Ο αδέσποτος αλεπουδογατάκος Ποπάϋ αναζητά σπίτι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Που μπορω να απευθυνθω για τον μικρο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε μένα φίλε, ο γατάκος μένει εδώ στη γειτονιά μου, και τον ταϊζω εγώ εδώ στο οικόπεδο δίπλα στο σπίτι μου. Εγώ έχω βγάλει και τις φωτογραφίες. Θα χαρώ να τα πούμε, εδώ ή αν θες μπορείς να μου στείλεις και private message , ή στο email μου thkalas@yahoo.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας είχα πεί ότι θα τρβήξω φωτογραφία τον πατέρα του Ποπάυ όταν τον δώ, στον οποίο μοιάζει ο Ποπάυ , ώστε να δείτε πως πολύ πιθανόν να γίνει ο Ποπάυ όταν μεγαλώσει.
dscf1174-1-jpg.184557

dscf1176-1-jpg.184556

Συνημμένα

• DSCF1176[1].JPG
    DSCF1176[1].JPG
    801,6 KB · Εμφανίσεις: 232
  • DSCF1174[1].JPG
    DSCF1174[1].JPG
    795,6 KB · Εμφανίσεις: 218
Τελευταία επεξεργασία:
θεικος ο μπαμπας,θεικος και ο γιος!
Βρε συ,ο μπαμπας σιγουρα εχει και γονιδια απο μακρυτριχη γατα ρατσας.
Ευχομαι την καλυτερη οικογενεια για τον ποπαυ...ειναι πανεμορφος και πορτοκαλακος που τους εχω αδυναμια!:D

Ναι, οπωσδήποτε έχει γονίδια από μακρύτριχη. Μάλλον ο πατέρας του Ποπάυ έρχεται από κάποιο σπίτι, ίσως να μην είναι αδέσποτος, αλλά να είναι σε κάποια αυλή και να τον ταϊζουν εκεί. Ελπίζω σύντομα να ο Ποπάυ να βρίσκεται στο δικό του σπίτι που θα τον αγαπάνε όπως εμείς εδώ και θα τον φροντίζουν όπως του χρειάζεται για να γίνει σαν τον πατέρα του.

Μα νόμιζα ότι είχε δρομολογηθεί η υιοθεσία του μικρού Ποπάυ..όχι ακόμα;;
Για τον πατέρα του δεν έχω λόγια, είχες απόλυτο δίκιο φίλε...απλά υποκλίνομαι στην ομορφιά κ την αρχοντιά του :hypno:

ναι, έχει δρομολογηθεί, γι'αυτό λέω ότι ελπίζω σύντομα να βρίσκεται στο δικό του σπίτι, νά πάνε όλα καλά δηλαδή και ο Ποπάυ να βρίσκεται στο καινούργιο του σπίτι σύντομα. Αυτή τη στιγμή είναι στο οικόπεδο με την αδερφή του, και προσπαθεί να συνέλθει από τη τρομάρα που πήρε, γιατί παραλίγο να τον πατήσει αυτοκίνητο και μετά να τον φάει ένας σκύλος. Γι'αυτό ελπίζω σύντομα να βρίσκεται στο δικό του ασφαλές σπίτι.

Μηπως βρε συ να τον φιλοξενησετε μεσα μεχρι να υιοθετηθει;:worry: Σκεψου να του τυχει κατι ενω θα γινει υιοθεσια...πολλα εχουν δει τα ματακια μας..και μετα θα το εχεις τυψεις..

θα ήθελα, αλλά δε γίνεται με τρεις γάτους μέσα στο σπίτι.Θα είναι άσχημη εμπειρία για τον Ποπάυ και μπορεί να αγριέψει.Τώρα είναι μια χαρά και παίζει με τα άλλα αδέσποτα μέσα στο οικόπεδο, που είναι όλοι φίλοι του. Ήταν μια κακιά στιγμή πριν. Βγήκα για περπάτημα και ο Ποπάυ με ακολούθησε, και διέσχισε το δρόμο λίγο απρόσεκτα αλλά πέρασε δυο δευτερόλεπτα πριν φτάσει το αμάξι , και στο καπάκι πέρασε και μία γυναίκα με ενα μεγάλο σκύλο, ο οποίος αγρίεψε και ήθελε να του ορμήξει. Δε θα ξαναβγώ για βόλτα από τη μεριά που είναι ο Ποπάυ για να μη με δει και με ακολουθήσει και μετά πανικοβληθεί στο δρόμο γιατί είναι μικρούλης .Ελπίζω, ο ενδιαφερόμενος να τον πάρει μέσα στην άλλη βδομάδα και όλα να τελειώσουν ευχάριστα.Όταν είναι μόνα τους έξω προσέχουνε περισσότερο, άμα είμαι εγώ εκεί ενθουσιάζονται και χάνουν την αυτοσυγκέντρωσή τους.

Τελευταία επεξεργασία:
Ο Ποπάι δεν έχει χαρακτήρα γατιού του δρόμου. Αποζητά την ανθρώπινη παρουσία και θα είναι ευτυχής να βρεθεί στο δικό του σπιτικό. Εύχομαι η τύχη να είναι με το μέρος του και η μεταφορά του να γίνει πολύ σύντομα, ώστε ασφαλής πλέον να απολαμβάνει την αγάπη και τα χάδια που του αξίζουν :)

Αν βρισκόταν και κανένας να πάρει και την αδελφή του τώρα που ημέρεψε και αυτή, θα'ταν το τέλειο. Η μάνα τους έχει εξαφανιστεί εδώ και λίγες μέρες, και δε ξέρω που βρίσκεται. Την έχω ψάξει πολλές φορές, αλλά τίποτα. Θέλω να είναι εδώ γύρω για να μπορέσω να κλείσω ραντεβού για στείρωμα την επόμενη βδομάδα, αλλά είναι εξαφανισμένη. Έτσι, τα δύο αδερφάκια (Ποπάυ-Φίφη) είναι τώρα όλη μέρα εδώ. Τώρα που θα φύγει ο Ποπάυ σε μερικές μέρες,η Φίφη θα μείνει χωρίς τον αδερφό της, υπάρχουν βέβαια και δύο άλλα γατάκια 9 μηνών αδέσποτα(δύο αδέρφια, το θηλυκό το στείρωσα) που την έχουν αποδεχτεί στη παρέα και δε θα έχει πρόβλημα, αλλά άμα την έπερνε και την αδερφή του Ποπάυ κάποιος, θα ήταν το ιδανικό.

ο Ποπάυ σημερα είναι καλά, και έπαιζε χαρούμενα με την αδερφή του στο οικόπεδο. Έχει βάλει βάρος και μεγαλώνει και η γούνα του.Η Alcyone εχει δίκιο, ο Ποπάυ δε κάνει για έξω. Μόλις κρύωσε το φαί , ήθελε να το ζεστάνω για να το ξαναφάει, ενώ τα άλλα αδέσποτα το τρώνε και κρύο. Οπότε θα πάω και πιο μετά να πάρω ότι εχει μεινει να το ξαναζεστάνω για να φάει πάλι. Ελπίζω, να πάει στο καινούργιο του σπίτι πριν έρθει το νέο κύμα ψύχους.

Τελευταία επεξεργασία:
Αύριο (Παρασκευή) το βράδυ είναι η μέρα που ο Ποπάυ θα μας φύγει και θα πάει στο δικό του σπίτι. Ας ευχηθούμε όλοι μαζί να πάνε καλά τα πράγματα και ο Ποπάυ να είναι φρόνιμος και να μη φοβηθεί πολύ και να συνηθίσει γρήγορα στο καινούργιο του περιβάλλον, και πιο σημαντικό απ'ολα, η γάτα του σπιτιού να τον συμπαθήσει γρήγορα :)

dscf1170-jpg.184562

Συνημμένα

• DSCF1170.JPG
    DSCF1170.JPG
    789,2 KB · Εμφανίσεις: 192
Με το καλο ο Ποπαυ να παει στο δικο του σπιτακι και να συνηθισει αμεσως με την γατουλα που ειναι εκει.Το καλο ειναι οτι εκει θα εχει παρεουλα,ευχομαι αυτοι που θα τον υιοθετησουν να ειναι σωστοι ανθρωποι (γιατι πολλα ακουμε με τις υιοθεσιες και πλεον πρεπει να προσεχουμε που χαριζουμε γατακια ,δεν ξερεις ο καθενας τι προθεσεις εχει )και να περασει την ζωη του εκει ευτυχισμενος!! Φιλακια στον αρχοντα Ποπαυ!!:-*:-*:-*

Τελευταία επεξεργασία:
Είμαι σίγουρος ότι άνθρωπος που θα τον πάρει ο οποίος έχει και άλλη γάτα την οποία μάζεψε γατάκι από το δρόμο, θα αγαπάει και θα φροντίζει τον Ποπάυ όπως και τη γάτα που ήδη έχει. Έρχεται από 40 χιλιόμετρα μακρυά στην άλλη άκρη της Αθήνας για να τον πάρει. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν αχώριστοι.

Αν εισαι σιγουρος,ευχομαι ολα να πανε κατ΄ευχην και ο Ποπαυ να ευτυχισει στο καινουριο σπιτακι του!!!

Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου όλα να πάνε καλά, η μεταφορά του να γίνει χωρίς πρόβλημα, η γάτα του σπιτιού να τον καλοδεχτεί και η εγκατάσταση του καταπληκτικού Ποπάι στο νέο του σπιτικό να γίνει με απόλυτη επιτυχία :)

Ο Ποπάυ έφυγε για το καινούργιο του σπίτι !! Οι φωτογραφίες είναι από λίγο πριν έρθει και τον πάρει το νέο του αφεντικό.Μόλις είδε το νέο του ιδιοκτήτη, όχι μόνο δε φοβήθηκε, αλλά πήγε στην αγκαλιά του και άρχισε να του τρίβεται και να γουργουρίζει.Πολύ ωραία στιγμή! Σειρά της αδελφής του τώρα που έμεινε μόνη της να της ψάξουμε και αυτής ένα σπίτι που θα την αγαπάει όπως αγαπάνε τον Ποπάυ!! Ά ρε Ποπάυ γατάκο μου, θα μου λείψεις :redface: . Σου εύχομαι να ζήσεις ανέμελος και χαρούμενος για όλη σου τη ζωή , και εκεί που πας , σίγουρα θα περάσεις ζάχαρες!!
dscf1242-jpg.184565

dscf1243-jpg.184566

dscf1245-jpg.184567

dscf1249-jpg.184568

Συνημμένα

• DSCF1242.JPG
    DSCF1242.JPG
    771,2 KB · Εμφανίσεις: 155
  • DSCF1243.JPG
    DSCF1243.JPG
    771,8 KB · Εμφανίσεις: 173
  • DSCF1245.JPG
    DSCF1245.JPG
    765,2 KB · Εμφανίσεις: 141
  • DSCF1249.JPG
    DSCF1249.JPG
    762,3 KB · Εμφανίσεις: 151
Τελευταία επεξεργασία:
γλυκύτατος! καλή τύχη Ποπάυ στο νέο σπιτάκι!

Καλή ζωή και με πολλή αγάπη να έχεις όμορφε γατούλη που είσαι και τρυφερούλης. :clapup:

2016_01_15_212903.jpg

Και μια καλή τύχη για την αδερφούλα σου να ακολουθήσει
523651hrk7q2lyrl.gif

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back