Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Μπορεί να τρόμαξε τόοοοοσο πολύ πια που δεν τολμάει να πλησιάσει την κουζίνα? Βρε μπας και είδε κανένα φάντασμα???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Καλημερα.Ναι..και τα δικα μου το εχουν κανει αυτο,και κυριως ο μπουκακος.Καποιες φορες ειναι εμφανης ο λογος(πχ περασμα μπουλντοζας απεξω),καποιες φορες ομως οχι,και εχω μεινει και εγω να αναρωτιεμαι..τι ηταν αυτο που τον φοβισε.
Παντως οι γατες εχουν απιστευτη ακοη,και οχι μονο.Αντιλαμβανονται αλλοιωση της ηλεκτρομαγνητικης ακτινοβολιας κλπ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Βέβαια, αν είχε δει κάποιο έντομο ή θα το κυνηγούσε ή θα το σκότωνε αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Μήπως όταν ήταν στην κουζίνα συνέπεσε εκείνη την ώρα κάποιος δυνατός θόρυβος ή κάτι που θα μπορούσε να τον τρομάξει;
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
patmos
Νεοφερμένο μέλος
Φανταζομαι πως αντιλαμβανονται τον κοσμο, υλικο και αυλο διαφορετικα.
Ρενακι τηλεφωνησε μου να σου πω !!!!!
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ο γατούλης είναι λευκός με γαλανά μάτια;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο γατούλης είναι λευκός με γαλανά μάτια;
Γιατί μήπως είναι κουφός?
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Γιατί μήπως είναι κουφός?
Mήπως έχει αρχίσει να χάνει την ακοή του και τρομάζει
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mήπως έχει αρχίσει να χάνει την ακοή του και τρομάζει
Νομιζα οτι τα άσπρα αρσενικα με μπλέ μάτια γεννιούνται κουφα, οχι οτι κουφαινονται μετα!??

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εάν έχει φυσιολογική ακοή, θα επανέλθει αργά ή γρήγορα. Απλά έχει τρομάξει πολύ και όλα του προκαλούν ανασφάλεια

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Νομιζα οτι τα άσπρα αρσενικα με μπλέ μάτια γεννιούνται κουφα, οχι οτι κουφαινονται μετα!??![]()
Νομίζω μερικές χάνουν την ακοή τους λίγες εβδομάδες μετά την γέννησή τους.
Ο γατούλης είναι όντως άσπρος αλλά δεν έχει μπλε μάτια, οπότε δε ξέρω αν ισχύει αυτό για την ακοή. Έχουμε βέβαια παρατηρήσει ότι κάποιες φορές δεν ακούει θορύβους που κάνουμε, αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως όταν είναι απορροφημένος σε κάτι άλλο. Όπως και να 'χει, τον παρακολουθούμε από χτες, αλλά φαίνεται να ήταν κάτι παροδικό...
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Meleki, κι η δική μου όταν είναι απορροφημένη προσποιείται ότι δε με ακούει αλλά γενικότερα δεν της ξεφεύγει τίποτα οπότε μπορεί κι ο δικός σου να κάνει κάτι ανάλογο.
Ευτυχώς που επανήλθε, όπως είπες.

Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το «μυστήριο της γάτας»....
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Τα συμπτώματα τα ίδια αλλά δεν συνέβη στην κουζίνα,αλλά στο σαλόνι:διεστάλησαν οι κόρες του,φούντωσε η ουρά του και έτρεξε πανικόβλητος πίσω από τον καναπέ στα καλά του καθουμένου. Ακόμα αναρωτιέμαι τί μπορεί να συνέβη και δεν μπορώ να δώσω απάντηση..επίσης, πολλές φορές «καρφώνει» το βλέμμα του σε μεριές του σπιτιού που δεν υπάρχει απολύτως τίποτα...
Το «μυστήριο της γάτας»....
Εδώ κολλάει μια φράση από την ταινία "Έκτη Αίσθηση¨:
I see dead people...
Βρε λες;

Coolcat
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool