chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκτός κι αν η παλιά γυναίκα που μας καθάριζε τον έχει δείρει με αυτή τη μάπα, γι' αυτό κι αυτός βγάζει το άχτι του!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουτε και χαζουλης πρεπει να ναι αν σκεφτεις οτι και ο Σαββας μου φοβαται την σφουγγαριστα και της κανει χου! και τρεχει σαν παλαβος να κρυφτει. Ο Μισκα αντιθετως ενω στην αρχη φοβοταν, τωρα πια παιζει μαζι της οπως και το δικο σου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

Είμαι λίγο ανοικοκύρευτη

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Εμένα ο Vector δεν έχει δει ποτέ σφουγγαρίστρα
Είμαι λίγο ανοικοκύρευτη![]()
Ε, εσύ είσαι φοιτήτρια ακόμα...

Φτερό ξεσκονίσματος έχει δει; Εκεί να δεις παιχνίδι!!!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Άλλωστε μάλλον και μετά τα ίδια θα είμαι γιατί ούτε η μητέρα μου είναι πολύ του νοικοκυριού

Ούτε φτερό έχει δεί
Μόνο ηλεκτρική σκούπα 
maxi2
Δραστήριο μέλος
Ο Ξανθούλης μου έπαιζε σαν τρελός με την σφουγγαρίστρα (την έβλεπε σαν παιχνίδι και γινόταν χαμός) αλλά φοβόταν την ηλ. σκούπα..
Ο Ζιζού κάθεται πάνω στην σφουγγαρίστρα την ώρα που σφουγγαρίζω (αν είναι δυνατόν) αλλά εξαφανίζεται στην ηλεκτρική...
Καλά το ξεσκόνησμα το καταργήσαμε στο σπίτι μιας και νομίζανε ότι ήταν φτερωτό πουλί και ορμάγανε........
έτσι μόνο με πανί και άζαξ γίνεται δουλειά!!
ladycat
Διάσημο μέλος
o βεκτορ μια χαρα τα παει με την σφουγγαριστρα την κυνηγαει σαν τρελλος εχω πειρα απο τον γατο σου σαν παιχνιδι την βλεπειΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Εμένα ο Vector δεν έχει δει ποτέ σφουγγαρίστρα
Είμαι λίγο ανοικοκύρευτη![]()
Ismini
Διάσημο μέλος
Μάλλον δεν πάει και πολύ κληρονομικά αυτό... Γιατί κι εμένα δεν είναι η μαμά μου "του νοικοκυριού" αλλά εγώ βγήκα ψυχωτική....Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Και η Lady φοιτήτρια είναι αλλά είπε οτι έχει σφουγγαρίσει
Άλλωστε μάλλον και μετά τα ίδια θα είμαι γιατί ούτε η μητέρα μου είναι πολύ του νοικοκυριού
Ούτε φτερό έχει δείΜόνο ηλεκτρική σκούπα
![]()
Το Σιβα τον εχω σε φωτο με την ξεσκονιστρα στο στομα. Κατα τα άλλα είναι το μόνο γατί που δεν φοβάται την ηλεκτρική σκούπα. Απλώς δείχνει να τον ενοχλεί...
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με την σφουγγαρίστρα τα πάνε καλα..Κάθεται πάνω στην πολυθρόνα ή τον καναπέ όταν σφουγγαρίζω και παρακολούθει τις κινήσεις μου..
Δίνω μάχη κάθε φορά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
α κι ο δικος μου το κανει αυτο...και τα σεντονια με το λάστιχο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα (τον έχω στρωσει κι αυτον μαζι, και μετα φτου κι απ' την αρχη να τον βγαζω).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool