Ο Ωρίωνας και ο Ορφέας !

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ναι,δεν είναι πολύ παράξενος ο τρόπος που σε παρατηρούν ωρες ώρες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ! Σαν να περιμένουν απόκριση! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ναι,εγώ τον ρωτάω κιόλας "θες κάτι" κι αυτός με κοιτάζει σαν χάνος!:lol:

Σήμερα το απόγευμα είχαν μια "συνάντηση" με μια γάτα που ταΐζω στο μπαλκόνι πού και πού :P
Ο καυγατζής Ορφέας της έκανε χουου κι εκείνη τρόμαξε και τό'βαλε στα πόδια! :lol:

Συνημμένα

• DSC00661.jpg
    DSC00661.jpg
    197,7 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSC00660.jpg
    DSC00660.jpg
    178,2 KB · Εμφανίσεις: 38
:lol::lol::lol::lol:
Είναι και τσαμπουκάς ο Ορφέας! Να τα χαίρεσαι, είναι φανταστικά!:up:

Ο δειλός και 'μαμάκιας' Ορφέας, δηλαδή, είναι ο πιο καυγατζής;;;;:lol::lol:
Καλά πάτε!!!!

Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό! :blink: Marmanga τελικά πιο μαμάκιας μας εξελίχθηκε ο Ωρίωνας!
Πάντως αυτή η γάτα τα αγάπησε τα γατάκια μου :happy: Κάθε μέρα εδώ είναι και κοιτάζει μέσα μπας και τα δει. Αυτά βέβαια δεν της δίνουν καν σημασία και παίζουν μεταξύ τους :/:

Εντωματεξύ τώρα έχουν μάθει και ανεβαίνουν πάνω στο κρεβάτι μου όταν κοιμάμαι και δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία στα μαλλιά μου! Τα χτενίζουν, τα γλείφουν, πήγαν να τα θηλάσουν.. ! Νομίζω πως τα θεωρούν για τη μαμά τους! :| Αλλά δεν κάθονται τα άτιμα, αν πάω να τα χαιδέψω αυτά παίζουν με το χέρι μου, το νυχιάζουν και το δαγκώνουν! :P
Πάντα έτσι θά'ναι? :blink:

Αχ, όσο πιο νωρίς τους κόψεις το "νύχιασμα" τόσο καλύτερα. Τώρα μη με ρωτήσεις πώς, γιατί εγώ απέτυχα παταγωδώς. :redface:17 χρονών ειναι κι ακόμα με κάνει ριγέ κάθε τρεις και λίγο. Αυστηρότητα, φαντάζομαι, όταν σε νυχιάζουν και να μην αφήνεις το χέρι σου να γίνεται 'θήραμα' (αυτό που σου το αγκαλιάζουν και το κλωτσάνε με τα 4 πόδια, δαγκώνοντάς το συγχρόνως). Σε τέτοιες φάσεις, ή σταμάτα να τα χαϊδεύεις ή πήγαινε να χαίδεύεις από πίσω (πλάτη, κεφάλι). Νομίζω, δηλαδή....
Είπαμεμ εγώ απέτυχα!

Αυτό προσπαθώ να κάνω ή τους πιάνω τα πόδια, κάτι που τους ξαφνιάζει και βάζουν μέσα τα νυχάκια. Όμως όσο αυστηρή και να κάνω τη φωνή μου, όσο δυνατά και να φωνάζω, δε μ'ακούνε!! Είναι λες και δεν ακούνε καθόλου τη φωνή μου :blink: Επίσης ούτε όταν τους φυσάω τη μουρίτσα καταλαβαίνουν. Συνεχίζουν ακάθεκτοι να κάνουν ό,τι έκαναν και πριν. Θα πρέπει να βρω άλλο τρόπο επικοινωνίας για να εφαρμόσω... :hmm: Το θέμα είναι ότι δεν είμαι και πολύ έμπειρη σ'αυτά.

Καλα τι απιστευτα πλασματακια ειναι αυτα!:up:Εγω πολιτικογραφομαι φαν του Ωριωνα:inlove:Αν και δυσκολα διαλεγεις ενα, ειναι τοσο τελεια και τα δυο.Τι μου θυμισες Orion ετσι εκανε η Μυρτουλα οταν πρωτοηρθε σπιτι:D.Αλλα και η θετη μαμα πισω απο το τζαμι νομιζω οτι θελει να τα υοθετησει;):lol:Οσο για τις γρατζουνιες αυτο ειναι το παρασημο καθε σωστης γατομαμας η γατογονιου για να ακριβολογω:lol::lol::lol:
Καλως τα δεχτηκες:up::up::up:

Πάντως έχουν πολλή πλάκα!! :D Παίζουν και τρώνε συνέχεια μέχρι τελικής πτώσεως! Αλωνίζουν όόόλο το σπίτι, κουλουριάζονται μεταξύ τους δαγκώνοντας το ένα το άλλο και μόλις κουραστούν συνεχίζουν στο κρεβάτι τους μέχρι να τους πάρει ο ύπνος! Όπως τώρα :P

:P Ευχαριστώ πολύ! Τώρα νιώθω περήγανη για τις γρατζουνιές-παράσημά μου :up:
Μία ερώτηση: Προσπαθώ να φτιάξω gallery όμως κάθε φορά που προσπαθώ να ανεβάσω μια εικόνα μου λέει ότι το αρχείο είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορεί να το ανεβάσει. Δεν καταλαβαίνω, φωτό από ψηφιακή είναι, όλοι έτσι δεν τις ανεβάσατε;? Τι πρέπει να κάνω; Μήπως κάνω κάποιο λάθος; Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει κι εμένα πλιζζζ !! :redface:

:P Ευχαριστώ πολύ! Τώρα νιώθω περήγανη για τις γρατζουνιές-παράσημά μου :up:
Μία ερώτηση: Προσπαθώ να φτιάξω gallery όμως κάθε φορά που προσπαθώ να ανεβάσω μια εικόνα μου λέει ότι το αρχείο είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορεί να το ανεβάσει. Δεν καταλαβαίνω, φωτό από ψηφιακή είναι, όλοι έτσι δεν τις ανεβάσατε;? Τι πρέπει να κάνω; Μήπως κάνω κάποιο λάθος; Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει κι εμένα πλιζζζ !! :redface:

Θελει προγραμμα επεξεργασιας εικονας.Να αλλαζει δηλαδη την αναλυση και την μορφη της.Επειδη και εγω αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα μηπως να γραψει κανεις κανενα λινκ σχετικο?:):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back