Ο ανώνυμος

maria_kala

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η maria_kala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα.
έχω πολύ καιρό να σας γράψω και ο λόγος είναι η απόκτηση του μικρού μας σκύλου πριν ενάμισι χρόνο
(με έχει φάει το dog-forum)

για να μην τα πολυλογώ η οικογένεια μεγάλωσε!!!

πριν μια εβδομάδα ο φίλος μου βρήκε ένα μικρό γατάκι περίπου 2 μηνών διπλα από την εταιρία του
(πάνω σχεδόν στην εθνική) ήταν μονος εκεί για πολλές ώρες.
χωρίς μαμά και αδέρφια τον έφερε σπίτι με το σκεπτικό να του βρούμε σπιτάκι.
όπως καταλαβαίνετε το σπίτι του το βρήκε στο δικό μας.

όνομα δεν έχει ακόμα αλλα επικρατεί ο pixel.
ο σκύλος τον δέχτηκε μέσα σε 2 μέρες και δεν τον ενοχλεί καθόλου απεναντίας ο μικρός του έχει τρελή αδυναμία.
η μια θηλυκιά μας τον έχει δεχτεί επίσης αλλα η δεύτερη όχι ακόμα.
ο μικρός έχει ένα μονο ελάττωμα...δαγκώνει!!!
ευελπιστούμε ότι η bed που τον έχει δεχτεί να τον νουθετήσει καταλλήλως!!!

ιδού και οι φωτός μας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN6515.JPG
    DSCN6515.JPG
    302 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSCN6521.JPG
    DSCN6521.JPG
    217,1 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSCN6523.JPG
    DSCN6523.JPG
    263,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSCN6526.JPG
    DSCN6526.JPG
    257 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSCN6528.JPG
    DSCN6528.JPG
    324,8 KB · Εμφανίσεις: 47
Ειναι υπεροχος πραγματικα!!!!!!:clapup:Να τον χαιρεστε..:D
Απιθανη φωτο!!
dscn6528-jpg.178777

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να sai καλά poupoulna...
πραγαματικά είναι τελείως ο μικρός και βγάζει και τρομερά σήματα ηρεμίας στον σκύλο.
πριν κάνα 2 μέρες του έγλυφε την μύτη είχα πάθει πλακα :clapup:

χααχχαχαχαχα....πραγματικα απιθανος!!:hehe::hehe::hehe:

Είναι και τα 2 υπέροχα και τόσο όμορφα μαζί! :D
Να τα χαίρεσαι κι εύχομαι να δούμε σύντομα και νέο φωτογραφικό υλικό! :hehe:

και photo και video και από όλα θα ανεβάσω!!!
φεύγουμε το σάββατο για διακοπές και οι κυριες και ο μικρός tah μείνουν σπίτι
και θα κατεβαίνουν οι δικοί μου να τα φροντίζουν. ο σκύλος tah έρθει μαζί μας.

καμια πρόταση για όνομα βρε παιδιά??? :confused:

Θεέ μου..είναι τόσο πουπουλένιος!!!!Να τον χαίρεσαι και αυτόν αλλά και την big και την bed..Το άσπρο γκρι είναι το χρώμα σου,ε?
Πως τα έχεις καταφέρει και τα πάει τόσο καλά με τον σκύλο του σπιτιού?:)

Εμένα μου αρέσουν κυρίως τα αρχαιοελληνικά ονόματα οπότε ίσως να μην σου αρέσουν οι προτάσεις μου! :hehe:

Θεέ μου..είναι τόσο πουπουλένιος!!!!Να τον χαίρεσαι και αυτόν αλλά και την big και την bed..Το άσπρο γκρι είναι το χρώμα σου,ε?
Πως τα έχεις καταφέρει και τα πάει τόσο καλά με τον σκύλο του σπιτιού?:)

αυτό έλεγα κι εγώ χτες πως έχει κάτσει και είναι όλα γκρι -λευκό!!!
ο σκύλος όπου να ναι ολοκληρώνει την εκπαίδευση του
οποτε με το που ήρθε ο γατούλης δεν άφησα εγώ περιθώρια.
συν ότι όταν τον υιοθέτησα από αδέσποτο ήταν μωρό και έμαθε με τις άλλες 2

μέσα σε λίγες μέρες τον έκανε δικό του
σε σημείο που όταν η bed μαλώνει τον μικρό πάει ο μπόμπιρας (σκύλος) και μαλώνει την bed.
τον έχει υπό την προστασία του κατά κάποιο τρόπο
(κι εγώ μετά διορθώνω τον μπόμπιρα και τελειωμό δεν έχουμε :whistle: )

Εμένα μου αρέσουν κυρίως τα αρχαιοελληνικά ονόματα οπότε ίσως να μην σου αρέσουν οι προτάσεις μου! :hehe:

δεν έχουμε τέτοια θέματα!!! ;)

Ηρακλής
Θησέας
Δίας
Φαέθων

:hehe::laugh:

Ηρακλής
Θησέας
Δίας
Φαέθων

:hehe::laugh:

το θησέας κάτι μου κάνει!!! :book:
θέλει μελέτη το πράμα

Είναι απίστευτα όμορφος και πουπουλένιος!! Στάθηκε πάρα πολύ τυχερός που τον υιοθετήσατε και κρίνοντας από τις φωτογραφίες το ξέρει :P
Το γεγονός ότι δαγκώνει να μην σας ανησυχεί, είναι μικρούλης ακόμα και με αυτό τον τρόπο παίζει και ανακαλύπτει τον κόσμο του!!
Ονόματα μπορώ να σας προτείνω κι εγώ :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back