πλέγμα να ανεβαίνει λίγο πιο ψηλά απο τα κάγκελα, λες να έχουν κίνδυνο;

Εμενα επεσε απο τον τριτο η Ριγα μου οταν ελειπα στην Αθηνα.Την βρηκε ο φιλος μου οταν πηγε να ταισει τις γατες.Ειχε μια σακουλα τροφης για γατες στο κεφαλι της(αδεια)απο αυτες που εχουν ενα πλαστικο και ανοιγο-κλεινουν.Ειχε σφινωσει εκει και δεν ξερω πως τα καταφερε και χωρεσε απο τα καγκελα και επεσε(τους εχω ανοιχτα το μπαλκονι διοτι ειναι η αμμος εξω)αλλα τωρα ειναι καλα και πλεον δεν υπαρχουν πουθενα σακουλες για να βρει...

Αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο, θα ήταν κωμικοτργικό το περιστατικό αυτό.. . Έπεσε απο το μπαλκόνι με σακούλα στο κεφάλι...
Ο Ραούλ μου μια 2 φορές έχει καταφέρει να σφηνώσει σακούλες στο κεφάλι του γιατί όπου βρει τσάντα ή σακούλα χώνεται. Οπότε είχε περάσει το κεφάλι του στο χερούλι της πλαστκής σακούλας και έτρεχε πάνω κάτω φοβισμένος γιατί η σακούλα έκανε θόρυβο πίσω του όπως χτυπούσε στο πάτωμα. Ένα δράμα κι εγώ να τρέχω απο πίσω. :)
Οπότε μάλλον έτσι θα έπεσε και η δικιά σου, θα πανικοβλήθηκε. Πάλι καλά που τη βρήκατε δεν λες;;

Αν βάλεις τεντωμένο πλέγμα να ανεβαίνει λίγο πιο ψηλά απο τα κάγκελα, λες να έχουν κίνδυνο;

δυστυχώς η γατούλα μου η CD έπεσε από τέτοια "κατασκευή", τρόμαξε, το πλέγμα λύγισε και έπεσε από τον 5ο...ευτυχώς "βρήκε" σε τέντα και μέτα έπεσε στο δρόμο, γι'αυτό και σώθηκε αλλά από τότε όχί τέτοια..θα βάλω σε ένα τετράγωνο/ορθογωνιο του μπαλκονιού πλέγμα μέχρι τα κάγκελα (γιατί χωράνε από ανάμεσα) αλλά πλέγμα συρμάτινο στο χρώμα των καγκελων να μην φαίνεται και άσχημο και θα το κλείσω και απο΄το πλάι, ωστε να σχηματίσει το ορθογώνιο που λέγαμε. τώρα πάνω από το ταβάνι του μπαλκονιού μέχρι το κάγκελο θα βάλω αυτά τα διάφανα (τύπου ναϋλον που προφυλάσουν από τον αέρα σε κάποια μπαλκόνια,τα οποία "πιάνουν" πάνω στο κάγκελο...εγω θα μπαινοβγαίνω εκεί από την μπαλκονόπορτα της κουζίνας όπου θα τοποθετηθεί και πορτάκι για τα μικρά..θέλει λίγη μελέτη αλλά θα γίνει που θα πάει...:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back