aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ευτυχώς που τον πήραμε είδηση δε λες τίποτα! Τρέμω στη σκέψη να είχε συμβεί μέρα και να ήταν μόνο η μητέρα μου σπίτι. Το πιθανότερο ήταν να νόμιζε ότι κάπου έχει χωθεί και κοιμάται. Θα το πέρναμε είδηση αργά το απόγευμα που θα γυρνούσαμε εγώ κι ο Κώστας....Και ο Παύλας έχει πέσει 2 φορές από το μπαλκόνι κυνηγώντας μια πεταλούδα και ο Τελίας μία φορά κυνηγώντας τον Παύλα. Το σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να τους παίρνουμε χαμπάρι όταν πέφτουν για να τους μαζεύουμε!
Σκέψου Ασπασία να μην τον έπαιρνες χαμπάρι!!!!
Πάντως, τον πρώτο καιρό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μπορεί να του άρεσε το κάτω...
Όσο για το να του άρεσε κάτω, χλωμό το βλέπω. Με το που έπεσε πρέπει να χώθηκε κάτω από το αυτοκίνητο και όταν τελικά βγήκε τον βούτηξα και το πήρα μέσα. Δεν πρόλαβε να καταλάβει πολλά. Άσε που ήταν 8-9 μηνών που τον πήρα σπίτι και το έξω το ήξερε πολύ καλά, αν και άρρωστος τότε, οπότε τόσους μήνες αν ήθελε θα το'χε σκάσει νωρίτερα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(*)Sofia(*)
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Αχ βρε Ασπασία πολύ γέλασα με την περιγραφή σου! Πάλι καλά που είχε αίσιο τέλος η ιστορία και ο Χιόνης είναι στο σπίτι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ήρθε η ώρα σαν μεγαλύτερη και παλιότερη να σας πω μερικά πράγματα. Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτείτε και να λειτουργήσετε σαν υπεύθυνοι συγκάτοικοι γάτας. Χωρίς να θέλω να είμαι κακή μαζί σας οφείλετε να παραδεχτείτε ότι τα έχετε κάνει μαντάρα. Πρώτο λάθος. Τι θα πει πέσαμε για ύπνο; Απο πότε με γάτα στο σπίτι κοιμάστε; Τι είμαστε εμείς οι υπόλοιποι που δεν κοιμόμαστε; Δεν απαντώ γιατί έχω τρόπους. Και άντε κοιμηθήκατε, να δεχτώ το "η σαρξ ασθενής", αλλά χωρίς να περιμένετε να ξεμαστουρώσει το έρμο το ζωντανό; Και ερωτώ καλοπροαιρέτως πάντα: Μήπως το κάτνιπ τελικά το πήρατε εσείς; Και εάν το κάνατε με ποιο δικαίωμα παίρνετε τη χαρά του ζωντανού απο τη μύτη; Τέλος πάντων δεν έχω στοιχεία και δεν συνεχίζω. Και καλά τη πέσατε για ύπνο, αλλά δεν είχατε καν την ευαισθησία να φροντίσετε να είσαστε κατάλληλα ντυμένοι. Ποια η θέση του ζωντανού; Πρώτα σαλτάρει απο το μπαλκόνι μέσα στα μαύρα σκοτάδια και ίσως και μέσα στη μαύρη μαστούρα και εκτός απο τον σκληρό κόσμο εκεί έξω και τη γκόμενα τη γάτα την οποία δεν ξέρει και τι να κάνει -εξαιτίας σας πάλι- τι άλλο του 'ρχεται κατακούτελα; Ένας τύπος με μποξεράκι -πολύ πιθανόν με ηλίθια ζωάκια επάνω- και μια τρεις λαλούν και οκτώ χορεύουν με μπειμπ ντολ -πολύ ψυλιάζομαι ροζ με λελουδάκια- και παντοφλίτσες, πασουμάκια-πολύ πιθανόν και αυτές ροζ και με φουντίτσες-. Και σε ρωτάω είναι να μην εξαφανιστεί απο προσώπου γης το ζωντανό; Δεν ήταν τρομαγμένο, τη ξεφτίλα μπροστά στα μάτια της γενιάς του πήγαινε να γλυτώσει. Χάθηκε να κοιμόσαστε με μια φόρμα εργασίας, μια γυμναστικής μια φόρμα κέικ εν ανάγκη; Σαν διαφήμιση για στρώματα έπρεπε να βγείτε στο δρόμο; Άσε που ψυλιάζομαι ότι εσύ βγήκες στο δρόμο και με μάσκα στη μούρη, αλλά δεν έχω στοιχεία και ως γνωστόν εγώ ανακρίβειες και λάθος κριτικές δε κάνω. Και άντε τα κάνατε όπως τα κάνατε ένα "πάω να ρίξω φόλα στο κοπρόγατο" χάθηκε να πείτε, μπας και ξεγελαστούν οι δεκάδες γάτες που σας βλέπανε, άλλο αν εσείς δεν τις βλέπατε να περισώσει ο έρμος ο Χιόνης κάτι απο την αξιοπρέπεια του απέναντι στο αλανιάρικο είδος του; Τέτοια ανευθυνότητα πια; Ένα έχω να σας πω, αλλά δεν το λέω γιατί δεν μου αρέσει να κρίνω και να επικρίνω τις πράξεις των άλλων.
Υ.Γ. Ν αγοραστεί πάραυτα ο κατάλληλος εξοπλισμός για την διάσωση γάτου τη νύχτα, είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε και επίσης να νοικιάσετε απο το βίντεοκλαμπ την "διάσωση του στρατιώτη Ράιαν" όπου περιέχονται ή μη τι άλλο χρήσιμες πληροφορίες για την ενδυματολογική πλευρά του θέματος. Όχι Άσπασία το "Σώστε τον Γουίλυ" δεν είναι σχετικό, γιατί σε έχω ικανή την επόμενη φορά να βγεις με μαγιό εσύ και ο Κώστας με βατραχοπέδιλα......

Ismini
Διάσημο μέλος
Χάθηκε να κοιμόσαστε με μια φόρμα εργασίας, μια γυμναστικής μια φόρμα κέικ εν ανάγκη; Σαν διαφήμιση για στρώματα έπρεπε να βγείτε στο δρόμο;
γιατί σε έχω ικανή την επόμενη φορά να βγεις με μαγιό εσύ και ο Κώστας με βατραχοπέδιλα......![]()
Ελεος! Τι γελιο ειναι αυτο!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ασπασία, χίλια συγγνώμη......έχω λυώσει στο γέλιο!!!!!!!!!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος

Να'στε καλά Ασπασία και Νερίνα έχω ξεκαρδιστεί από τα γέλια, κόντεψα να πέσω κάτω απ'την καρέκλα και εννοείται κλαίω αλλά δεν φοράω μασκαρα για να τρέξει! Ευτυχώς δηλαδή που είχε αίσιο τέλος η ιστορία και μπορούμε να το κανιβαλλίζουμε!!!!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
τελος παντων σημασια εχει που δεν χτυπησε το καημενο.παντως θα του εγινε μαθημα τοσο που τρομαξε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
παλι καλα που ο γειτονας λειπει συχνα 
Τελος καλο ολα καλα ασπασια μου αρεσει που χθες λεγαμε για "το λαθος σου" να τον αφηνεις να κοιμαται μεσα τωρα δεν σε βλεπω να τον ξαναφησεις να κοιμαται εξω

Τελος καλο ολα καλα ασπασια μου αρεσει που χθες λεγαμε για "το λαθος σου" να τον αφηνεις να κοιμαται μεσα τωρα δεν σε βλεπω να τον ξαναφησεις να κοιμαται εξω![]()
H θα κοιμαται μαζι του στο μπαλκονι!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι να σου πω βρε Θανάση! Δεν ανεβαίνει σε όλη την κουπαστή, παρά μόνο σε ένα σημείο πολύ μικρό, γύρω στους 10 πόντους που είναι το κενό που υπάρχει ανάμεσα στον τοίχο και την τέντα που είναι κατεβασμένη κάθετα στα κάγκελα. Ίσως νιώθει πιο ασφάλεια εκεί, ότι τον προστατέβει η τέντα. Διαφορετικά δεν ανεβαίνει σε κανένα άλλο σημείο της κουπαστής. Ακόμα κι εκεί είχα βάλει πιο ψηλό πλαστικό πλέγμα και μαλιστα 4πλο για να είναι χοντρό και να μην μπορεί να το τσακίσει. Κι όμως το τσάκισε! Μαζί με τα νεύρα μου...Δεν υπάρχει κάτι που να τοποθετείται στην κουπαστή και να εμποδίζει το γατί να ανεβαίνει;
Πριν δει τη γατούλα να ανεβαίνει στο καλώδιο της ΔΕΗ, δεν είχε παέι ο νους του ν'ανέβει εκεί πάνω. Αυτή η γυρίστρω το ξεμυάλισε το μικρό και άμυαλο αγοράκι μου! Που να μην τον είχα στειρώσει δηλαδή.....Ιδού και η πέτρα του σκανδάλου, επί τω έργω...
mimikaki
Διάσημο μέλος
μου φαινεται ο χιονης ηθελε να γυρισει στην πατριδα...(κεφαλονια)

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
... φαντασου να εχεις σκαρφαλωσει πανω στο καλωδιο της ΔΕΗ να κινδυνευεις να γινεις "φωτεινο παραδειγμα" και ολα αυτα .... γιατι ?
Αφου ο Χιονης "δε" ...
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Στο τέλος ο Χιόνης δε θα νιαουρίζει με το σύνηθες κλαψιάρικο τρόπο του αλλά σε ρυθμο :"Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες" και "Δεν ξανακάνω φυλακή"Αν είναι ένα δίχτυ που θα πιάνει από την κορυφή του τοίχου και καταλήγει στην κουπαστή του κάγκελου θα κλείνει πολύ το μπαλκόνι; Ας σκαρφαλώνει στο δίχτυ να ανεβαίνει μέχρι πάνω. Αλλά να είναι καλά εφαρμοστό στον τοίχο για να μην περνάει από την έξω πλευρά του διχτυου.

Είπαμε βρε Θανάση, αλλά όχι κι έτσι! Άμα είναι να κλείσω και όλη την πρόσοψη του σπιτιού...
Τον έχω που τον έχω κλεισμένο σ'ενα σπίτι, μην του απαγορέψω και την μόνη του χαρά να χαζεύει έξω...
Κι όχι τίποτα άλλο, έκανε παιδιά, συγνώμη γατιά ήθελα να πω, με άλλον, αλλά ξεροσταλιάζει κάτω από το μπαλκόνι μας και κάνει κόρτε στον χαζοβιόλη μου! Λες να του τα "φορτώσει" για δικά του???Πωπω πικρα και αυτη ε... φαντασου να εχεις σκαρφαλωσει πανω στο καλωδιο της ΔΕΗ να κινδυνευεις να γινεις "φωτεινο παραδειγμα" και ολα αυτα .... γιατι ?
Αφου ο Χιονης "δε" ...
![]()
Ααααχ! Μακάρι!!!!

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε πως δε θα χαζεύει έξω…από το δίχτυ δεν θα μπορεί να δει;Στο τέλος ο Χιόνης δε θα νιαουρίζει με το σύνηθες κλαψιάρικο τρόπο του αλλά σε ρυθμο :"Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες" και "Δεν ξανακάνω φυλακή"Είπαμε βρε Θανάση, αλλά όχι κι έτσι! Άμα είναι να κλείσω και όλη την πρόσοψη του σπιτιού...
Τον έχω που τον έχω κλεισμένο σ'ενα σπίτι, μην του απαγορέψω και την μόνη του χαρά να χαζεύει έξω...
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool