Ο άσχημος τούτος κόσμος και η αναπαραγωγή του....

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
Γράφω αυτές τις γραμμές με αφορμή τον καταιγισμό από ποστ(ς?) που είδα σήμερα...
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει στον κοσμο και δεν εθελοτυφλώ.
Μπήκα σ'αυτό το site για να νιώσω τη θετική ενέργεια άλλων ανθρώπων που έχουμε μια κοινή αγάπη και ευαισθησία και εν συνεχεία κατάλαβα ότι είναι δυνατόν να βοηθήσουμε και κάποια πλάσματα να βρουν σπίτι, να έχουν μια καλύτερη τύχη από τον δρόμο.
Ομως..αρνούμαι κάθε μέρα, μα κάθε μέρα να "μου τρίβουν στη μούρη" σκηνές που δεν θέλω να βλέπω και επί της ουσίας δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτές...αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη ας μου πει τι έγινε με όλα αυτά που αναφέρει, τι αποτέλεσμα υπήρξε...εκτός από το να μου δείξει για άλλη μια φορά την φρικαλεότητα που υπάρχει στον κόσμο...
Στην τελική όποιος θέλει να το κάνει, ας προειδοποιεί (όπως κάνετε αρκετοί)..αν και νομίζω κάπου χάθηκε το νόημα και αυτού..
Μην τολμήσει κανείς να πει ότι αυτό γίνεται για να σοκαριστεί ο κόσμος...ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι τέτοιες μεθοδοι ποτέ δεν πετυχαν, άσε που βρήκαν και μιμητές...αυτά για την ώρα γιατί θύμωσα..
(μπορεί να μην σας ενδιαφέρει και πολύ αλλά η καθημερινότητα μας είναι ήδη ένα πολύ δύσκολο και ευαίσθητο κομμάτι για να την "φτιάχνουμε" ωραία, έστω και αν κάποιοι ζούμε στον μικροκοσμό μας και προσπαθούμε να σώσουμε ότι μπορούμε από εκεί) Αν ξεκινήσετε να σώσετε τον κόσμο ειδοποιηστε με να δω αν προλαβαίνω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νότα θα συμφωνήσω Α Π Ο Λ Υ Τ Α. Μολις άνοιξα ένα από αυτά τα ποστ και έβαλα τα κλάματα. Όπως λες κι εσύ δεν είμαι καθόλου από τα άτομα που δεν ξέρουν ή δε θέλουν να ξέρουν, αντιθέτως. Όμως όταν μπαίνω εδώ θέλω να δω και να μιλήσω για την άλλη, την όμορφη πλευρά γιατί στον υπόλοιπο κόσμο είναι πολύ εύκολο να βλέπεις κ να ζεις τις άσχημες εικόνες. Και πιο σημαντικό είναι ότι στο ποστ που άνοιξα δεν είχε καν λινκ, κατευθείαν βλέπεις τις φωτο...

Βρε παιδιά, αν θέλετε να θέσετε ένα θέμα τέτοιο και να το συζητήσουμε και να κάνουμε κάτι, πείτε για τι πρόκειται και δώστε μας την επιλογή για το αν θέλουμε ή όχι να δούμε και τις εικόνες... και πότε κ πώς θα τις δούμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με ΄ολον τον σεβασμό ως προς εσένα, θα σε συμβούλευα να μην διαβάζεις τις καταγγελίες.
Ναι, είναι γνωστό οτι ο κόσμος μας είναι βουτηγμένος στα σκ@(*^
Οι καταγγελίες γινονται για να μαθευτούν τα εγκλήματα κατά των ανθρώπων και ζώων.Όποιος έχει γερά νεύρα ενημερώνεται και ξέροντας πια την αλήθεια (και με εικόνες) βγαίνει και φωνάζει.
Συγγνώμη καλή μου Νότα αν σε στεναχώρησα αλλα ποτέ δεν θα σταματήσω να εκθέτω την αθλιότητα.Ποτέ όσο ζω.Γιατί πιστεύω οτι η ενημέρωση ειναι η αρχή μιας άλλης κατάστασης που την ονομάζω παιδεία.
Και πάλι, αυτο το μηνυμα μου προς εσένα δεν έχει κανέναν ''επιθετικό'' χαρακτήρα και τελειώνω τονίζοντας και πάλι τον σεβασμό μου προς έσένα αφού κι εσύ λατρεύεις και αγαπάς όλα τα πλάσματα της γής.(έτσι έχω καταλάβει για σένα)
με εκτίμηση, Τάνυα Νικολούδη

Νότα θα συμφωνήσω Α Π Ο Λ Υ Τ Α. Μολις άνοιξα ένα από αυτά τα ποστ και έβαλα τα κλάματα. Όπως λες κι εσύ δεν είμαι καθόλου από τα άτομα που δεν ξέρουν ή δε θέλουν να ξέρουν, αντιθέτως. Όμως όταν μπαίνω εδώ θέλω να δω και να μιλήσω για την άλλη, την όμορφη πλευρά γιατί στον υπόλοιπο κόσμο είναι πολύ εύκολο να βλέπεις κ να ζεις τις άσχημες εικόνες. Και πιο σημαντικό είναι ότι στο ποστ που άνοιξα δεν είχε καν λινκ, κατευθείαν βλέπεις τις φωτο...

Βρε παιδιά, αν θέλετε να θέσετε ένα θέμα τέτοιο και να το συζητήσουμε και να κάνουμε κάτι, πείτε για τι πρόκειται και δώστε μας την επιλογή για το αν θέλουμε ή όχι να δούμε και τις εικόνες... και πότε κ πώς θα τις δούμε
Υπάρχει ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για φρικτές εικόνες...

Τανυα, φυσικά και δεν θέλω να μπω σε κανενός είδους αντιπαράθεση, ούτε με εσένα ούτε φυσικά και με άλλα μέλη του φόρουμ. και επίσης δεν είμαι επιθετική...η κοινή μας αγάπη για οποιοδήποτε πλάσμα νομίζω δεν αφήνει χώρο γι'αυτά..
εχω μια μικρή αντίρρηση για το τι είναι ενημέρωση και τι όχι στα συγκεκριμένα ποστς αλλά οκ...αν αυτά προάγουν την παιδεία μου και με κάνουν καλύτερο άνθρωπο, δεν θα πάρω.....
Φυσικα και ο καθένας μπορεί να καταγγείλει ότι θέλει, αλλα θα μου "πρόσφερε" κάτι αυτή η καταγγελία αν περνούσε από το χέρι μου, αν μπορούσα να κάνω κάτι...το να βλέπω απλά τη φρίκη δεν με βοηθάει να συνεχίσω ..με κάνει να νιώθω ότι όλα από "χέρι καμμένα" που έχει πει και ο αοιδός.
Και κάτι άλλο θα προτιμούσα να γράφουμε περισσότερο στις "Ελπιδοφόρες Εμπειρίες", αυτό θεωρώ θα έκανε τη διαφορά..

Εχεις δίκιο καλή μου Νότα.
Αν ετοιμάσουμε κάποιο πετισιον ή αν γίνει κάποια πορεία διαμαρτυρίας στην κινεζικη πρεσβεία..ευχομαι να είμαστε δίπλα δίπλα και να τους ντροπιάσουμε για τις εικόνες αυτές απο τους ομοεθνούς τους...
Εγώ όσα πιο πολλά βλέπω, τόσο περισσότερο θάρος παίρνω ακόμα και να μπουκάρω στην πρεσβεία και ας με συλλάβουν η ας με κοροιδεψουν ως γραφική...δεν με νοιάζει.

Είδα την προειδοποίηση για τις σκληρές εικόνες, όπως και σε άλλα ποστ τα οποία όμως καταλήγουν σε λινκ. Εγώ όταν μπαίνω στις καταγγελίες κάποιες φορές θέλω μόνο να διαβάσω για κάποιο θέμα και αν θελήσω και νομίζω οτι μπορώ να φέρω άποψη, να σχολιάσω κιόλας. Στο συγκεκριμένο ποστ δυστυχώς για να γράψω κάτι ή να δω τη γνώμη των άλλων έπρεπε να δω όλες τις εικόνες.

Σου ξαναλέω ότι κι εγώ προσπαθώ με όποιον τρόπο μπορώ να βοηθαω και ζώ και ανθρώπους, ενεργητικά, όχι παθητικά. Πολλές φορές έχω δει παρόμοιες εικόνες. Από επιλογή μου όμως. Και αυτό στο λέω γιατί ίσως πιο πολλοί ενδιαφερθούν γι'αυτό το θέμα αν δεν χρειαστεί να δουν κατευθειαν τις εικόνες. Κάποιες φορές, κάποιοι δε χρειάζονται εικόνες για να ενδιαφερθούν.

Και πραγματικά δε στα λέω κι εγω αυτά με την πρόθεση της επίθεσης, πίστεψέ με. Δεν επικοινωνώ έτσι με τους ανθρώπους. Και επέλεξα να απαντήσω εδώ γιατί δεν μπόρεσα ειλικρινά αυτή τη στιγμή να δω τις υπόλοιπες εικόνες...

Εχεις δίκιο καλή μου Νότα.
Αν ετοιμάσουμε κάποιο πετισιον ή αν γίνει κάποια πορεία διαμαρτυρίας στην κινεζικη πρεσβεία..ευχομαι να είμαστε δίπλα δίπλα και να τους ντροπιάσουμε για τις εικόνες αυτές απο τους ομοεθνούς τους...
Εγώ όσα πιο πολλά βλέπω, τόσο περισσότερο θάρος παίρνω ακόμα και να μπουκάρω στην πρεσβεία και ας με συλλάβουν η ας με κοροιδεψουν ως γραφική...δεν με νοιάζει.

Πάντως σε ότι κάνετε είμαι μέσα. Και να ξέρεις ότι για κάτι τέτοια (και πολλά άλλα άρρωστα) δε συμπαθώ Κινέζους-Ιάπωνες...;)

δεν ξερω αλλα νομιζω οτι καμια φορα χρειαζετε η μπουνια στο στομαχι

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Nota και την ioanna_g, γιατί το έχω κάνει θέμα και εγώ παλαιότερα.Βέβαια αποφεύγω να διαβάζω τις καταγγελίες εντελώς , αν και ορισμένες φορές πιστεύω πως θα υπήρχαν και θέματα που θα μπορούσα να συζητήσω.
Μπορεί να χαρακτηριστώ υπερευαίσθητη αν σας πω πως αν δω βίαιη σκηνή θα χάσω τον ύπνο μου βλέπωντας εφιάλτες και γενικότερα θα μου χαλάσει σε απίστευτο βαθμό την διάθεση για αρκετό καιρό.Απ΄την άλλη όμως αναρωτιέμαι πως όλοι οι υπόλοιποι αντέχετε και βλέπετε τέτοιες σκηνές και πέφτετε το βράδυ για ύπνο?Ειλικρινά δώστε μου την συνταγή , γιατί αρχίζω και πιστεύω πως μάλλον κάπου πολύ βαθιά μέσα μας υπάρχει η διαστροφή και ο μαζοχισμός.:hmm:

δεν ξερω αλλα νομιζω οτι καμια φορα χρειαζετε η μπουνια στο στομαχι

Φρόσω μου, εξαρτάται σε ποιο στομάχι στοχεύει η γροθιά...:)

γενικα μιλαω νοτασ μου μπορει να κλαιω με της σκηνες αυτες μπορει να σπαραζω αλλα οταν χρειαστει τις δειχνω σε καποιους που με λενε υπερβολικη

γενικα μιλαω νοτασ μου μπορει να κλαιω με της σκηνες αυτες μπορει να σπαραζω αλλα οταν χρειαστει τις δειχνω σε καποιους που με λενε υπερβολικη
συμφωνω:|:|

ενας μου ειπε καποια στιγμη οτι τα παππουτσια που φοραμε ειναι απο τα μοσχαρια που τρωμε του εδειξα πως κ τι γινατα κ ποια ζωα ειναι αυτα που χρησημοποιυνται κ το βουλωσε μετα με ρωτησε γιατι τρεχουμε κ φωναζουμε για της γουνες κ του εδειξα πως φτιαχνονται οι γουνες κ.λ.π εαν δεν ειχα προχειρες αυτα τα βιντεο κ τις εικονες θα με ελεγε οτι ειμαι υπερβολικη

"Ειλικρινά μην μου δώσετε την συνταγή , γιατί αρχίζω και πιστεύω πως μάλλον κάπου πολύ βαθιά μέσα σας υπάρχει η διαστροφή και ο μαζοχισμός"
Παραφράζοντας τη sofiagal και συγνώμη για τη χρησιμοποίηση του κειμένου της...
Αντίο

Είμαι πολύ κοντά Νερίνα, στο να το πω και εγώ αυτό...δυστυχώς η ευτυχώς επιμένω ακόμα για χάρη της άλλης πλευράς των πραγμάτων...

εγω εχω παψει παντος να αγοραζω δερματινα ειδη (οχι οτι τα γυρευα ποτε) καθως και καλυντικα που τεσταρονται σε ζωα:down::down::down:
κι οντος με τρομαξε πραγματικα πολυ αυτο το ποστ με τις εικονες...:/::/::/:

αυτό ακριβώς ήθελα να τονίσω Μελινάκι μου. Η ευαισθητοποίηση δεν γίνεται με τέτοιες εικόνες...ένα κείμενο, μια κινητοποίηση ναι αλλά όχι αυτό..
πιστεύω ότι η βία παράγει βία και κανείς δεν πρόκειται να μου το ξεκολλήσει από το μυαλό...
και πίστεψέ με ο εγκέφαλός σου δεν χρειαζόταν να κουβαλάει τέτοιες εικόνες...:(

Συγνώμη αλλά αν κατσουμε να απαριθμίσουμε τις ανομαλίες που κυκλοφορούν και πόσοι αρωστοί είναι εκεί έξω θα τρελαθούμε
Είναι ανώμαλοι αυτοί και δυστυχώς δεν υπαχουν αρκετά ψυχιατρία
Προσωπικά αναγούλιασα:sick::sick:
Και θύμωσα:mpliaks::cry::(

Είμαι αρκετό καιρό στο MyCat και δεν είχα δει κανένα βίντεο με σκληρές σκηνές, ούτε και παρόμοιες φωτό.
Δεν πετάω στα σύννεφα και γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω μου. Είναι,όμως, κάτι που δεν αντέχω και το εννοώ.
Απόψε, άθελά μου, έπεσα σε φωτό με φρικτές σκηνές βασανισμού και δεν μπορώ να σας περιγράψω πως είμαι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back