Ο αδερφός μου είναι πολύ σκληρός μαζί τους!! Βοήθεια!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

floricienta

Νεοφερμένο μέλος

Η floricienta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
ο αδερφος μου δεν τισ αγαπαει καθολου:(!!!μια φορα ΠΕΤΑΧΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΥΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΤΡΑ!!ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΜΥΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ!! ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ?:hmm::hmm:??????ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να του μιλήσεις, νατο πεις στους γονείς σου... ;)

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ μπορουμε να τον δείρουμε....:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποσο ετων ειναι ο αδερφος σου?

14 και του εχου =ν μιλησει οι γονεισ μου αλλα αυτοσ εκει
:(:(:cry::cry::cry::cry:

μια μερα που θα ειναι και οι γονεις σου διπλα δωσε του μια κλωτσια στα χαμηλα λιγο πιο κατω απο την κοιλια και τρεχα στους γονεις σου αν σου πουν τιποτα πες τους αυτος γιατι σκοτωσε την γατα??εκτος αν εχεις και αλλο γατι στο σπιτι γιατι θα εχεις αντιποινα επισης οταν κοιματε μπορεις να του κανεις το λεγομενο πυροφανι βαζεις βαμβακι σε μια λεπτη λοριδα ( να το εχεις βουτηξει σε λαδι για να πιασει η φωτια )αναμεσα απο το μεγαλο του δακτυλο στο ποδι παιρνεις ενα αναπτυρα και του βαζεις φωτια αλλη μια καλη ιδεα ειναι να παρεις κοκκινα μικρα πιπεριδια απο την λαικη να τα τριψεις και να βαλεις την σκονη σε ολα του τα εσωρουχα αν δεν εχεις πιπεριδη κανει και το απλο πιπερι αρκει να ειναι το ασπρο που να μην φαινεται το ασπρο πιπερι θα το βαλεις μονο στα λευκα εσωρουχα ενω το μαυρο η το πιπεριδι στα μαυρα μπορεις επισης να παρεις χυμο να αδειασεις το μισο χυμο κατω και να συμπληρωσεις με τα ουρα σου τον υπολυπο αρκει να εισαι σιγουρη οτι δεν θα το πιουν οι γονεις σου επισης εκει που θα κοιματε θα πας εχοντας μασησει μια τσιχλα και θα την βαλεις στα μαλλια του μην την μαλαξεις ομως και ξυπνησει απλα βαλε την πανω στα μαλλια και θα κολλησει μονη της ολα αυτα θα τα κανεις μονο αν μπορεις να κρατησεις το στομα σου κλειστο αν οχι αστο θα εχεις ασχημα ξεμπερδεματα φιλακια και καλη τυχη!!!!!!!!!

Καλέ, τι της λες βρε;
Νομίζω ότι πρέπει να δράσουν οι γονείς. Ό,τι και να κάνει η κοπελίτσα, και να τον χτυπήσει και και και και... Εκείνος θα βγάζει περισσότερη επιθετικότητα και στην ίδια, αλλά και στις γάτες, από αντίδραση.

Οι γονεις σου βρε συ πώς τον αντιμετωπίζουν όταν φέρεται έτσι;

Τώρα έχεις γατούλα στο σπίτι;

ο αδερφος μου δεν τισ αγαπαει καθολου:(!!!μια φορα ΠΕΤΑΧΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΥΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΤΡΑ!!ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΜΥΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ!! ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ?:hmm::hmm:??????ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
Πριν πόσο καιρό έγινε αυτό;
Πότε το έμαθαν οι γονείς σου;
Πότε του μίλησαν;

ολα αυτα μπορει να τα κανει εκτος απο το πυροφανι και τον χυμο σε μεγαλα χρονικα διαστηματα ανα μηνα περιπου οσο για τους γονεις μαλλον μενουν αμετοχοι σε αυτο εχει αλλη μια γατουλα απο οσο ειδα μας ειχε ρωτησει γιατι δεν θελει πλεον χαδια ειναι 3 ετων εγω παντως αυτο με το πιπεριδι το εχω κανει και ειναι και ακινδυνο οχι για τιποτε αλλο απλα να παρει το αιμα της πισω αρκει να μην το πει σε κανεναν ουτε καν στην κολλητη σου!!!!παντα δεν ηθελε τις γατες η τωρα τελευταια με την εφηβεια?????

Ελένη f, ειλικρινά ελπίζω να αστειεύεσαι...

Αν ναι, σε παρακαλώ κάνε το λίγο πιο σαφές, γιατί η floricienta είναι μόνο 11 χρονών.

Οχι δεν τα λεω σοβαρα μη το κανεις θα φας το ξυλο της χρονιας!! μικρη απορια με τον αδερφο σου πως τα πατε ????εχετε καλες σχεσεις ?? αν οχι τοτε η συμπεριφορα του με τις γατες δεν ειναι καθολου περιεργη απλα μια που δεν μπορει να κλωτσησει εσενα το κανει σε κατι που αγαπας σε αυτο δεν αστιευομαι ομως καθολου

Η βάρβαρη συμπεριφορά του απέναντι στα ζώα καλό θα ήταν να γίνει γνωστή στους καθηγητές καί στους φίλους του.Κοινός κάντον ρεζίλη σε όποιους ανθρώπους εκτίμα η έχει λόγο να τον εκτιμούν αυτοί.Ισως ντράπει καί αφήσει τα ζώα στην ησυχία τους.

Βρε παιδιά, θα το πω ΚΑΙ εγώ. Ψυχραιμία. Μιλάτε σε εντεκάχρονο!

Floricienta, πες μου σε παρακαλώ: πριν πόσο καιρό έγινε αυτό;
Πότε το έμαθαν οι γονείς σου; Αμέσως ή αργότερα; Πόσο αργότερα;
Πότε μίλησαν γι' αυτό με τον αδερφό σου; Τι συμβουλές του έδωσαν;

πρωτα απο ολα δεν ειμαι 11 αλλα 14!!!!αυτο πρεπει να εγεινε πριν απο 2 εβδομαδες!!!!εχουμε πολλεσ διαφορεσ μεταξυ μασ δηλαδη εκεινο μαζι μου!!!!!

πρωτα απο ολα δεν ειμαι 11 αλλα 14!!!!αυτο πρεπει να εγεινε πριν απο 2 εβδομαδες!!!!εχουμε πολλεσ διαφορεσ μεταξυ μασ δηλαδη εκεινο μαζι μου!!!!!

Τότε διόρθωσε την ημερομηνία γιατί ΕΤΣΙ λέει στο προφίλ σου....:/::/::/:

Τώρα για τον αδελφό σου.... έχω να πω μόνο αυτό μίλα με τους γονείς σας!

Και δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένεις να σου πούμε...:hmm::hmm::hmm:

Κοιταξε ο αδερφος σου απο καπου εχει μαθει να φερεται ετσι στα ζωα καταρχας, μηπως υπαρχει γενικα βια στην οικογενεια σου?
Δευτερον vιωθεις οτι μπορεις να στηριχτεις στους γονεις σου?? Καλο ειναι να τους πεις οτι "το να σκοτωνει ενα παιδι η μεγαλος ζωα θεωρειται εγκλημα και μπορει αποδεδειγμένα να οδηγησει σε πολύ χειροτερα με ανθρωπους". Χρειαζεται να τους ταρακουνησεις λιγο γιατι πιθανότατα δεν φτανει να του μιλανε ( η φταιει ο τροπος που του μιλανε , δεν ειναι ο καάλληλος), χρειαζεται να του επιβαλουν να σεβεται και να μην σκοτωνει αλλα πλασματα γενικότερα και να του τονισουν οτι δεν εχει τετοιο δικαιωμα και οτι αν το ξανακανει θα τον αφησουν να τιμωρηθει κανονικα οπως λεει ο νόμος.

Οταν οι γονεις δεν βαχζουν ορια η δεν τιμωρουν τετοια παιδια με τον σωστο τροπο δυστυχως αυτα παιρνουν το μυνημα οτι μπορουν να συνεχισουν και δεν τους σταματαει τιποτα. Πολλα γινονται ψυχοπαθεις η επιθετικοι ενηλικοι. δεν εννοω σε καλμμια περιπτωση να τον δειρουν με την λέξη τιμωρία προσοχή, καλύτερα να του στερησουν κατι σημαντικο .

Εαν δεις οτι οι γονεις σου δεν τα βγαζουν περα και δεν μπορουν να τον σταματησουν με λογια(πχ τον παρακαλουνε να σταματησει παθητικα αντι να του επιβαλουν τον σεβασμο προς τους αλλους και να τον κανουν να σταματησει) , αυτο σημαινει οτι σας χρειαζεται λιγη βοηθεια σαν οικογενεια γενικα κα καλο ειναι να δειτε και οι γονεις σου και ο αδερφος σου καποιον ειδικο. Θα κοιταξω να δω τι υπαρχει στο νησι σου η κοντα σαν κεντρο ψυχικής βοήθειας εκει και θα σου πω σε λιγες μερες.
Ειναι επειγον να αντιμετωπισθει αμεσα γιατι μετα μπορει να σκωτωσει κι ανθρωπο ( λεμε τωρα δεν τον ξερω αλλα ακουγεται βιαιος). Αν θελεις μπορω να σου στειλω ενα αρθρο για την αντιμετωπιση της κακοποιησης ζωων απο παιδια και εφηβους που εχω να το διαβασουν οι γονεις σου.

δεν υπαρχει καθολου βια μεσα στο σπιτι εκτοσ απο το οτι με βαραει χωρισ λογο!!!!τουσ λεει ολη την ωρα¨{πσοφηστε κολογατα}

τομονο προβλημα του αδερφου μου ειναι οτι με πειραζει και με βαραει ολη την ωρα!!ειναι καλωσ μαθητης κτλ

Kάτι δεν μου αρέσει στην όλη φάση. Δεν ξέρω τί

μια μερα που θα ειναι και οι γονεις σου διπλα δωσε του μια κλωτσια στα χαμηλα λιγο πιο κατω απο την κοιλια και τρεχα στους γονεις σου αν σου πουν τιποτα πες τους αυτος γιατι σκοτωσε την γατα??εκτος αν εχεις και αλλο γατι στο σπιτι γιατι θα εχεις αντιποινα επισης οταν κοιματε μπορεις να του κανεις το λεγομενο πυροφανι βαζεις βαμβακι σε μια λεπτη λοριδα ( να το εχεις βουτηξει σε λαδι για να πιασει η φωτια )αναμεσα απο το μεγαλο του δακτυλο στο ποδι παιρνεις ενα αναπτυρα και του βαζεις φωτια αλλη μια καλη ιδεα ειναι να παρεις κοκκινα μικρα πιπεριδια απο την λαικη να τα τριψεις και να βαλεις την σκονη σε ολα του τα εσωρουχα αν δεν εχεις πιπεριδη κανει και το απλο πιπερι αρκει να ειναι το ασπρο που να μην φαινεται το ασπρο πιπερι θα το βαλεις μονο στα λευκα εσωρουχα ενω το μαυρο η το πιπεριδι στα μαυρα μπορεις επισης να παρεις χυμο να αδειασεις το μισο χυμο κατω και να συμπληρωσεις με τα ουρα σου τον υπολυπο αρκει να εισαι σιγουρη οτι δεν θα το πιουν οι γονεις σου επισης εκει που θα κοιματε θα πας εχοντας μασησει μια τσιχλα και θα την βαλεις στα μαλλια του μην την μαλαξεις ομως και ξυπνησει απλα βαλε την πανω στα μαλλια και θα κολλησει μονη της ολα αυτα θα τα κανεις μονο αν μπορεις να κρατησεις το στομα σου κλειστο αν οχι αστο θα εχεις ασχημα ξεμπερδεματα φιλακια και καλη τυχη!!!!!!!!!
Πραγματικα νομιζω πως ολο το μηνυμα θα επρεπε να διαγραφει...
Μιλατε σε ενα παιδι 11 χρονων και ουτε για πλακα δεν θα επρεπε να δινονται τετοιες ''συμβουλες''
Ουτε για πλακα:mad:

Κοριτσι μου μιλησε με τους γονεις σου σε παρακαλω και σιγουρα θα βρεθει μια λυση,η με καποιο αλλο συγγενικο σου προσωπο που αγαπας πολυ

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:DEN EIMAI 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:mad::mad::mad::mad:EIMAI 14

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back