rotonda
Δραστήριο μέλος
Νερίνα: Μου'φτιαξες τη μέρα μ' αυτά που έγραψες!
(και ήταν μια κολασμένη μέρα σήμερα)...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Άραγε αν του έκοβα τα νύχια θα σταματούσε να σκαρφαλώνει?![]()
Η γνώμη μου είναι να μην του τα κόψεις - είναι "τα εργαλεία" του και μπορεί κάποια στιγμή να τον βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Απλώς να έχει κάποια επιτήρηση στη βεράντα μέχρι να ωριμάσει λίγο και να "βάλει μυαλό".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έχει φτάσει 14 μηνών χωρίς να κάνει καμιά βλακεία και τον έπιασε τώρα? Τους τελευταίους 6 μήνες γυρόφερνε στην βεράντα και το βράδυ κοιμόταν εκεί χωρίς να κάνει τίποτα. Τι τον έπιασε τώρα?

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Πάντως, θυμάμαι γάτα γνωστού μου που έπεσε από τον 4ο (ευτυχώς που είχε δέντρα και θάμνους από κάτω και ανέκοψαν την πτώση). Πήρε γερή τρομάρα, το θέμα όμως είναι ότι άπαξ και κατάλαβε ότι μπορεί να πέσει και να μη σκοτωθεί, άρχισε να πηδάει επίτηδες!
Βέβαια, δεν ήταν στειρωμένη, οπότε μην ανησυχείς για τον δικό σου. Ο καημένος ο Χιόνης μάλλον τα χρειάστηκε,
οπότε πιστεύω ότι δε θα σου κάνει άλλα νούμερα. Εν ανάγκη, κάνε αυτά που σου πρότεινε η Νερίνα (κορίτσια τα κείμενα ήταν respect, από τα πιο αστεία πράγματα που έχω διαβάσει τελευταία!)

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εμεις που της κοβουμε τα νυχια της απο 2 μηνων και τωρα ειναι 6 και παλι σκαρφαλωνει απλα πιστευω οτι ειναι συγκεκριμενα σημεια που τα τραβανε η δικια μου πχ απο ολο το μπαλκονι παει και ανεβαινει στα 2 ακρα γιατι εκει απλα εχει ολο τοιχο, στην προσοψη δεν ανεβαινει γιατι μαλλον φοβαται ειναι και στρογγυλο το καγκελο οποτε το σκεφτεται 

ruko
Διάσημο μέλος
Τι να ωριμάσει? Πότε?![]()
Έχει φτάσει 14 μηνών χωρίς να κάνει καμιά βλακεία και τον έπιασε τώρα? Τους τελευταίους 6 μήνες γυρόφερνε στην βεράντα και το βράδυ κοιμόταν εκεί χωρίς να κάνει τίποτα. Τι τον έπιασε τώρα?![]()
Έλα, βρε, θα γλίστρισε το καημένο. Και είναι μικρούλης ακόμα. Και ο Φένστερ τόσο είναι, ίσως και μεγαλύτερος, και ακόμα κάνει σαν μωρό.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ελπίζω να κοψοχολιάστηκε το τρελλόγατο για να μην μου το ξανακάνει! Εγώ πάντως τα χρειάστηκα... Μου κόπηκαν τα πόδια... Όσο για το κείμενο μου αν αναγνώστηκε ως χιουμοριστικό, πιστέψτε με, δεν ήταν καθόλου! Η κατάσταση χθες βράδυ ήταν εντελώς τραγική...Ο καημένος ο Χιόνης μάλλον τα χρειάστηκε,οπότε πιστεύω ότι δε θα σου κάνει άλλα νούμερα.
Εν ανάγκη, κάνε αυτά που σου πρότεινε η Νερίνα (κορίτσια τα κείμενα ήταν respect, από τα πιο αστεία πράγματα που έχω διαβάσει τελευταία!)![]()
![]()
![]()
Το δε κείμενο της Νερίνας, ήταν πραγματικά όλα τα λεφτά! Θα το τυπώσω όπως είπε και η Ελένη και θα το κολλήσω κάπου να το βλέπω και να γελάω μέχρι δακρύων όταν έχω τις μαύρες μου!!!!

ruko
Διάσημο μέλος
Συμβαίνουν αυτά, ιδίως άμα είναι μικρά. Ίσως καμιά φορά να δοκιμάζουν και τα όριά τους. Θα μου πεις εσύ τι χρωστάς να βγαίνεις στους δρόμους με τα νυχτικά, για να δοκιμάζει τα όριά του ο Χιόνης;
Αυτά τραβάμε οι μανάδες...Άντε, σου εύχομαι να μην έχετε άλλα παρατράγουδα.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Πηδάει από τόσο ύψος η γάτα ρε παιδιά; Να προσπαθήσει να περάσει σε διπλανό μπαλκόνι και να μην μπορέσει να γαντζωθεί και να γλιστρήσει το πιστεύω αλλά επίτηδες να αμοληθεί κάτω δεν το πιστεύω.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάλα η Nerina είναι άπαιχτη σε ότι και να πει!!! Έχω λιώσει στο γέλιο
και εγώ με την σειρά μου... Συγνώμη, Ασπασία!!!
Το συμβάν, εννοείται ήταν κάτι τραγικό για σένα. Άλλα σκέψου, αργότερα θα γελάς με αυτό.

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω τρελαθει στο γελιο

Και οι 2 έγραψαν Δεν θέλω να αδικήσω καμία βάζω και στις δυο τιυς 10
Θα συμφωνήσω νε το Θανάση δεν πίστεύω πως η γάτα έτσι απλά πέφτει είναι πανεξυπνα ζωά για να κάνουν κάι τέτοιο.Ουπς γλυστρισα και έπεσα το κάνω μόνο εγώ

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπασια,μπορει οντως τωρα να φαινεται αστειο το σκηνικο,αλλα φανταζομαι την τρομαρα που πηρατε το βραδυ.βεβαια ισως ηταν καλυτερα που επσε νυχτα και οχι μερα,γιατι τοτε με τη φασαρια και τον κοσμο που θα υπηρχε στο δρομο θα τρομαζε χειροτερα και δε θα εμφανιζοταν με τιποτα.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ κινηματογραφική η σκηνή!!!! Tη μασκα τη φαντάζομαι πράσινη ή γαλάζια! Eίχες και μπικουτί;
Γεια σου βρε Nερίνα μου!!!! Πολύ γέλασα!!!!
Oμως Aσπασία πολύ τυχεροί είσασταν!!! Δεν θέλω ούτε να το φαντάζομαι το να κοιμόσασταν:cry: Tο είχα πάθει με τη Mπιάνκα όταν ήταν μικρή και έλειπα όταν έπεσε και εκείνη απο τον 1ο. 4 μέρες καναμε να την βρούμε. Aπαπα ουτε να το θυμάμαι... Tέλος καλό όλα καλά, οποτε γελάμε ελεύθερα!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool