Ο αδερφός μου είναι πολύ σκληρός μαζί τους!! Βοήθεια!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
και μένα με χτύπαγε ο αδερφός μου όταν ήμουν μικρή στην ηληκία σας (τις γάτες ποτέ) αλλά εμένα πολύ, ποιό μικρά παίζαμε μετά όμως το χέρι και το πόδι του βάρηναν, πάντα όμως με αγαπούσε και με πρόσεχε

ξέρεις κάποιες φορές χωρίς να το καταλαβαίνουμε ξεσπάμε σε αυτούς που αισθανόμαστε ποιό κοντά μας, πρέπει να περνάει δύσκολη εφηβία ή για κάποιο σοβαρό λόγο να έχει πολλά νεύρα

αν δεν μπορούν οι γονείς σου να το αντιμετοπήσουν και ούτε να μάθουν τι είναι αυτό που τον απασχολεί δεν τους λες να το συζητήσουν με τους καθηγητές και τους δασκάλους του? σήγουρα θα μπορούν να τους δώσουν κάποια συμβουλή που θα βοηθήσει, μπορεί να ξέρουν και κάτι παραπάνω

επίσης μπορεί να βοηθήσει κάπως αν πχ. δουλέψει λίγο για το καλοκαίρι ή ασχοληθεί με κάποιο άθλημα ποιό εντατικά, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κάτι για να εκτονώνεται αλλού

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:DEN EIMAI 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:mad::mad::mad::mad:
11 γραφει το προφιλ σου...
Το θεμα ομως ειναι να μιλησεις με καποιον δικο σου για ολο το προβλημα που υπαρχει κι ετσι και εσυ θα αισθανθεις καλυτερα κι ο αδερφος σου ισως βοηθηθει και παψει να ειναι τοσο βιαιος με τα ζωα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομίζω ότι ειναι θεμα που πρεπει να λύσεις εσύ, ο αδελφος σου και οι δικοί σου, αν αγαπας τα γατακια που έχεις στο σπίτι και δεν θελεις να παθουν κακό μπορείς και να δώσεις κάπου και να μην εχουν καμια επαφή με τον αδελφό σου και να μην΄έχεις γατακια. Το φορουμ δεν δύναται να εμπλακει σε οικογενειακές καταστάσεις. Θελω να πω ειναι ένα θεμα που εσύ πρεπει να λύσεις μόνη σου ΑΝ θελεις.
Υ.Γ. Πριν μου την πεσετε οτι μιλαω σε μικρο παιδι σας λεω οτι απαντησα με επιγνώση του γεγονότος αυτού.
Υ.Γ.2 Διδυμοι είστε με τον αδελφό σου? (και δεν εννοω στο ζωδιο)
Υ.Γ.3 αν εχεις καποιο προβλημα με την συμπεριφορα/υγεία κλπ των γατιών σου ευχαριστώς να βοηθήσουμε αλλα ακομα φωτό τους δεν εχουμε δει
Υ.Γ.4 Ζετα και μένα
Υ.Γ.5 Καλό θα ήταν Ελένη να μην δίνουμε ιδεες. Υπαρχουν πολλα αρρωστα μυαλα και το ζητουμενο εδω ειναι να υπαρχει μια θετική ενέργεια

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:DEN EIMAI 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:mad::mad::mad::mad:EIMAI 14
Floricienta μην εκνευρίζεσαι καλή μου. Ολοι σε νομίζουμε 11 χρονών γιατί έτσι φαίνεται στο προφίλ σου. Έχεις μάλλον δηλώσει λάθος ημερομηνία γέννησης. Όποτε όλοι νομίζουμε ότι είσαι 11 ετών. Τώρα όσο αφορά το θέμα με τον αδερφό σου νομίζω ότι είναι καλύτερα να το συζητήσεις με του γονείς σου.
Προς τα υπόλοιπα μέλη:
Νομίζω ότι πρέπει να προσέχουμε λιγάκι στο θέμα των συμβουλών ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά, είτε είναι 11 είτε 14. Ειδικά όταν δε γνωρίζουμε καν την κατάσταση είτε πραγματική είτε ψεύτικη:mad:.

Ούτε κι εμένα μου κολλάει όλο αυτό, αλλά έχω να πω τα εξής:
floricienta, καλή μου, το σωστότερο που μπορείς να κάνεις είναι να ξαναμιλήσεις στους γονείς σου. Εμείς εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω.
yasmin1gr, νομίζω ότι όλο αυτό το μίνι-ψυχογράφημα που έκανες και οι συμβουλές που έδωσες είναι πράγματα επισφαλή. Στην περίπτωση που έχουμε να κάνουμε με πραγματικό περιστατικό, δεν είναι και ό,τι καλύτερο να καταφεύγουμε σε γενικεύσεις τύπου "πρέπει να σας δει γιατρός όλους" και μάλιστα μέσω ίντερνετ, εσύ θα τα ξέρεις αυτά καλύτερα από μένα.

Πραγματικα νομιζω πως ολο το μηνυμα θα επρεπε να διαγραφει...
Μιλατε σε ενα παιδι 11 χρονων και ουτε για πλακα δεν θα επρεπε να δινονται τετοιες ''συμβουλες''
Ουτε για πλακα:mad:

Κοριτσι μου μιλησε με τους γονεις σου σε παρακαλω και σιγουρα θα βρεθει μια λυση,η με καποιο αλλο συγγενικο σου προσωπο που αγαπας πολυ
εφοσων πιστευει εστω και ενας οτι το μυνημα πρεπει να διαγραφτει ας διαγραφτει ερωτηση πως τα πηγαινατε πιο μικρα ειχατε παντα τετοιες κοντρες?? η μαμα και ο μπαμπας σου εργαζονται και λειπουν πολλες ωρες απο το σπιτι?? ποσο χρονο σας αφιερωνουν ποιοτικα και στους δυο σας?? ασχολουνται μαζι σας μετα την δουλεια η σας λενε οτι ειναι κουρασμενοι και δεν αφιερωνουν πολυ χρονο μαζι σας ??καλο θα ηταν να μιλησεις με καποιον που εμπιστευεσαι απολυτα ακομα και αν δεν ανηκει στο συγγενικο σου περιβαλλον π.χ η μαμα της φιλης σου πιστευω οτι δεν ειπε το προηγουμενο μελος οτι χρειαζονται βοηθεια για να τους προσβαλει αλλα γιατι χρειαζεται καποια ψυχολογικη υποστηριξη ειτε ο αδερφος της ειτε συμβουλες για την αντιμετοπιση της βιας οι γονεις τους. οτι εχετε μεταξυ σας διαφορες δεν σημαινει οτι ειναι δικαιολογημενος να πιασει τη γατα η μετα τα πραγματα σου και να τα καταστρεφει και εγω εχω αδερφο και ακομα και τωρα δεν τα παμε καλα ειμαστε σαν τη μερα με τη νυκτα αλλα δεν επιασε ποτε να κλωτσησει τη γατα η τον σκυλο μονο και μονο επειδη τον συμπαθουσα

Kάτι δεν μου αρέσει στην όλη φάση. Δεν ξέρω τί
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, zeta.

Floricienta, τι συμβουλές έδωσαν στον αδερφό σου οι γονείς σου;

Νομιζω δόθηκαν επερκεις συμβουλες απο ολους, μπορεις να χρησιμοποιήσεις μερικες.

μια μερα που θα ειναι και οι γονεις σου διπλα δωσε του μια κλωτσια στα χαμηλα λιγο πιο κατω απο την κοιλια και τρεχα στους γονεις σου αν σου πουν τιποτα πες τους αυτος γιατι σκοτωσε την γατα??εκτος αν εχεις και αλλο γατι στο σπιτι γιατι θα εχεις αντιποινα επισης οταν κοιματε μπορεις να του κανεις το λεγομενο πυροφανι βαζεις βαμβακι σε μια λεπτη λοριδα ( να το εχεις βουτηξει σε λαδι για να πιασει η φωτια )αναμεσα απο το μεγαλο του δακτυλο στο ποδι παιρνεις ενα αναπτυρα και του βαζεις φωτια αλλη μια καλη ιδεα ειναι να παρεις κοκκινα μικρα πιπεριδια απο την λαικη να τα τριψεις και να βαλεις την σκονη σε ολα του τα εσωρουχα αν δεν εχεις πιπεριδη κανει και το απλο πιπερι αρκει να ειναι το ασπρο που να μην φαινεται το ασπρο πιπερι θα το βαλεις μονο στα λευκα εσωρουχα ενω το μαυρο η το πιπεριδι στα μαυρα μπορεις επισης να παρεις χυμο να αδειασεις το μισο χυμο κατω και να συμπληρωσεις με τα ουρα σου τον υπολυπο αρκει να εισαι σιγουρη οτι δεν θα το πιουν οι γονεις σου επισης εκει που θα κοιματε θα πας εχοντας μασησει μια τσιχλα και θα την βαλεις στα μαλλια του μην την μαλαξεις ομως και ξυπνησει απλα βαλε την πανω στα μαλλια και θα κολλησει μονη της ολα αυτα θα τα κανεις μονο αν μπορεις να κρατησεις το στομα σου κλειστο αν οχι αστο θα εχεις ασχημα ξεμπερδεματα φιλακια και καλη τυχη!!!!!!!!!

Οι συμβουλές σου είναι τόσο κατατοπιστικές, που δίνουν την εντύπωση ότι τα έχεις κάνει εσύ ή κάποιος δικός σου άνθρωπος. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να τα γράψεις ούτε για πλάκα γιατί υπάρχουν αρκετοί τρελλοί που μπορεί έστω και για πλάκα να δοκιμάσουν μερικές από αυτές...

Οι συμβουλές σου είναι τόσο κατατοπιστικές, που δίνουν την εντύπωση ότι τα έχεις κάνει εσύ ή κάποιος δικός σου άνθρωπος. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να τα γράψεις ούτε για πλάκα γιατί υπάρχουν αρκετοί τρελλοί που μπορεί έστω και για πλάκα να δοκιμάσουν μερικές από αυτές...
οχι δεν τις εχω κανει αλλα ναι τις εχω σκεφτει για τον δικο μου αδερφουλη τωρα αν δεν θες να το σκεφτει κανενας αλλος βλεποντας το μυνημα τι το βαζεις σε παραθεση???:down:βλεπεις οσοι το εχουν διαβασει απο την αρχη θα καταλαβουν βεβαια αυτο με τον χυμο και την κλωτσια ειναι παρατραβηγμενα και για αυτο συμφωνω να σβηστει το μυνημα το θεμα ειναι οτι αντι να σβηστει το μυνημα αναπαραγετε και εκει που λες οτι θελεις να κανεις καλο τα κανεις θαλασσα αντε να το σβησετε βρε παιδια να τελιωνει η ιστορια

Προσωπικά πιστεύω ότι το αγόρι έχει ψυχολογικά προβλήματα!!! Και τίποτα παραπέρα. Αν δεν επιληφθούν οι γονείς... όλα είναι μάταια

σιγουρα εχει καποιο προβλημα αλλα μην βγαζουμε προωρα συμπερασματα και ας μην κατακρινουμε κανενα ας πανε σε καποιο συμβουλο ειδικο σε αυτα τα θεματα και οχι να λεμε ο καθενας οτι θελει οπως εγω!!!μην λεμε οπως παλια ειναι δαιμονισμενος παμε το παιδι για εξορκισμο και απλα να εχει καταθλιψη δεν ξερουμε πως νιωθει ουτε αν πιεζονται τιποτα η μικρη δεν μας εει δωσει καμοια αλλη πληροφορια εκτος οτι απο αντιδραση και μια προσωπικη κοντρα εκανε μια πραξη οσο κακη και αν ηταν
ειναι δυσκολο και για τους γονεις να κανουν κατι εσυ τι θα εκανες σε μια τετοια αντιδραση του παιδιου σου??θα το εδρνες θα μαλωνες η θα του μιλουσες λογικα σαν να το ειχε κανει καποιος αλλος ??εγω μαλλον το τριτο.εξαλλου και ο αντρας μου ειχε σκοτωσει μια γατα της γετονισας με ενα αεροβολο με πλαστικα σφαιρακια!!!!!ειχε μεγαλωσει με γατες και ηταν ατυχημα!!!απλα την εφαγε στο καταλληλο σημειο επειδη γυρησε το κεφαλι της ! και σημερα τις συμπαθει αρκετα μεχρι που αφησε την αδυναμια του ενα απο τα μικρα που βρηκα στο δρομο να κοιμηθει στον ιερο του χωρο!το κρεββατι!!!!!!!!

Όπως ειπώθηκε παραπάνω, δεν είναι δυνατόν το φόρουμ να εμπλακεί σε μια τόσο λεπτή οικογενειακή κατάσταση ούτε είναι σωστό να αρχίσουμε να αναλύουμε τι συμβαίνει ή δεν συμβαίνει σε ένα σπίτι μέσω ίντερνετ. Ως εκ τούτου, το θέμα κλειδώνεται.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back